dimarts, 25 de gener del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CE MEDITERRANI B 4–6 CN OLOT (1-2 ; 2-2 ; 0-0 ; 1-2)
Dissabte 22-01-2011

Possiblement l’Olot jugava a la piscina més complicada de tota la categoria tant per les condicions climatològiques, ja que és una piscina descoberta, com per les dimensions (30mx20m). A més es jugava contra l’equip més nedador de tota la categoria, però amb poca experiència.
Per tot això, els olotins van plantejar un partit molt lent, amb possessions llargues i sense sumar gaire gent a l’atac per no donar opcions als contraatacs contraris.
D’aquesta manera, sense jugar un bon partit en atac i amb moltes errades en la presa de decisions, però amb un excel•lent treball de cobertura i de defensa amb braços com a entrebancs, és com a els visitants es van poder emportar els dos punts cap a la garrotxa.
Els olotins porten dos partits treballant molt bé en defensa encaixant només 7 gols, ara queda millorar les jugades en superioritat numèrica.
Els garrotxins amb el partit del passat dissabte van tancar la primera volta amb un balanç més que positiu (10 victòries i 1 derrota) i assolint d’aquesta manera el primer objectiu de la temporada.
A continuar treballant així per la segona volta. Felicitacions!

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi (1); REIXACH, Marc; PLANA, Jesús (4); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau; BACH, Marc (1); MARTIN, Gilbert.

JUVENIL

CN OLOT 14–15 CN l’HOSPITALET (2-4 ; 4-3 ; 4-2 ; 4-6)

Diumenge 23-01-2011

Injust final per un partit tan complet el dels juvenils del club.
Tot i començar de manera irregular, amb un marcador en contra després del primer parcial, els joves jugadors del CN Olot va anar centrant el seu atac i ajustant la defensa de forma progressiva fins el punt de poder gaudir d’una diferència de dos gols a favor a finals de la tercera part.
La intensitat, i fins i tot l’agressivitat del joc, anava pujant a mesura que l’equip olotí es recuperva en el marcador i en partits d’aquesta categoria, la presència d’un sol àrbitre fa que sigui molt difícil aturar aquesta dinàmica si no es fa amb caràcter i això al final va passar factura.
L’Hospitalet, més acostumat a jugar al límit de l’agressivitat, va saber aprofitar aquesta avinentesa i en un quart període boig i amb les defenses totalment oblidades van recuperar fins al punt d’avançar-se un altre cop en el marcador.
Immediatament neutralitzada la diferència i quan ja s’encarava l’última jugada del partit amb un empat, com a mínim assegurat, una més que discutible decisió arbitral va agafar despistats als jugadors olotins que no van poder reaccionar i van encaixar el gol que sentenciava el partit.
Llàstima, per què la despesa física i la concentració màxima que varem veure en els jugadors no mereixien aquest desenllaç.

MELNYK, Anton; REYES, Marc; COLOMER, Sergi (4); IBERN, Jan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (6); CHERNOV, Vladys (1); PUERTO, Daniel.

CADET

CN OLOT 16–8 CN MANRESA (3-0 ; 5-4 ; 4-3 ; 4-1)

Dissabte 22-01-2011

Era un partit molt esperat per l’equip cadet el del passat dissabte contra el CN Manresa, per dos raons principalment, perquè feia més de dos anys que aquest grup no podia guanyar-lo i perquè en la primera volta es va perdre per una gran diferència degut la baixa i  les lesions d'alguns jugadors.
L’Olot va sortir a per el partit des de l’inici realitzant un bon treball de pressió i no deixant pensar als manresans; Iien atac mostrant un gran ventall d’opcions i possibilitats, fet que va complicar molt la feina defensiva dels visitants.
Però els olotins encara han de corregir molts errors que es fan a l'hora de decidir el que cal fer ja  pensant de cara a la segona fase.
Estan fent una molt bona feina, però no es podem relaxar i s'ha de continuar per aquest camí!
Ànims!

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard (1); COLOMER, Sergi (1); GASULLA, Miquel (5); IBERN, Jan (3); REYES, Marc (2); ABEL, Arnau (4); LUQUE, Fran; SERRA, Guillem; RODEJA, Nil.

INFANTIL

 CN OLOT 2–17 CN SANT ANDREU (1-1/0-6/0-3/1-4/0-3/0-0)
 Diumenge 23-01-2011
 
   Segon partit de la segona fase i aquesta vegada tocava debutar davant de l’afició. Partit novament molt complicat on l’Olot l’afrontava sense res a perdre i molt per aprendre.
   El primer quart es va plantejar un partit molt igualat i jugant de tu a tu al rival barceloní, però les forces només van durar aquest primer parcial i a partir dels següents els visitants van imposar el seu millor ritme de joc i van provocar que els locals caïessin en els errors de l’anterior jornada i donessin massa facilitats a un conjunt ja de per si amb una mica més de nivell que els olotins.
   Ara toca seguir treballant encara més dur i anar aprenent les petites coses bàsiques per jugar els partits amb una mica més d’igualtat. Ànims.
 
FLORES, Maikel; VENTOLÀ, Joan; ORTIZ, Pol; AGUILERA, Victor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; ABEL, Pau; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; AVELLANEDA, Daniel; PONS, Lluc; AVELLANEDA, Àlex.

ALEVÍ

CN OLOT 1–6 BAN/ANG/GEIEG (0-1, 1-0, 0-0, 0-2, 0-1, 0-2)

Diumenge 23-01-2011

Bon partit el d’aquest diumenge davant del que seria la sel.lecció dels millors jugadors del equips representats.
Encara es nota la diferència d’edat entre els conjunts que l’Olot rep, però cada vegada menys. El resultat fou pitjor que en el partit d’anada, però l’intessitat en defensa va millorar molt i practicament els del combinat van fer tants gols com oportunitats va tenir, moltes menys que en altres partits.
Ara cal treballar en atac, ja que al contrari que el rival, els olotins no van poder finalitzar amb encert moltes de les oportunitats que varen tenir i cal poder fer-ho amb més assiduïtat.
Ara l’equip es veurà encabit en un grup de nivell mitjà per poder continuar la progressió que ja s’està veient i esperm que tinguin sort en aquesta nova fase.

CONGOST, Jordi; MARTÍ, Gerard; RAZVAN, Iulian; PUJOLAR, Marc; CASADEVALL, Arnau; RUBIO, Jordi; PONS, Lluc; AGUILERA, Ivan; COMA, Marc; COMA, Joan; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc.

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT 3–17 CN SANTA EULÀLIA (0-3 ; 0-6 ; 3-6 ; 0-3)
Dissabte 22-01-2011

Falta molt. Aquesta és l’encertada expressió que resumiria el partit d’aquest darrer dissabte.
Es van enfrontar un equip que ja porta anys formant-se per poder aspirar a quelcom més i un altre que tot just comença i, tot i que té jugadores que tenen cert bagatge, encara els hi falta aquest temps tant valuós que tots els equips necessiten.
El partit no va tenir molta història, però sí certa tensió mentre les olotines van plantar cara al joc excessivament dur de les barcelonines.
Aquests partits serveixen sobretot per veure quines són les mancances importants dels equips; i les de l’Olot segueixen estant en com poder mantenir la possessió de la pilota sense perdre-la i evitar així, davant d’equips superiors, estar tant pendents de la defensa.
I és que aquest handicap condiciona també l’atac ja que el no poder moure la pilota amb decissió fa que les possibilitats de xuts es redueixin i això mateix va ser el que va passar; l’equip olotí no va estrenar-se fins la tercera part i només després d’un parcial de 0 a 8 va poder trencar la dinàmica i fer un joc més lliure, sempre tenint en compte que les rivals no van afluixar en tot el partit.
En difinitiva cal treballar més i no frenar així la millora de l’equip que es fa notar fins i tot en partits com aquest.

VENTOLÀ, Anna; DESEURA, Gemma; ALBELLA, Ester (1); CEREZUELA, Laia (2); SALVADOR, Coral; CARRASCO, Paula; SANCHEZ, Marina; JAIME, Zaida; AGUILERA, Beth; AGUSTÍ, Alba; ARGUILEA, Lorena; MASSEGUR, Bàrbara; GARRIGA, Vanessa.


dimecres, 19 de gener del 2011

INFANTIL

CN TERRASSA 16–1 CN OLOT (5-0/7-1/4-0/0-0/0-0/0-0)
Diumenge 16-01-2011

Diumenge passat va donar inici la segona fase de la competició per part de l’equip infantil de waterpolo de l’Olot. Una fase molt complicada ja que tocarà enfrontar-se amb els millors equips de Catalunya.
Aquesta vegada va tocar el Club Natació Terrassa, un conjunt millor preparat técnica-física i tàcticament i a la vegada més experimentat que els jugadors olotins.
El partit va començar amb un alt ritme local que els visitants no van saber contrarestar el que va provocar grans diferencies en el marcador. Els visitants van afrontar el partit amb massa respecte i fins i tot una mica de por, el que va contribuir a que no demostressin el seu nivell de joc habitual. Ja cap al final del partit els nervis dels visitants es van anar calmant i es va poder jugar de manera més organitzada.
Cal seguir treballant per intentar posar-se a un nivell semblant al dels rivals.

VENTOLÀ, Joan; ORTIZ, Pol; AGUILERA, Victor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; ABEL, Pau; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; AVELLANEDA, Daniel; PONS, Lluc.

JUVENIL

CN OLOT 7–11 CN MARTORELL (3-4 ; 2-2 ; 0-5 ; 2-2)
Diumenge 16-01-2011

Difícil el partit del juvenils del CN Olot. S’enfrontaven a un dels equip capdavanters del grup i amb dos jugadors força determinants als quals és complicat controlar.
Tot i així es va plantar cara en bona part del partit. Els de Martorell, que van venir amb molta confiança, es varen trobar un equip millor del que es pensaven. Lluitador i, sobretot durant les dues primeres parts, centrats amb la feina. Van saber fer les coses que saben fer i no es van deixar portar per la precipitació que comporta errades contínues.
Però, va arribar el període fatídic, aquell en el qual es canvien els papers i es passa a jugar amb por i indecisió. Fou en aquest moment quan el Martorell va aprofitar per marcar diferències i sentenciar el partit massa d’hora.
Els olotins, ja carregats amb exclusions i cansats, encara van tenir una petita reacció que els van acostar a dos gols, però va ser tard.
Cal polir una mica les errades d’equip que cada vegada són menys i això permetrà al conjunt afrontar totes quatre parts amb la mateixa intensitat i no perdre-li mai la cara al rival.
La setmana que ve un bon partit contra l’Hospitalet que cal lluitar per treure un bon resultat.

MELNYK, Anton; REYES, Marc; COLOMER, Sergi (1); IBERN, Jan (2); GARCÍA, Eric; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau; CARRILLO, Abel (1); PUERTO, Daniel.

2a CATALANA FEMENINA

CN SALLENT 9 –11 CN OLOT (3-3, 1-3, 3-1, 2-4)
Dissabte 15-01-2011

Important la victòria que es va aconseguir a Sallent davant d’un dels rivals directes d’aquest any. Important per diversos motius.
Primer per no quedar despenjades de la lluita per la tercera plaça que és un dels objectius de l’equip. Segon per demostrar que l’equip és equilibrat i que l’esforç conjunt fa que es multipliquin les possibilitats de fer bons resultats. I tercer, per saber encarar fites importants amb la tensió suficient que permet jugar amb intensitat i serenitat partits igualats.
De fet l’equip olotí va controlar el resultat durant una bona part del partit. Tot i que la diferència de gols no va ser superior a dos gols, le sensació de domini era clar; fins i tot podrien haver marcat diferències més clares si s’hagués aprofitat les nombroses oportunitats que van tenir.
No obstant i com succeeix normalment, l’equip va tenir moments de relaxació i això va permetre a les Bagenques apropar-se i superar en el marcador a l’Olot. Aquestes que tenen sempre cops de geni amagats, van poder reaccionar a temps per defensar amb intensitat i provocar les errades de l’equip contrari, fet que va permetre tenir opcions suficients per capgirar el resultat i emportar-se els dos punts que tornen a posar a les noies del CN Olot amb igualtat de condicions amb el Sallent i el Badia.
Ara la setmana vinent s’haurà d’afrontar el partit més difícil de la temporada contra el Santa Eulàlia lider i gran favorit per a l’ascens. Partit molt complicat, però al mateix temps test per saber quin és el grau d’evolució de l’equip.

VENTOLÀ, Anna; DESEURA, Gemma; NOGUÉ, Vanessa; ALBELLA, Ester (3); ALARCÓN, Sheila; SANCHEZ, Marina; JAIME, Zaida (1); AGUILERA, Beth (1); AGUSTÍ, Alba (2); DOMENE, Mar; FONT, Laura; MASSEGUR, Bàrbara (4); GARRIGA, Vanessa.

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 7–3 CN IGUALADA (1-2 ; 5-0 ; 1-0 ; 0-1)
Dissabte 15-01-2011

L’equip olotí havia de retrobar-se amb les bones sensacions per poder afrontar dos partits complicats fora de casa. Dit i fet, els locals malgrat començar l’enfrontament amb moltes imprecisions, van mostrar aquesta actitud i van gaudir d’un matx que van encarrilar amb un parcial de 5 a 0 ja en el segon quart.
L’equip local va cometre molts errors sobretot en la presa de decisions al moment de finalitzar, però s’ha de destacar la gran feina defensiva ja que van estar 24 minuts sense encaixar cap gol.
El més important d’aquest partit són les bones sensacions que va deixar l’equip per seguir treballant i millorant per arribar al final de temporada en plena forma i poder disputar la fase d’ascens, que sense ser l’objectiu principal de la temporada ,si es continua amb una línia de treball basada en l’esforç i la importància de l’equip per sobre les individualitats, sense cap dubte s’assolirà.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar (1); ALBELLA, Jordi (1); REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (4); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau; BACH, Marc.

dimarts, 11 de gener del 2011

CADET

CN OLOT 9 – 12 CN SABADELL (3-5 ; 2-0 ; 2-4 ; 2-3)
Dissabte 08-01-2011


L'equip Cadet de l’Olot va tornar a la competició el dissabte passat per enfrontar-se al CN Sabadell, un dels equips més forts de la lliga.
Els olotins malgrat la derrota van desenvolupar un bon nivell de joc i en cap moment es van donar per vençuts. Van començar el partit amb un 0 – 3 en contra, però van saber recuperar-se del cop i arribar a la mitja part amb un empat a 5. Una vegada més es van veure superats a nivell físic i això va fer que perdessin els dos últims quarts.
Aquesta derrota no fa més que confirmar que els olotins malgrat anar a jugar del 6 al 12 lloc en la segona fase, tenen el nivell per poder estar entre els millors.
S’ha de continuar treballant per poder classificar pel Campionat de Catalunya que és el proper gran objectiu de l’equip.

MELNYK, Anton; VELASCO, Gerard; COLOMER, Sergi; GASULLA, Miquel (2); IBERN, Jan (3); REYES, Marc; ABEL, Arnau (4); LUQUE, Fran; GRANADOS, David.

3a CATALANA MASCULINA

CN GRANOLLERS 6–8 CN OLOT (3-0 ; 3-2 ; 0-2 ; 2-2)
Dissabte 08-01-2011


L’any va començar tal i com va acabar l’anterior, amb una victòria, però sense desenvolupar un bon nivell de joc.
Els olotins van jugar el partit amb molt poca intensitat, fet que va donar als locals la possibilitat de créixer i mantenir un frec a frec que no hauria d’haver-se donat.
D’inici e ls olotins van escapar-se en el marcador fins al 1 a 5, però fou presisament a partir d’aquí quan els del vallès van poder escursar distàncies fins al punt de veure la victòria com a un objectiu possible.
Els visitants se’n van anar del partit i sense voler van encomanar-se del joc local molt més físic i travat. Ja va ser la tònica fins a arribar al final del partit.
Tot i això, al final els visitants es van emportar el matx gràcies a la seva millor qualitat individual. S’ha de destacar la joventut de l’equip garrotxí amb quatre jugadors cadets que en tot moment van donar la cara, fins i tot en els moments més durs del partit. Felicitats a tot l’equip i especialment als joves.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar (1); REIXACH, Marc; AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (7); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau.