dijous, 23 de desembre del 2010

INFANTIL

AN/BAN/GE 6–6 CN OLOT (0-0/0-0/0-0/0-3/3-1/3-2)
Diumenge 19-12-2010

L’equip infantil de waterpolo de l’Olot es va desplaçar a Girona per enfrontar-se al combinat provincial en la darrera jornada d’aquesta primera fase de la competició.
S’esperava un partit molt igualat i efectivament ho va estar, ja que en el canvi de camp el resultat reflectia encara l’empat a zero inicial. A partir d’aquest moment els jugadors olotins es van treure els nervis i la pressió i van realitzar els millors moments de joc de tot el partit, encertats de cara porteria i molt efectius en defensa. Deixant al lluminós un esperançador 0 a 3. A partir d’aquest moment els locals van reaccionar fins a col•locar-se amb un perillós 6 a 5 a només 2 minuts de l’acabament del partit. Els jugadors olotins van treure l’amor propi que els quedava per a falta de 47 segons tornar a deixar el partit en les taules en què havia començat. Després d’aquesta primera fase de competició cal felicitar als waterpolistes de l’Olot i animar-los a seguir treballant com fins ara, per tal d’anar millorant dia a dia.

VENTOLÀ, Joan; ORTIZ, Pol; AGUILERA, Victor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; ABEL, Pau; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; POZO, Borja; PONS, Lluc; FLORES, Maikel.

dimecres, 22 de desembre del 2010

3a CATALANA MASCULINA

CN RUBÍ B 10 – 12 CN OLOT (3-3 ; 2-5 ; 2-1 ; 3-3)
Dissabte 18-12-2010

Últim partit de l’any pels absoluts del CN Olot i tal com s’esperava es va saldar amb una victòria que fa anar a l’equip amb una tranquil•litat que feia anys que no es veia per Olot. Però el partit no va tenir la dinàmica esperada i la victòria va ser difícil, principalment pel joc dels visitants que no van jugar en cap moment al nivell que venien mostrant els partits anteriors i això va donar ales a un equip com el Rubí, que sense fer un bon joc li va complicar i molt les coses als de la garrotxa.
Això ha de servir per donar un toc d’atenció als olotins que ja saben que en aquesta categoria tots els partits són molt complicats si no es surt concentrat al 100%.
Ara durant les festes ha continuar entrenant per començar l’any igual que com l’hem acabat amb un gran nivell i sobretot gaudint d’aquest esport que tantes alegries ens dona.

Bon Nadal a tots!

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (2); RAVIÑA, Cèsar (1); ALBELLA, Jordi (1); ROMERO, Albert; REIXACH, Marc (3); AGUSTÍ, Jordi (2); PLANA, Jesús (1); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; BACH, Marc (2); IBERN, Jan.

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT 13 – 7 CN MOLINS DE REI ( 4-0, 2-2, 5-3, 2-2 )
Dissabte 18-12-2010

Últim partit de l’any pel nou conjunt del waterpolo olotí i victòria important per encarar la resta de la temporada amb l’optimisme suficient per obtar a la tercera plaça del grup.
Tot i que discret, el partit no va resultar gens complicat per a les jugadores locals. Ja de bon començament es va marcar unes distàncies clares que van permetre certa relaxació enfront un rival, també novell en aquesta categoria, clarament inferior.
Totes les jugadores van tenir els seus minuts importants per poder desenvolupar el seu joc al màxim dins l’aigua. Fou un d’aquells partits on es pot veure quins són els progressos de l’equip, que són notables, i al mateix temps, quines són les mancances amb les quals cal treballar per minimitzar el seu efecte negatiu.
Tot i el control que es va fer palès sobre la piscina, els errors innocents i de falta de concentració que van succeir-se no van permetre que la diferència entre ambdós conjunts fou més gran. Calia una bona presa de decicions que en molts moments haguessin ajudat a solucionar els petits entrebancs que es donaven. Així, també una bona col.locació sobre el camp que hagués donat més fluïdesa al joc i com a conseqüència les millors respostes, sobretot de cara a porteria. Tot i això es va fer un partit bo en que moltes jugadores van poder agafar més responsabilitat de la que fins ara havien tingut, i això és positiu.
Com sempre, més que una crònica sembla un anàlisi de la situació, però vet aquí que el fet de ser un equip que cada partit aprèn nous conceptes i noves situacions ens obliga a remarcar-ho més que el partit en sí.
Ara el pròxim objectiu és poder fer uns bons entrenaments de Nadal i preparar amb el màxim de garanties possibles el partit contra el Sallent del 15 de gener, assequible i imprevisible alhora.

VENTOLÀ, Anna (3); CEREZUELA, Laia (4); SALVADOR,Coral (1); DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanessa; ARGUILEA, Lorena; ALBELLA, Ester (3); CARRASCO, Paula; ALARCÓN, Sheila; SANCHEZ, Marina (2); JAIME, Zaida; AGUILERA, Beth.

JUVENIL

CN RUBÍ B 18 – 7 CN OLOT (2-1 ; 5-2 ; 4-3 ; 7-1)
Diumenge 19-12-2010

L’equip juvenil del CN Olot va tancar la temporada amb una derrota davant del líder de la categoria, però a pesar de la contundència del resultat els olotins van poder jugar de tu a tu durant un quart i mig i la gran diferència es va fer evident quan els locals vanestirar del seu el millor nivell de natació, ja que la majoria dels gols locals van ser de contraatac.
El locals, un equip més gran d’edat, en el joc estàtic no podien treure grans avantatges i només podien marcar de contra o per alguna falta de concentració dels visitants. Encanvi, en defensa eren més forts i sense realitzar una bona defensa van poder mantenir a ratlla els olotins que no van estar al nivell mostrat en els últims partits i només van poder marcar per errors de l’equip contrari.
Per començar l’any als olotins els hi esperen partits força complicats que haurien de guanyar si volen seguir encapçalar la classificació i per aixòal la pena entrenar fort i molt durant aquestes setmanes de nadal i tenir continuïtat el que queda de la temporada.

Bon Nadal a tots!

MELNYK, Anton; REYES, Marc (1); COLOMER, Sergi; IBERN, Jan; GARCÍA, Eric; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (2); CHERNOV, Vladyslav (1).

CADET

CN BARCELONA 15 – 13  CN OLOT (1-4 ; 3-3 ; 5-1 ; 6-5)
Dissabte 18-12-2010 a les 12.45 hores



L’equip Cadet de l’Olot acomiada l’any amb una derrota, però amb una bona sensació ja que van tenir moments d’un gran nivell de waterpolo que van provocar que un històric com el CN Barcelona només pogués superar als olotins en el contraatac.
Els de la garrotxa van mostrar durant la primera meitat del partit un molt bon nivell, tant en atac com en defensa, realitzant un gran joc d’equip. Però tot va canviar a la segona meitat del partit, els de casa, conscients del  desgast fet pels olotins en la primera part del partit i que a més no tenien una banqueta sobrada de recanvis, menys encara després de l’exclusió per tres faltes d’un dels  jugadors de l’Olot, fet que deixava només una substitució possible, van sortir a jugar al contraatac, i així es van veure afavorits pel cansament i els errors individuals dels olotins. Aquesta situació es va veure accentuada per l’escàs nivell d’entrenament d’alguns dels jugadors, cosa que provocà un descens de rendiment respecte al principi de temporada.
D’aquesta manera els locals amb un parcial de 5 a 1 van donar la volta al marcador i mantenint el mateix sistema de joc van poder anul•lar l'atac visitant, amb el sacrifici de perdre moltes opcions ofenssives davant laa porteria contrària.
Aquest partit es un clar exemple de la importància que té un equip equilibrat amb un bon nivell físic general per poder fer front al gran nivell d’exigència que demana jugar entre els millors equips del país.

Bon Nadal a tots!

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard; COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (3); IBERN, Jan (2); SERRA, Guillem (1); REYES, Marc; ORTIZ, Pol; ABEL, Arnau (3).

ALEVÍ

CN OLOT 15 – 3 CW FIGUERES
Dissabte 18-12-2010

Amb aquesta victòria es va demostrar que l’equip olotí està en un nivell força alt en el waterpolo provincial i que només falta un petit canvi per estar en els llocs més alts.
Del partit cal destacar la bona defensa de l’equip olotí que no va permetre cap gol en contra fins a finals de la tercera part (n’hi ha sis en aquesta categoria). Al mateix temps és un equip amb molta empenta i amb ganes de lluitar totes les pilotes, fet que permet recuperar-ne moltes i poder llançar continuus contraatacs que gràcies al nivell natatori que tenen aquests jugadors es converteixen en un u a u contra el porter.
Per Nadal no es paren els entrenaments, cal mantenir i potenciar totes aquestes característiques de les quals hem parlat, per fer front sobretot a una autèntica prova de foc en l’estada a marbella, on els olotins es trobaran equips més grans i millors als quals cal plantar-los cara.

CONGOST, Jordi; MARTÍ, Gerard; RAZVAN, Iulian; PUJOLAR, Marc; CASADEVALL, Arnau; RUBIO, Jordi; PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; AGUILERA, Ivan; COMA, Marc; COMA, Joan; ROMERO, Braian.

dilluns, 20 de desembre del 2010

dissabte, 18 de desembre del 2010

dimarts, 14 de desembre del 2010

3a CATALANA MASCULINA

CN POBLE NOU 11–10 CN OLOT (2-0 ; 2-2 ; 4-3 ; 3-5)
Dissabte 11-12-2010

Un gran partit el viscut dissabte passat en les instal•lacions de Can Felipa (piscina del CN Poble Nou). S’enfrontaven els dos líders imbatuts i no van defraudar.
Els locals van portar sempre l’iniciativa en el marcador, ja que van acabar el primer quart amb un 2 a l’electrònic. Aquest avantatge no es va ampliar en el segon quart, mantenint la diferència (4 a 2). Però en el tercer no va ser tal i com s’esperava i els locals ràpidament van posar-se amb un 6 a 2 que semblava donar-los tranquil•litat per la resta del partit. Els olotins no van renunciar en cap moment i mai van regalar el partit, estirant d’orgull i encert en atac, van reduir la diferència a la mínima i a partir d’aquell moment el resultat s’estirava a dos gols i tornava a un, però en cap moment van poder empatar el partit, fet que hagués posat nerviós a l’equip de casa, com va succeir quan a falta de 22 segons per finalitzar el partit els olotins es van posar en el marcador amb un 11 a 10 i els jugadors del Poble Nou van obrir molt el camp per consumir el temps restant i poder d’aquesta manera continuar com únics líders.
La derrota no va ser gens dolorosa pels visitants, ja que es van enfrontar a un bon equip. Van jugar molt bé en tots els apartats del joc, generant opcions en atac i possibilitats de marcar i fent un gran joc defensiu amb les col•laboracions i les recuperacions de pilotes. Com punt negatiu podem remarcar el replegament defensiu que no va ser del tot correcte, donant als de casa la possibilitat de finalitzar contraatacs amb certa facilitat.
Ara queda un partit abans del descans Nadalenc, el proper dissabte es visitarà la piscina del CN Rubí, per acabar l’any, si es pot, amb una victòria que deixaria als olotins amb un balanç molt positiu en aquest començament de la temporada.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar; IBERN, Jan; REIXACH, Marc (1); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (3); SOY, Sergi (1); GASULLA, Miquel; BACH, Marc (4); CARRILLO, Abel (1).

2a CATALANA FEMENINA

CN L’HOSPITALET 13–7 CN OLOT ( 2-0, 3-3, 4-2, 4-2 )
Dissabte 11-12-2010

Tot i que el resultat sembla que l’equip del barcelonès va controlar tranquil•lament el partit, val a dir que la lluita i la defensa de les jugadores olotines va ser notable i va posar certes complicacions a aquestes. Sí que l’equip local va anar tota l’estona pel davant, però mai va poder anar-se’n de més de tres gols fins al final del partit, en que la seva superioritat física va acabar de marcar aquesta diferència de 6 gols.
Les Olotines ja conscients del fort començament de les contràries, van sortir molt concentrades amb defensa, però malgrat aquest aspecte, la diferència entre ambdós equips és va fer palesa i el parcial fou d’un 2 a 0, que podria haver estat més.
A partir d’aquí i de la mateixa manera que va succeir en el partit de Copa catalana, es va jugar de tu a tu sense complexos. Malauradament el cansament va començar a afectar a les olotines que aquesta vegada es presentaven amb una banqueta més curta, fet que va permetre a les de l’Hospitalet poguessin mantenir la diferència en dos i tres gols, no sense patir per defensar-los. Fou la tònica de la part mitjana del partit.
Al final, tot i sortir amb la idea de poder eixugar la diferència, aquest cansament del qual parlaven ja va actuar directament en el joc i això va permetre que els tres últims minuts fossin els que marquessin el resultat final, 3 gols en dos minuts i mig van engrandir un resultat irreal.
El que queda clar és que cal treballar l’aspecte físic i el joc d’atac per eixamplar uns recursos que permetin un joc més fluït i més atractiu.
El dissabte que bé partit importantíssim per aconseguir sumar els dos primers punts en aquesta lliga. Cal remuntar i posicionar-nos correctament per lluitar per aquella tercera plaça que marca l’objectiu de l’equip.

JAIME, Zaida; AGUSTÍ, Alba (2); CEREZUELA, Laia (5); SALVADOR,Coral; DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanessa; ALBELLA, Ester; CARRASCO, Paula; FONT, Laura; AGUILERA, Beth; GARRIGA, Vanessa.

JUVENIL

CN OLOT 8–10 CN MANRESA (1-0 ; 1-3 ; 3-3 ; 3-4)
Diumenge 12-12-2010

Va ser el primer partit seriós i lluitat pel CN Olot, davant un rival amb bons jugadors, però per sobre de tot amb un gran porter i un molt bon nivell físic.
Va ser un partit molt disputat, on els errors en les passades de l’equip olotí van donar moltes opcions d’atac als visitants que no van desaprofitar aquests per agafar un avantatge de 3 gols que van anar administrant fins a l’últim quart. En aquest moment els olotins van arribar a empatar el partit, però la relaxació posterior a l’obtenció de l’empat va fer que els visitants poguessin marcar ràpidament i d’aquesta manera frenar l’empenta dels locals que no només no van poder tornar a empatar, sinó que van acabar encaixant un altre gol.
Deixant de banda la diferència d’edat entre tot dos equips, els olotins van perdre per errors propis que es podien haver evitat. Això vol dir que la victòria està en mans del garrotxins i que poden guanyar a un equip com el Manresà, només cal evitar els errors infantils que es van produir aquest diumenge passat.
El proper partit es pot qualificar com el més complicat de la lliga, és un enfrontament amb un CN Rubí molt sòlid i que està jugant a gran nivell. Res millor per tancar l’any, i retornar al camí de la victòria.

MELNYK, Anton; REYES, Marc; COLOMER, Sergi (1); IBERN, Jan; GARCÍA, Eric; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); CARRILLO, Abel (4); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau; PONS, Joan; CHERNOV, Vladyslav

CADET

CN CATALUNYA 5–21 CN OLOT (1-6 ; 2-5 ; 1-3 ; 1-7)
Dissabte 11-12-2010

Dissabte passat el CN Olot es va desplaçar a Barcelona, per jugar el primer partit de la segona volta de la fase de grups, contra el CN Catalunya. Els olotins que tenen molt poques possibilitats de quedar entre els sis primers de Catalunya, ja estan treballant de cara a la segona meitat de la temporada. Per aquesta raó i davant d’un rival molt inferior els de la garrotxa van aprofitar per donar minuts a jugadors de la categoria infantil perquè aquests tinguin contacte amb jugadors més grans i puguin participar en partits de més ritme i així tenir una mica més de competició a les espatlles, que de moment aquesta temporada és poca.
El partit no va tenir cap complicació pels olotins, que el van dominar en tot moment. En només 4 minuts d’haver començat ja guanyaven 0 a 5 i així va continuar fins al 5 a 21 final.
Ara el proper pas important es intentar quedar quarts de grup i si es pot guanyar el gol average al CN Manresa, que només és anecdòtic, però un desafiament per a l’equip, ja que una vegada començada la segona fase de la lliga no s’arrosseguen resultats i tots començaran de zero.

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard (1); COLOMER, Sergi (2); GASULLA, Miquel (8); IBERN, Jan (1); REYES, Marc (1); ABEL, Pau (1); RODEJA, Nil; LUQUE, Fran (2); AGUILERA, Victor; AVELLANEDA, Àlex; ABEL, Arnau (5).

ALEVÍ

COMBINAT ANGLÈS/BANYOLES/GEiEG 5-3 CN OLOT
Dissabte 11-12-2010

No va haver-hi sort en aquest segon partit dels més menuts del club. Era molt difícil, ja que l’equip contrari és com una selecció de la resta de girona i a més la majoria dels jugadors que hi formen part són de l’edat gran d’aquesta categoria i a l’Olot en canvi, molts són d’edat benjamina.
Però malgrat això, els olotins van plantar cara i van defensar al màxim de les seves possibilitats per evitar les múltiples opcions de les que podien servir-se l’equip del combinat i fins i tot amb una mica de sort de cara a porteria s’hagués pogut aconseguir optar a l’empat coma mínim.
De totes maneres bona evolució d’aquest equip que la setmana que ve tindrà una nova oportunitat per puntuar enfront el figueres.

CONGOST, Jordi; MARTÍ, Gerard; RAZVAN, Iulian; PUJOLAR, Marc; CASADEVALL, Arnau; RUBIO, Jordi; PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; AGUILERA, Ivan; RUIZ, Francesc; COMA, Marc; COMA, Joan