dimecres, 23 de novembre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 13– CN HOSPITALET B 12 (5-1 ; 2-4 ; 3-3 ; 3-4)
Dissabte 19 de novembre de 2011

En un partit que semblava que no seria molt complicat pels olotins tal i com ho certificaven els primers minuts, es va acabar patint i guanyant per la mínima.
Després de 14 minuts durant els quals l’olot va jugar a plaer, tant en atac com en defensa. Sense cap tipus d’oposició per poder desenvolupar el joc planificat la cosa es va anar enfosquint. Ja a l’últim minut i mig del segon quart va ser molt dolent pels interessos olotins, en només 90 segons l’equip visitant va poder marcar 3 gols i retallar les distàncies fins al 7 a 5.
A partir d’aquest moment els olotins ja no van tornar a desenvolupar el joc del començament, entrant en un estat de nerviosisme, empitjorat per la zona feta pels visitants a partir del tercer quart. Tot això va fer que la segona meitat del partit fos completament diferent amb un marcador que no es va decantar fins a l’últim minut de partit a favor del locals, que van defensar l’última acció d’atac de l’hospitalet.
Ara esperen dos partits molt complicats pels olotins amb dos equips que van perdre la categoria nacional la temporada passada (Universitat Autònoma i Sallent).

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (2); ALBELLA, Jordi (3); IBERN, Jan (1); COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (5); GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau; MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel.

2a CATALANA FEMENINA

WU Autònoma 8 CN Olot 4 (1-1; 2-0; 3-1; 2-2)
Dissabte, 19 de novembre de 2011

D’entrada era un dels desplaçaments difícils de la temporada ja que és un dels equips que prové de la primera divisió, però l’equip universitari no va demostrar ser excessivament superior. Aquestes, simplement es van limitar a aprofitar part de les nombroses pilotes perdudes de l’equip olotí, molt nerviós encara quan es tracta de construir l’atac.
De totes maneres, tot i que no es reflecteixi en els resultats, es va veient com l’equip va millorant a poc a poc. De cada partit se’n poden treure arguments positius. En aquest cal fer una ullada al resultat per notar que, malgrat la derrota, les locals no van poder sumar masses de gols i això demostra que hi ha una bona tònica defensiva important per poder centrar-se en treballs més ofensius, assignatura pendent de les olotines.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba; JAIME, Zaida; ALBELLA, Ester (1); SAMPERE Adela; SALVADOR Coral; DESEURA, Gemma; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara (1); NOGUÉ, Vanesa; AGUILERA, Beth (1); SANCHEZ, Marina; FUENTES, Cristina (1).

JUVENIL

CN SANT FELIU 11– CN OLOT 10 (2-1;2-4;4-4;3-1)
Diumenge 20de novembre de 2011

Els olotins ja sabien de la duresa del partit i en cap moment es van trobar a gust dins l’aigua. Els olotins es van trobar amb un equip molt intens i aquests tipus d’equips no li van gaire bé als de la garrotxa. Si  a això li sumem que els partits d’aquesta categoria només els pita un àrbitre, els olotins surten molt perjudicats pel fet de més tècnics i de vegades ser massa tous.
Malgrat aquest fet, a partir del segon quart els olotins van despertar i van imposar un joc ràpid que no deixava gaires opcions al joc dur dels rivals, arribant a tenir en el tercer quart una avantatge de 3 gols. Però això no va ser suficient ja que els locals van poder tornar a imposar el seu  estil de joc, van empatar i  van posar-se per sobre en el començament de l’últim quart, a partir d’aquí els garrotxins el joc va entrar en una dinàmica de gol amunt gol avall. Als visitants però, encara els hi va quedar una jugada de superioritat numèrica per poder empatar, oprotunitat que va quedar neutralitzada per una molt bona defensa del Sant Feliu.
La lliga es llarga i els olotins han de començar a treballar per poder fer front a equips de les característiques del Sant Feliu, ja que cada vegada els trobaran amb més freqüència.
Diumenge que ve a la piscina de Les Tries CN Olot – CN Rubí.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (5); GASULLA, Miquel (3); ABEL, Arnau (1).

ALEVÍ

CW Figueres 5 CN Olot 20 (0-0; 1-3; 1-4; 0-2; 1-6; 2-5)
Diumenge 20 de novembre 2011

Res no feia pensar que després d’una primera part sense gols, el partit acabés amb la diferència que va marcar el resultat final ni tampoc que es fessin tants gols. De fet si s’analitza el marcador, es veu que a poc a poc els olotins van anar millorant els seus registres golejadors i que en els dos últims períodes es va fer palesa la superioritat respecte els empordanesos.
Aconseguir un joc més fluid en atac fent espaiós el camp, recolzar amb més claredat els companys o fer circular la pilota amb més seguretat, són coses que encara calen treballar més, però l’equip ja comença a tenir un segell d’identitat, que se centra sobretot en una lluita incansable durant tot el partit, jugui qui jugui. La quantitat de pilotes robades així ho demostra.
Cal felicitar a l’equip per aquest partit, però sobretot pel bon treball que fan en els entrenaments setmanals i encoratjar-los a continuar en aquesta línia.

GHICA, Iulian Razvan; TARRÚS, Marc; RUIZ, Álvaro; VILA, Biel; CASADEVALL, Arnau; AGUILERA, Ivan; COMA, Marc; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; SEGURA, Biel.

dimarts, 15 de novembre del 2011

UE HORTA 11–5 CN OLOT (4-1 ; 1-4 ; 4-0 ; 2-0)
Dissabte 12-11-2010

Ja se sabia que aquest dissabte tocava un desplaçament complicat degut a les baixes, importantsper als olotins.Tot i aquest handicap, malgrat la diferència en el marcador, l’equip olotí va fer un bon partit i va tenir una molt bona actitud.
El començament presagiava un resultat d’escandòl, ja que els olotins es va veure superats en tot moment pels locals. La història va ser completament diferent en el segon quart i els olotins li van tornar el parcial de 4 a 1 gràcies a un canvi d’actitud i ajustant alguns desplaçaments defensius. D’aquesta manera es va arribar al descans amb un 5 a 5 en el marcador.
El començament del tercer quart però, no va ser  tan afortunat ja que en només 20 segons els locals van tornar a avançar-se després d’un error defensiu i només 50 segons després es posaren a dos gols de distància. Els visitants no van tirar la tovallola i van continuar treballant per donar-li la volta a la situació.Finsi tot van comptar amb dos jugades de superioritat numèrica per poder reduir distàncies, però no van estar encertats. L'últim minut del tercer quart va ser molt dolent pels interessos dels garrotxins, que ja feia minuts que notaven el cansament, 2 gols encaixats i un penal fallat feien que s’entrés a l’últim quart amb un 9 a 5 una mica injust.
Els últims 8 minuts no van tenir massa història; els locals buscant ampliar la diferència i els visitants intentant reduir la diferència perquè no sigues més gran. El resultat final fou de 11 a 5.
La diferència va estar en què els garrotxins es van veure superats físicament per una UE Horta que no va parar de treure contraatacs durant tot el partit i que a més demostraren un nivell superior de força general. Malgrat  les baixes i la joventut de l’equip olotí, els de la garrotxa van deixar-se la pell a la piscina, fent un partit molt digne.
El proper cap de setmana es rebrà a la piscina de Les Tries al CN l’Hospitalet B.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (2); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau; MELNYK, Anton.

CN Olot 16 CN Catalunya 3 (3-0, 4-0, 5-1, 4-2)
Dissabte, 12 de novembre de 2011

Bon partit el que van realitzar les noies del CN Olot. Per fi van aconseguir la primera victòria, que feia molta falta.
 La realitat és que va sorprendre que l’equip del barri de gràcia fos tant jove i inexpert ja que els resultats que fins ara havien obtingut no ho feia pensar. L’obligació de les olotines, però, era aprofitar aquesta superioritat i assegurar la victòria ja que necessitaven sumar els dos primers punts per poder tenir opcions a una bona classificació.
En el transcurs del partit es varen veure detalls molt positius, com per exemple la col•locació en superioritats i inferioritats numèriques, una jugada que cada vegada tenen més clar, o també el fet de saber asserenar el joc en els moments que així ho demanen. Això va permetre mantenir la iniciativa en tot moment i fer bona la tranquil•litat que dóna guanyar tots els parcials del partit.
Malgrat aquesta millora sempre hi ha coses a treballar: els contraatacs i el desenvolupament d’un joc estàtic més dinàmic són les prioritats. Per aconseguir-ho cal ser constants i pacients, però també incansables.
La setmana que ve tenen un partit molt difícil contra un dels equip provinents de la categoria superior, l’autònoma.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (2); JAIME, Zaida (2); NOGUÉ, Vanesa (2); SANCHEZ, Marina (1); ROMERO, Mireia (1); ARGUILEA, Lorena; MASSEGUR, Bàrbara (2); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; DESEURA, Gemma; FUENTES, Cristina (6).

JUVENIL

CN OLOT 18–9 CN POBLE NOU  (4-0;3-1;5-4;6-4)
Diumenge 13-11-2011
Tercera victòria consecutiva dels olotins, malgrat que no es va jugar al nivell desitjat.
És veritat que els olotins van realitzar una molt bona feina d’atac durant tot el partit, amb continus contraatacs i bones triangulacions, però amb moltes errades de definició un apartat que es pot considerar com a suspès aquest cap de setmana.
En l'apartat defensiu els olotins tampoc van estar molt encertats. De fet només van aconseguir l'objectiu en els dos primers quarts ja que en els dos últims, la defensa es va relaxar massa i va permetre als visitants marcar fins a 8 gols.
El més important d’aquest partit, que no va perillar en cap moment, es fer una lectura constructiva i no quedar-se amb el resultat final. Els olotins no van fer un partit mereixedor d’estar líders de la lliga i han de ser conscients que encara queda molta temporada i això no ha fet més que començar i que un partit com el d'aquest cap de setmana contra els equips de dalt, es pot pagar molt car.
El proper cap de setmana es visitarà la piscina del CN Sant Feliu, un partit complicat, en el qual els olotins han de recuperar les sensacions del partit anterior amb el CN Molins de Rei. És per això que cal un treball dur durant la setmana.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (1); IBERN, Jan (6); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (5); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (4).

dimecres, 9 de novembre del 2011

CN OLOT 11– CN MONTJUÏC B 9 (3-3 ; 2-2 ; 4-3 ; 2-1)
Dissabte 05-11-2010
Després del cap de setmana de descans, es tornava a la competició contra el CN Montjuïc B que venia de guanyar a casa del Geieg per la mínima. Tenint en compte aquest resultat i els partits jugats la temporada passada amb els barcelonins, tot feia esperar un partit molt disputat.
I això és el que va succeir; en tot moment els resultat va anar molt igualat com ho demostra que des de l’1 a 0 l'Olot no va poder avançar-se en el marcador fins al parcial del tercer quart. A partir d’aquest moment els locals van portar l’iniciativa en el joc i d’aquesta manera es van emportar la victòria.
El nivell de joc no va ser com el de l’últim partit davant el CN Rubí, però també és molt important poder guanyar partits malgrat no puguis realitzar un bon joc. Els visitants van centrar tot el seu joc en els llançaments exteriors, dels quals els van treure molt de profit.
El joc dels garrotxins encanvi, es va basarmés en els seus recursos interiors ja que moltes jugades vingueren de la posició de boia, des d’on es van treure una gran quantitat de jugades de superioritat numèrica.
Després d’aquesta victòria l’equip absolut masculí del CN Olot es queda amb dos victòries i una derrota i el proper desplaçament es presenta molt complicat, a casa d’un vell conegut, l’Unió Esportiva Horta.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); RAVIÑA, Cèsar; ALBELLA, Jordi (2); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi (1); REIXACH, Marc (2); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (5); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau; MELNYK, Anton.

CN Badia 15 CN Olot 8 (4-1, 3-2, 6-2, 2-3)
Dissabte, 5 de novembre de 2011

Tot feia pensar que el partit, un d’aquells que calcules tenir-hi possibilitats, se’ns escaparia de les mans ja que les nombroses baixes que l’equip presentava condicionarien molt el joc; i així va ser.
Malgrat això, les noies que sí van poder desplaçar-se, conscients de la seva inferioritat no van abaixar mai els braços tot i que davant tenien un equip molt superior que només es va dedicar a aprofitar les seves avantatges per anar fent forat en el marcador.
És difícil d’analitzar, però, tot i la derrota i les nombroses exclusions en contra, moltes d’elles sense massa sentit, en el joc es va veure com mica en mica jugadores que només porten un any van agafant responsabilitat, posició en el camp i a més s’atreveixen a fer més coses, a participar més del joc.
És una lectura positiva ja que per exemple, en inferioritat numèrica (14 en total), ja van aprenent quines són les posicions a ocupar, ara falta defensar-les.
La setmana vinent hi ha un altre d’aquests partits de resultat incert. Tot dependrà de l’esforç de les olotines aquesta setmana.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida (2); NOGUÉ, Vanesa (1); GUIJO Míriam; ROMERO Mireia; FONT Laura; GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth (1) ; DESEURA, Gemma; FUENTES, Cristina (3); SAMPERE Adela

JUVENIL

CN MOLINS DE REI 5 – CN OLOT 9 (1-2;0-3;2-1;2-3)
Diumenge 06-11-2011

Segon partit de la lliga i segona victòria. Això col•loca als olotins en el primer lloc de la classificació, però això no ha fet més que començar  i no s'ha de llançar petards, la lliga és molt llarga.
Els olotins, però, estan demostrant que aquesta temporada volen lluitar fins l’últim partit i fer coses importants.
El partit era considerat com un partit complicat ja que es jugava en una piscina de grans dimensions, gens favorable pels olotins. Malgrat aquest inconvenient, la serietat del treball i de l’organització de l'equip van fer que els olotins poguessin porar a terme el seu joc. També és veritat, que els nostres en algun moment del partit van veure perillar-lo, sobretot quan en el començament del tercer quart els locals van marcar dos gols seguits i van passar a dominar el joc imposant la seva superioritat física davant els garrotxins, que en sortien perdent.
El CN Olot va reaccionar al començament de l’últim quart per posar una diferència de 5 gols a falta de 4 minuts de joc. D’aquesta manera es va arribar a un resultat final de 5 a 9.
El proper diumenge l’equip juvenil del CN Olot rep al CN Poble Nou.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; FLORES, Maikel; ROURA, David; IBERN, Jan (4); COLOMER, Sergi (1); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (2).

divendres, 4 de novembre del 2011

JUVENIL

CN Granollers 7 CN Olot 11 (1-4;2-1;2-1;2-5)
Divendres, 28 d'octubre de 2011

Divendres passat va debutar l’equip juvenil del CN Olot, donant el tret de sortida a una temporada en la qual hi ha dipositada molta il·lusió i treball per part de tot l’equip.
El partit va començar tal i com s’havia plantejat de bon principi contra un rival molt dur que no va deixar en cap moment les coses fàcils als olotins, però la superioritat tècnica dels visitants no va tardar en posar-se de manifest mitjançant un avantatge de 0 a 4 en l’ electrònic.
Després d’aquest primer quart els olotins van anar-se del partit caient en un joc molt físic amb el qual hi sortien guanyant els locals, fet que va quedar demostrat quan varen arribar a  l’últim quart amb un 5 a 6 a favor dels visitants.
Al començament de l’últim quart, en només 4 minuts durant els quals els olotins van retrobar-se amb el nivell del primer quart, van fer un parcial de 0-4 (5 a 10 en el total) que va deixar el partit quasi definit.
Es van aconseguir els tres punts i va passar el primer partit, ara els olotins han de treballar per poder desenvolupar durant tot un partit el nivell demostrat en alguns moments d’aquest primer.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc; EL FENNIR, Vladyslav (1); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau (3).