dijous, 11 de juny del 2009

Final del Primer Provincial Gironí (13/06)

Foto: Gerard Font, fent fintes abans de xutar davant el Manresa.


El passat cap de setmana, els absoluts van jugar a les instalacions del C.N. OLOT, les semifinals del Provincial Gironí; i ho va fer davant el CW Anglès, que es presentava a Olot, amb fins a 5 exjugadors del Club. Cal dir, que tot i que l'Olot ja havia fet la feina, el CW Anglès va seguir donant la cara fins al final.
Els de casa, van fer els deures, i van guanyar per 11 gols de diferència (20-9), així classificant-se per jugar a la final, que la jugaran davant el CN Banyoles, que van guanyar per una diferència de dos gols al CW Figueres.
Així doncs, al Llac de Banyoles, sempre i quan el temps ho permeti, s'hi jugarà la final del Primer Provincial Gironí de Waterpolo, cap a cosa de les 7 de la tarda.
Esperem que els més grans del club, facin una bona feina, guanyin al Banyoles, i acabin bé, una temporada molt complicada per als Olotins.



Gràcies.

Resultat i crònica dels infantils (6/06)

C.N. Poble Nou 14-17 C.N. OLOT


A falta de dos partits per acabar el campionat infantil (grup 9-16) els olotins mantenen el segon lloc per darrere el C.N. Mataró "B" i empatats amb el C.E. Mediterrani. Aquest passat cap de setmana van disputar dos partits, divendres amb el sabadell B i dissabte a les instal.lacions de Can Felipa amb el C.N. Poble Nou. La sort va ser dispar i només es va poder assolir la victòria en el partit del dissabte, tot i així segueix la bona dinàmica d'un equip que mica mica va creixent i que ja es codeja amb els grans del waterpolo català.



Gràcies.

Resultat dels Infantils (5/06)

C.N. Sabadell 9-7 C.N. OLOT



Gràcies.

dissabte, 6 de juny del 2009

Semifinals del 1r Provincial Gironí

Foto: Els segon màxim golejador de l'equip absolut, i només amb 16 anys.


El passat cap de setmana, l'Olot va guanyar els seus dos partits, davant el CW Figueres i el CN Banyoles "B". Per tant, el CN Olot va quedar primer del grup.
Aquest cap de setmana els absoluts jugaran a casa, a Olot, davant el CW Anglès (va quedar segon de l'altre grup), seran les semifinals. En l'altre semifinal, hi ha el Banyoles, que també juga a casa, perquè també va quedar primer, davant el CW Figueres.


Equips: OLOT - Anglès
Lloc: A les instal·lacions del CN Olot
Data: Dissabte 6 de juny
Hora: 19:00h.
Tècnic: Nelson Raviña




Gràcies.