dilluns, 19 de desembre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN Premià 13 CN Olot 9 (3-1; 6-3; 2-3; 2-2)
Dissabte 17-12-2010

Una altra oportunitat perduda. És veritat que perdre a la piscina del Premià, equip que va perdre la categoria l’any passat, entra dins del guió, però si es vol aspirar a una millor classificació, cal aconseguir victòries en partits com aquest, i de moment els olotins no ho estan aconseguint.
El partit va començar molt igualat ja que tot i que el parcial va ser desfavorable l’equip olotí va desaprofitar varies ocasions davant del porter que haguessin equilibrat el marcador. En la segona, va aparèixer l’home més resolutiu dels maresmencs i va aconseguir 5 gols, trencant qualsevol defensa sobre ell, per fer que el resultat fos quasi irremuntable amb una diferència de sis gols.
Tot i això, l’equip olotí va tenir una petita reacció que li va permetre acostar-se als tres a començaments de la quarta, però ja va arribar massa tard.
Dues conclusions clares es poden treure del partit. Primer, que l’equip olotí sempre comença els partits a veure-les venir i mai a macar el ritme, cosa que de vegades pot ser perillós i segon que quan es reacciona, moltes vegades és a la deseperada i sense massa opcions d’èxit. Caldrà treballar aquests asapectes que tenen a veure més amb l’aspecte mental que el físic.

MELNYK, Anton; GUTIERREZ, Àngel (1) ; RAVIÑA, Cesar; ALBELLA, Jordi; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); AGUSTÍ, Jordi (2); PLANA, Jesús (3);  SOY, Sergi; GASULLA, Miquel (2); ABEL, Arnau; PUERTO, Daniel.

2a CATALANA FEMENINA

CN Vallirana 15 CN Olot 5 (4-2; 4-1; 2-1; 5-1)

Dissabte 17-12-2011


Resultat enganyós el d’aquest dissabte a la piscina d’un dels equips que l’any passat va perdre la categoria.
Tot i que les noies del Vallirana són molt joves, aquestes van exhibir un nivell molt alt de joc, sorprenent a l’equip olotí que tenia certes esperances d’aconseguir alguna cosa positiva.
Varis van ser els punts claus del partit. El primer un horrorós arbitratge que va permetre un joc exessivament  brut de les barcelonines castigant incomprensiblement a les olotines amb  més exclusions  que les locals amb un balanç  que fou de 8 a 2 a finals de la tercera part.
El segon, agredolç, ja que no es va tenir el suficient encert de cara a porteria possiblement en el partit on les olotines va xutar més, però la pilota no va entrar; de fet el primer parcial podia haver caigut del costat olotí. Positiu però disortat.
Finalment, les olotines, deseperades amb el joc dur i la permisivitat colegial, van perdre-li la cara al matx i això va permetre a les locals arrodonir un resultat que reflecteix una diferència que no es real tot i que es reconeix la suprioritat de l’altre equip.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba; JAIME, Zaida; ALBELLA, Ester (4); NOGUÉ, Vanesa; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; MASSEGUR, Bàrbara ; GARRIGA, Vanesa;   FUENTES, Cristina (1).



JUVENIL

CN Olot 23 CN Premià 7 ( 6-1; 5-3; 7-2; 5-1)
Diumenge 18-12-2011

No va haver massa història en el partit que tanca la primera volta.
L’equip del maresme no va demostrar en cap moment ser capaç d’equilibrar el joc, o més aviat, els olotins van ser superiors en totes les facetes del joc, tant defensives com ofensives i així ho van demostrar. Fins i tot es van permetre el luxe de fer algunes jugades de cara a la galeria, boniques i originals.
El balanç d’aquesta primera fase és força positiu, ja que de les tres derrotes dues van ser per un gol, Rubí i Sant Feliu, i la tercera contra el Manresa no es va sortir amb la sensació que aquest fos un equip molt superior.
Els objectius per la segona, són assegurar els punts amb els equips de sota, recuperar els punts peduts a casa i provar de sorprendre als del Bages a Olot, d’aquesta manera s’aconseguirà classificar-se per les places que donen opció a l’ascens.


MELNYK, Anton; CARRILLO, Abel (2); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (4); PUERTO, Daniel  (2); COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (8); ABEL, Arnau (3).



ALEVÍ

CN Olot 13 CW Figueres 6 (2-1; 2-0; 1-1; 4-1; 1-2; 3-1)
Diumenge 18-12-2011

Una nova victòria dels més petits de la casa. De fet, i vist el resultat d’anada, era un tràmit guanyar aquest partit.  Al final d’aquesta primera volta l’equip olotí a superat molt bé la fase gironina quedant primers i sense cap derrota. 
Pel que fa al joc, aquest ha anat evolucionant i cada vegada més hi ha aspectes del joc que els olotins van assimilant amb més naturalitat cosa que permet veure petits detalls de qualitat que cal anar pulint una mica més.
Ara els espera un grup molt més difícil amb equips de Barcelona molt més treballats i que marcarà quin és el nivell real d’aquest equip.
Abans però, i tal com s’ha fet aquests dos últims anys, l’equip es desplaçarà a Marbella per diputar un torneig amb equips d’arreu d’espanya, i de tant en tant alguns internacionals, que servirà de parèntesi en la dinàmica de treball del grup.
Felicitats a tots els jugadors per aquesta primera volta.

GHICA, Iulian Razvan; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; RUIZ, Álvaro; AGUILERA, Ivan; COMA, Marc; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; SEGURA, Biel; MARTÍ, Isaac.



dimecres, 14 de desembre del 2011

INFANTIL

CN OLOT 19 - CW FIGUERES 4 (4-0/4-2/2-0/6-2/3-0/0-0)
Diumenge 11-12-2011

L’Olot infantil de waterpolo va jugar la quarta i darrera jornada de la primera fase de la competició reben a la piscina de les Tries el Figueres.
L’equip olotí va ser capaç de demostrar a l’aigua la diferència que hi ha entre els dos conjunts i d’aquesta manera va poder encaminar el partit cap a on més li interessava. Es van dur a terme ràpids contraatacs arribant a la porteria contrària amb superioritat numèrica per definir la jugada.
Del que es va poder veure en el partit s’ha de destacar que es comencen a veure petits avenços en els waterpolistes olotins, tot i això s’ha de tenir present que els rivals que esperen a la següent fase de competició faran aflorar el nivell real dels nostres esportistes. Tocarà lluitar cada partit i no abaixar mai els braços.

PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; BOIX, Martí; MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; AGUILARA, Víctor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil; ABEL, Pau.


dilluns, 12 de desembre del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN OLOT  9 – CN MOLINS DE REI 6  (3-2 ; 3-1 ; 2-3 ; 1-0)
Dissabte 10-12-2011

Important victòria el d’aquest cap de setmana de l’equip olotí per no quedar despenjades de la lluita amb les rivals més directes de la lliga ( Sallent, Badia, Molins, Catalunya).
Tot i que a priori ja se sabia que l’equip olotí era lleugerament superior, en cap moment del partit es va poder separar en el marcador amb les suficients garanties com per jugar més tranquil.les. Es van cometre moltes errades de cara a porteria que haguessin sentenciat el partit molt abans, però malgrat l’esforç de totes mai es va poder tenir una distància còmoda.
Com sempre es van veure coses positives que demostrant el progrés d’aquestes jugadores. Les sortides ràpides al contraatac malgrat que moltes vegades no es van finalitzar o la defensa de les inferioritats numèriques són alguns d’aquests aspectes.
Aquesta setmana toca una difícil sortida a Vallirana contra un dels equips que l’any passat van perdre la categoria. Si es vol aspirar a quelcom més que una molt bona cinquena plaça cal donar la sorpresa i superar-les.

JAIME, Zaida; AGUSTÍ, Alba (2); RECHE, Ariadna; ALBELLA, Ester (2); GUIJO, Miriam; SALVADOR, Coral; DESEURA, Gemma; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara (1); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; SANCHEZ, Marina; FUENTES, Cristina (4).


JUVENIL

CN MANRESA 9 – CN OLOT 6 (1-1; 1-2; 4-0; 3-3)
Diumenge 11-12-2011

D’entrada era una de les visites complicades de la temporada. L’equip del Bages és lider del grup, invicte, i això feia preveure una dura lluita per treure’n un resultat positiu.
De fet les dues primeres parts es va mantenir la igualtat en el marcador cosa que feia baixar dels núvols als locals.
Però com ja va passar en el partit contra el Rubí, la tercera part va ser fatídica pels interessos dels olotins.  Un parcial de 4 a 0 pels manresans feia decantar quasi definitivament el marcador a favor d’ells.
Tot i aquest revés, encara va haver-hi una reacció a principis de l’últim quart que va fer somniar a l’equip en una remuntada, però tampoc aquesta vegada es va culminar favorablement.
De cara als propers enfrontaments cal treballar dues coses importants: primer la concentració, ja que relaxar-se només una sola part comporta a aquests nivells un resultat advers difícil de recuperar, i segon, aclarir els rols de cadascú dins l’equip i aconseguir que tothom participi i s’atreveixi a prendre les decisions, cosa que farà l’equip més complert i competitiu.


MELNYK, Anton.; REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK Abdel-Jalil; ROURA, David (1); IBERN, Jan (2); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (1); GASULLA, Miquel (1); ABEL, Arnau (1).




dimecres, 7 de desembre del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN SALLENT 17 - CN OLOT 12  ( 3-1; 5-3; 3-4; 6-4)
Dissabte 3 de desembre de 2011

És molt complicat afrontar partits com aquest en piscines tan peculiars com la de Sallent; una piscina molt estreta que data de 1925.
Cal sumar-li les baixes que presentava l’equip, handicap sempre important en les rotacions quan es tracta d’un grup tan compacte, però l’empenta i la ressolució dels olotins va fer que el partit, llevat dels últims instants del quart període, estigués obert en tot moment malgrat anar sempre a remolc.
De fet va ser els desajustament en defensa dels olotins en les dues primeres parts que van decantar el partit cap els del bages que a més en atac va exprimir al màxim el seu millor jugador ( 7 gols) .
Els olotins tot i plantejar una tàctica per neutralitzar-lo no van poder aconseguir-ho i això els va condicionar durant tot el partit.
La lluita constant i la paciència va fer que els olotins tinguessin fins a dues oportunitats per acostar-se a un sol gol, però van errar i en l’útima fins i tot van acabar reben el gol en contra cosa que va fer baixar els braços a falta de cinc minuts; d’aquí la pluja de gols de l’últim quart.
Cal destacar que l’equip forma un bon grup que combina joventut i veterania i que el treball constant i diari els farà compatibles i capaços d’anar pulint detalls que aniran modelant una identat i un caràcter especial per afrontar reptes cada vegada més ambiciosos.

PLANA, Ferran; ALBELLA, Jordi (1); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (4); GASULLA, Miquel (5); ABEL, Arnau; MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel; SOY, Sergi.

ALEVÍ

CN OLOT 12 - COMB. GIRONÍ 7 (0-0; 2-1; 4-1;1-4; 5-0; 0-1)
Diumenge 4 de desembre 2011

Segueix la bona trajectòria de l’equip més petit del club.
L’equip va mantenir la línea habitual d’aquest any, que és la de realitzar una defensa aferrissada, robar tantes pilotes com es pugui i després tenir opcions al contraatac en primera opció i si aquesta no és possible buscar alguna posició clara de gol en un joc més estàtic.
De fet els parcials, a excepció del quart, demostra aquesta contundència defensiva i aquesta lluita constant per evitar encaixar gols.
El proper dia 18 els alevins jugaran el seu últim partit del grup gironí i després accediran a fer una segona volta amb equips molt més experimentats i superiors al conjunt olotí. Això farà que la preparació física, tècnica i sobretot anímica sigui més exigent per buscar el millor resultat possible.

GHICA, Iulian Razvan; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; VILA, Biel; AGUILERA, Ivan; COMA, Marc; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; MARTÍ, Isaac.


INFANTIL

COMB. GIRONÍ 0 -CN OLOT 15 (0-5/0-7/0-3/0-0/0-0/0-0)
Diumenge 27 de novembre de 2011

Tercer partit d’aquesta primera fase de la competició i els olotins van visitar el pla de l’estany per jugar contra el combinat gironí.
El partit va tenir poca història des del principi ja que els visitants van imposar un alt ritme de joc que va permetre allunyar-se ràpidament dels rivals en el lluminós. Es va demostrar la diferència de nivell en varis aspectes del joc, el que va permetre donar minuts de joc a tots els integrants del conjunt olotí.
Tot i la gran diferència en el marcador, als waterpolistes olotins els va costar posar en practica el que s’està treballant en els entrenaments, principalment a causa de les facilitats que es van trobar dins de l’aigua.
Toca seguir treballant per afrontar amb garanties partits amb més igualtat en el marcador.

AGUILERA, Víctor;  CRIBERO, Adrià;  MARTÍ, Gerard;  PUJOLAR, Marc;  COMA, Marc;  LUQUE, Fran;  GRANADOS, David;  RUIZ, Francesc;  RODEJA, Nil;  BOIX, Martí;  ABEL, Pau.