dissabte, 24 de setembre del 2011

II CAMPIONAT PROVINCIAL CADET-JUVENIL 2011

   Exel.lent campionat el que va realitzar el conjunt cadet-juvenil aquest cap de setmana passat, no tant pels resultats aconseguits, que podrien haver estat d'escandòl, sino per la conjunció i el treball que es van veure  reflectits en el joc.
   Igual que van fer l'any passat, els joves jugadors olotins van aconseguir guanyar el provincial, però amb una diferència: aquest any es va veure com es posaven en pràctica tàctiques en zona o de contraatac, fins ara inèdites en un equip de categories d'olot.
  Això demostra el bon treball que està portant a terme aquest grup de 14-15 jugadors des dels inicis de la temporada, aconseguint un punt d'unió i companyerisme molt maco i profitós.
  Pel que fa al campionat, aquest no va tenir molta història ja que ni el combinat ni el Figueres van estar rivals per a nosaltres. Això va permetre que tots els jugadors puguessin tenir els seus minuts i aprofitar-los ja que el nivell va estar molt per sobre dels rivals. El primer partit es va guanyar per un còmode 8 a 2 al combinat que fan el CN Banyoles-GEIEG i en el segon el resultat ecara va ser més ampli. Un 15 a 1 al CW Figueres.
   Felicitats pel campionat i empenta per seguir treballant ja que cal tocar de peus a terra i ser conscients que ens esperen rivals molt més forts en el campionat de catalunya.

              Resultats:     CN Olot            8    CN Banyoles-GEIEG     2
                                 CW Figueres      2   CN Banyoles-GEIEG    10
                                 CN Olot            15   CW Figueres                  1

              Primer classificat:     CN Olot
              Segon classificat:     CN Banyoles-GEIEG
              Tercer classificat.     CW Figueres

II CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVÍ 2011

   Aquest cap de setmana passat a Olot es va disputar els campionats provincials tant de la categoria aleví com la conjunta cadet-juvenil.
   Pel que fa als alevins, cal destacar la segona posició del nostre equip, que tot i que hauria pogut ser una primera posició, demostra que el treball que encara cal fer és molt gran.
   El primer partit contra el combinat que fan el CN Banyoles i el GEIEG va ser molt emocionant i només el fet de perdre pilotes relativament controlades ens va sentenciar al final del partit. Com sempre la defensa va convertir-se en el millor fonament de l'equip i el resultat (4 a 5) ho demostrà de forma fefaent. Cal felicitar als jugadors perquè ja estan molt aprop d' anivellar-se amb aquest combinat, un dels objectius de l'equip.
  En el segon partit, la tendresa del CW Figueres va permetre que es puguessin tirar a la piscina tots els jugadors convocats per part olotina, entre els quals hi havia 5 noves incorporacions i així van poder tenir el primer contacte amb el nostre esport.
   Molt contents doncs d'aquest inici de temporada, però amb moltes coses a millorar que amb constància i ganes de ben segur que s'assoliran.

                   Resultats:    CN Olot         4   CN Banyoles-GEIEG     5
                                     CW Figueres   1  CN Banyoles-GEIEG     8
                                      CN Olot          3   CW Figueres                0

                  Primer classificat:        CN Banyoles-GEIEG
                  Segon classificat:         CN Olot
                  Tercer classificat:        CW Figueres




NOTÍCIES

   Els dos representants olotins que van formar part de la selecció espanyola júnior de waterpolo que va competir al campionat del món a Grècia, van tornar a casa amb la medalla d'argent. 
   Tan Ferran Plana, que va formar part del conjunt estatal com a segon entrenador, com Gerard Reixach, que ho va fer com a jugador, van valorar la seva participació en el campionat de forma molt positiva.
   Divuit anys després de fer-ho per última vegada (Espanya és tres vegades campiona del món júnior) els waterpolistes espanyols van aconseguir jugar la final contra la totpoderosa Sèrbia. Tot i que a la fase de classificació van poder derrotar-la per un gol, en aquest nou encontre no van poder superar l'exel.lent partit del porter balcànic.
   El partit va estar marcat de manera molt clara pel resultat del primer quart, 2 a 0 a favor del serbis. Espanya per la seva part va desaprofitar tres superioritats numèriques que haurien equilibrat el resultat. A partir d'aquest moment el partit va igualar-se, però sempre amb la selecció espanyola a remolc. Tot i que van lluitar fins al final la remuntada no va ser possible.
   En general el joc d'Espanya va anar millorant a mesura que anava passant la competició. A la fase de grups es va superar als Estats Units per 7 a 4, a les fluixetes Suràfrica per 17 a 1 i Mèxic per 20 a 5 i finalment a Sèrbia per 6 a 5. Aquests resultats la van classificar directament a quarts on es van trobar a Montenegro i a la qual va superar per 9 a 5 i posteriorment a semifinals contra la difícil Austràlia a la que van guanyar per 7 a 6. Per tant la final ja estava assolida. Només una molt forta Sèrbia, molt més que en la primera fase, va apartar els dos olotins de la medalla d'or.

  Aquest, malgrat la distància, és un petit èxit del waterpolo olotí i com a tal ens ha de servir per motivar-nos i adonar-nos que amb treball tot és possible.
  Gràcies Ferran i Gerard i felicitats pel vostre subcampionat.