diumenge, 17 de gener del 2010

Resultat dels absoluts (16/01)

CN OLOT 8-13 CN Sant Feliu

L'Olot, va rebre el dissabte, a les 7 de la tarda, a un Sant Feliu, que venia d'empatar a 11, davant el líder, el Montjuïc. Els absoluts, no van fer un mal partit, sobre tot, en els dos primers cuarts, arribant a un 5 a 6. Després, es va començar a notar el desgast físic degut al poc entrenament.
Ens quedem amb la part positiva, Joan Lluís Albella, ha tornat a jugar després de quasi bé tota la primera volta sense poder-ho fer. Per altre costat, lamentar-nos de la lesió de Jan Ibern, el divendres, en una jugada poc fortuita.
Ara, s'espera al CN Moscardó, de Madrid, el pròxim dissabte a les 5 de la tarda, esperem veure-us-hi!


Gràcies.



Gilbert Martín

dilluns, 11 de gener del 2010

Resultat dels absoluts (9/01)

Echeyde 21-12 OLOT

Nova derrota del primer equip, aquesta vegada davant l'Echeyde de Tenerife. Els de casa, van començar dominant des del primer cuart, fent un clar 6 a 1. A partir d'aquí l'Olot, va anar sempre a remolc, amb una diferència important. Partit sense cap mena d'història. De moment estem esperant que Marc Bach, que va ser expulsat per protestar desicions arbitrals, que no pateixi cap mena de sanció, i pugui jugar aquest final de setmana davant un equip complicadissim, el CN Sant Feliu, que va empatar a casa seva, amb el líder, el CN Montjuïc, però bé, es donarà tot i es lluitarà fins a l'últim segon!


Moltes gràcies.



Gilbert Martín

FELICITACIONS A L'EQUIP ALEVÍ!!!!!

En nom de tota la secció de waterpolo del CN Olot volem felicitar a l'equip aleví per la seva destacada actuació en el Torneig Europeu. No només pels resultats, que han sigut molt més que bons, sinó per sobretotes les coses, per l’excel•lent nivell de joc mostrat i el gran treball com equip.
Ara s’ha de treballar cada dia més dur per continuar progressant individualment i com equip, ja que ens esperen partits durs, però en aquest torneig han demostrat que és el nivell on han de jugar.
Moltes Felicitats a tots els integrants de l’equip (els que han viatjat i els que s’han quedat a Olot).

Nelson Raviña

divendres, 8 de gener del 2010

RESULTATS TORNEIG EUROPEU (Divendres 8)

Resultats del Club Natació Olot:
  • CN Moscardó, 1 - CN Olot, 6

  • CN Olot, 14 - CW Màlaga, 3


Amb aquests resultats l'equip olotí jugarà una de les semifinals amb el CN Caballa. L'altra semifinal la jugaran el CN Montjuïc i el RN Sori.
Molta sort per demà!!!!!

RESULTATS TORNEIG EUROPEU (Dijous 7)

Avui els alevins han debutat al Torneig Europeu contra el Rari Nantes Sori (Gènova - Itàlia) fent un molt bon partit tot i la derrota 9 a 2. Però a posteriori han guanyat a l'equip anfitrió, que ha perdut 19 a 0 contra els italians, clars favorits al títol.
Amb la segona posició els olotins quedan agrupats amb el Club Natació Moscardó i el Club Waterpolo Màlaga.

Resultats del Club Natació Olot:
  • RN Sori, 7 - CN Olot, 2

  • CN Olot, 9 - CW Marbella, 5

dimecres, 6 de gener del 2010

REPRESENTACIÓ OLOTINA AL 2n TORNEO EUROPEU DE WATERPOLO ALEVÍ

Demà, els més petits del CN Olot, marxen cap a una nova aventura, aquest cop a terres andaluses, al 2n Torneig Europeu de waterpolo Aleví, que es disputarà a Marbella del 7 al 10 de gener de 2010.

Entre la participació d'equips de diferents indrets d'Espanya, Portugal, Holanda i Itàlia, tindrem els nostres alevins, amb totes les ganes i il·lusió del món.

Els olotins començaran a competir el dijous 7, a la tarda, i durant la 1a fase estaran enquadrats en el grup C, juntament amb l'amfitrió, CW Marbella, i el Rari Nantes Sori (Gènova - Itàlia).

La delegació olotina està formada per:

jugadors:

- Martí Boix
- Víctor Aguilera
- David Granados
- Marc Pujolar
- Lluc Pons
- Pau Abel
- Nil Rodeja
- Fran Luque

tècnic: Joan Lluís Albella

delegat: Santi Rodeja
A més, els olotins estaran ben acompanyats per 4 "forofos" (acompanyants amb moltes ganes de waterpolo) per sentir-se en tot moment recolzats per la grada.

Des d'aquí els desitgem el millor a la formació olotina, i, sobretot, que puguin gaudir d'un esdeveniment d'aquesta envergadura, que fins i tot comptarà amb la presència del seleccionador espanyol, Sr Rafael Aguilar.

Anirem informant dels resultats, i per més informació, podeu visitar la pàgina web del torneig:

http://www.waterpolomarbella.com/inicio.htm

dimarts, 5 de gener del 2010

OLOT 12 - 9 GEiEG

El CN OLOT, va guanyar ahir per 12 a 9.
L'Olot, va fer una mitja part molt bona, on entraven la gran majoria de xuts, en atac, i en defensa, en van entrar només un, el primer, arribant així a l'eix del partit amb un clar domini de l'equip local, amb un 8 a 1. A l'altre mitja part, degut al resultat, al cansansi, o a qualsevol altra cosa, l'Olot es va relaxar, i amb 10 minuts, el GEiEG, va fer un parcial de 0 a 6, i es va col·locar 8 a 7, però dos contraatacs ràpids dels de casa, van posar els 10 a 7, donant una mica més de tranquilitat, i mantenint aquesta diferència fins al resultat final, 12 a 9.
Bon partit, altre cop, dels juvenils.

Ara, cal entrenar i pensar amb el pròxim partit, el de Canàries, davant l'Echeyde, un gran equip que a casa seu dona molta guerra. Però bé, mostrant actitud, que de ben segur que es farà, tenim obcions a guanyar i a lluitar, per la permanencia!



Gràcies i bon any 2010!

dissabte, 2 de gener del 2010

Proxim partit

Equips: CN OLOT - GEiEG
Hora: 20:15h
Lloc: Piscina de les Tries

Gran dervi pel primer partit de l'any! Te'l perdràs?



Gràcies.

Plantilla acutal de l'Absolut

1- Gilbert Martín - Porter
2- Àlex Sanchís - Jugador
3- Cesar Raviña - Defensor
4- Jordi Albella - Jugador
5- Jan Ibern - Boia
6- Sergi Busquets - Porter
7- Marc Reixach - Boia
8- Pablo García - Jugador
9- Jesús Plana - Jugador
10- Sergi Soy - Defensor
11- Ferran Plana - Jugador
12- Marc Bach - Defensor
13- Joan Lluís Albella - Boia
14- Adrià Hinojosa - Jugador

Entrenador: Nelson Raviña
Delegat: Jordi Soy
Delegat de camp: Lluís Abel