dimarts, 28 de febrer del 2012

JUVENIL

CN Premià 6  – CN Olot 13 (1-4; 1-3; 2-3; 2-3)
Diumenge 26-02-2012 

Els juvenils de l’Olot van assolir el primer objectiu de la temporada guanyant al CN Premià 6 a 13 a domicili.
Els olotins necessitaven puntuar per poder classi ficar-se entre els quatre primers i seguir tenint opcions de jugar la promoció d'ascens. En tot moment els olotins van tenir el partit controlat i a estones desenvolupant un joc de contraatac molt bo. També van deixar-nos a la retina gols de gran qualitat, no tant pel seu valor individual com pel col·lectiu amb triangulacions, desmarques, etc. Va ser un partit molt agradable de veure per part de tots els pares olotins que es van desplaçar.
Ara hi haurà 3 setmanes de descans per fer front a la segona fase que dóna accés a la promoció als dos primers classificats. En aquesta nova fase tots els partits seran de gran qualitat ja que el nivell dels 4 equips es alt i molt semblant  i possiblement es decidiran per petits detalls; s’haurà d’estar molt concentrats en tot moment.
Els rivals son vells coneguts, el CN Manresa (equip invicte en la primera fase), el CN Rubí (que va guanyar els dos partits als de la garrotxa), el CN Sant Feliu (que van tenir una victòria i una derrota amb els olotins) i el CN Olot.
Malgrat els resultats fets en la primera fase, l’Olot pot guanyar a qualsevol dels tres equips, però haurà de treballar durament per arribar als partits en les millors condicions possibles i compertir-los amb el màxim de garanties.
Felicitats nois per la temporada que esteu fent! 

REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (2); COLOMER, Sergi (3); GASULLA, Miquel (4); MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel (1); ABEL, Arnau (3)



3a CATALANA MASCULINA

CN LHospitalet B  11– CN Olot 10 (3-3 ; 3-1 ; 4-4 ; 1-2)
Dissabte 25-02-2012 

No va ser dels millors partits dels olotins. Condicionats per les baixes, com succeeix últimament, els de la Garrotxa afrontaven el partit contra l’últim classificat el CN l’Hospitalet B amb pocs canvis. Sense ser la causa fonamental de la derrota visitant, possiblement la presència d’algun efectiu més hagués ajudat en els últims minuts del partit.
Els visitants no van fer un bon partit en atac, ja que van tenir un encert molt pobre de cara a porteria. Si be en defensa el van fer de manera correcta, un error per falta de concentració en la defensa d’una inferioritat numèrica en els últims minuts del partit que va donar-li als locals una diferència de 3 gols per poder fer front a la reacció dels visitants, que després de posar-se a un gol van desaprofitar una gran quantitat d’ocasions per igualar el marcador.
Ara toquen 3 patits a casa de manera consecutiva, no són gens fàcils, però pels olotins jugar a casa és un impuls molt important i s’ha d’aprofitar.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); GASULLA, Miquel (4); ABEL, Arnau (1); RAVIÑA, César (1); PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; IBERN, Jan (1).


dilluns, 20 de febrer del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Olot 7– UE HORTA 10 (1-0 ; 3-4 ; 1-4 ; 2-2)
Dissabte 18-02-2012 

El dissabte es presentava complicat per l’equip absolut del CN Olot ja que va rebre sense la plantilla al complert el primer classificat, l'UE Horta. Però el partit va estar molt lluny del que s’esperava.
Els locals van sortir molt concentrats i van desenvolupar un excel·lent joc defensiu i aprofitant la majoria dels errors que forçaven en l'equip visitant per marcar.
El desenvolupament del partit va estar molt igualat durant la major part del mateix. La diferència la van marcar els visitants en el tercer quart que a través de llançaments des de l’arc van poder distanciar-se en el marcador posant una barrera de 3 gols que els locals ja no van poder reduir. La falta de físic provocada pel desgast d'haver de jugar tants minuts sense recanvis va ser l'altre handicap dels olotins.
Malgrat el resultat, l’actitud i la imatge de l’equip va ser molt bona. Es va lluitar de tu a tu contra el millor equip de la lliga, cada jugador van complir amb la seva feina i va ajudar tot el que va poder al del costat d’aquesta manera les baixes només es van notar en el apartat físic, però en cap moment en el joc. El cos tècnic espera que aquestes sensacions que hi ha en els últims dos partits s’acabin de materialitzar en victòries per poder sortir de les últimes posicions en la classificació.
Cal felicitar als jugadors i animar-los per fer més partits com el del dissabte passat.

PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (1); GASULLA, Miquel (2); RAVIÑA, César (2); PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; IBERN, Jan; ROMERO, Albert; ALBELLA, Jordi.


2a CATALANA FEMENINA

CN Olot 5 WU Autònoma 8 (1-2; 0-1; 2-2; 2-3)

Dissabte, 18-02-2012

Bon partit el d’aquest cap de setmana el fet per les noies davant d’un rival experimentat i superior en qualitat waterpolística.
Per fer front a aquests rivals les olotines tenen clar que no s’han de posar nervioses sigui quin sigui el resultat del mateix. Saben que han d’alentir  al màxim possible el joc, amb l’objectiu de no caure en un desgavell del qual poques vegades en surten beneficiades. Aquesta premissa i una defensa en zona per limitar el joc a la boia de les barcelonines va permetre CN Olot mantenir una distància òptima per poder disputar el partit en l’última part.
En aquest últim parcial les locals van aconseguir posar-se només a un sol gol (5-6) a falta de tres minuts per la finalització del partit. Malauradament una exclusió en contra a falta de 39 segons i l’execució positiva de la mateixa, va tirar per terra les aspiracions de lluitar com a mínim per l’empat. Un últim gol fruit de la desil·lusió de les jugadores va maquillar el resultat per a les universitàries.
En definitiva cal considerar que es va fer una feina més que correcte per part de totes les jugadores, juguessin més o menys, fet que demostra que el salt definitiu a un nivell més alt és molt a prop si es treballa amb convicció per aconseguir-lo.


VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida ; ALBELLA, Ester (1); NOGUÉ, Vanesa (1); ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara (2); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA Elisabeth; SANCHEZ, Marina; FUENTES, Cristina.


JUVENIL

CN Olot 9 – CN Manresa 12 (2-1 ; 3-4 ; 0-3 ; 4-4)
Diumenge 19-02-2012 

Al igual que l’equip absolut, els juvenils del CN Olot van rebre amb baixes importants el primer classificat del seu grup, el CN Manresa.
Els olotins van saber superar en diversos moments la defensa zonal plantejada pels visitants i en defensa es van haver de multiplicar-se per col·laborar amb els companys i amb el porter, que era un jugador de camp.
En cap moment van donar-se per vençuts i van lluitar fins l’últim minut del partit, buscant opcions per poder marcar i trencar la zona que van presentar els visitants. Malgrat provar-ho durant tot el partit una tercera part dolenta en atac va condicionar el resultat final. 
En clau positiva, cal destacar que les baixes que va haver-hi, va permetre l'aportació necessària de tots els jugadors, fet que ha de donar confiança de cara a porteria a tots ells de cara propers partits.
Només cal felicitar als jugadors locals, per l’actitud i entrega demostrada i animar-los a continuar per aquest camí de cara a la segona fase.

REYES, Marc; VELASCO, Gerard (1); ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David (2); IBERN, Jan (1); COLOMER, Sergi (1); GASULLA, Miquel (4).



ALEVÍ

CN Olot 5 CN Sant Feliu 4 (1-0; 3-1; 0-0; 1-1; 0-2; 0-0)

Dissabte, 18-02-2012

Per fi! Al final ha arribat la primera victòria contra un equip de Barcelona.
El bon inici dels olotins, molt motivats malgrat saber de la dificultat del partit, va permetre marcar una diferència suficient per arribar als darrers instants amb totes les possibilitats intactes.
Tot i així es va patir fins a l’últim moment; fou un partit molt emocionant del qual se’n va poder extreure detalls molt positius, com per exemple el fet que l’equip es destaca sobretot per fer una defensa aferrissada sigui quin sigui el resultat, com ho demostra que en tres dels parcials no s’encaixés cap gol.
Aconseguit aquest objectiu, ara caldrà treballar en atac, fet que permetrà millorar en l’efectivitat de cara a gol ja que aquest dissabte les oportunitats van ser nombroses, però les aprofitades només cinc.
Felicitats a tots pel seu treball, treball que cada vegada a d’anar a més per aconseguir millors fites.

AGUILERA, Ivan; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; CASADEVALL, Arnau; GHICA, Iulian; COMA, Marc; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; SEGURA, Biel; RUIZ, Francesc; VILA, Biel; CONGOST, Jordi; RUIZ de CAÑAS, Alvaro.



dimarts, 14 de febrer del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Montjuïc B  7 – CN Olot 6 (2-1 ; 0-1 ; 1-2 ; 4-2)
Dissabte 11-02-2012 

Més punts que se'ls hi escapen als olotins. Després de fer un bon partit en línies generals, els olotins van perdre en els últims 8 minuts de joc.
La del passat dissabte és una piscina molt complicada per les característiques de l’equip visitant, però malgrat aquest fet els olotins van fer un partit bo, tacat només per alguns errors puntuals que van ser claus en el desenvolupament final del partit. 
Altra vegada els de la Garrotxa desaprofiten una excel·lent oportunitat per allunyar-se de la part baixa de la classificació, i ja en són moltes. És veritat que el joc que s'està desenvolupant és bo, sobretot en l'apartat defensiu, però amb això no se'n fa prou per poder sumar punts. El proper cap de setmana no és el millor per poder fer-ho ja que és rep al primer classificat i segurament el millor equip de la lliga, la Unió Esportiva Horta, però els olotins es deixaran la pell per poder sumar els punts.

 PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); PLANA, Jesús (2); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau (1); RAVIÑA, César (1); PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; SOY, Sergi.



JUVENIL

CN Rubí 17– CN Olot 10
Diumenge 12-02-2012 

L’equip olotí va començar molt malament el partit i en cap moment va poder portar l’iniciativa en el joc, sempre va anar pel darrere en el marcador i aquesta va ser una tònica  que va durar tot l’encontre.
Quan semblava que l’equip començava a sortir i a entrar en el partit a començaments del tercer quart, una reacció ràpida dels locals van acabar de sentenciar als garrotxins.
Es poden buscar moltes raons, les baixes, la falta d’entrenament durant la setmana per causes de força major... moltes es poden trobar i malauradament no hi ha control sobre cap d'elles. El que si que es pot controlar és la intensitat amb la qual es surt a jugar, intensitat que va estar present contra el Sant Feliu, però diumenge passat no es va veure i quan es va voler reaccionar ja fou massa tard.
Encara queden 2 partits d’aquesta fase i pot passar de tot, el proper davant el CN Manresa i l’últim a piscina del Premià que ve fent resultats molt bons. No es pot entrar en la relaxació!!!

 MELNYK, Anton.; REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan; PUERTO, Daniel (1); COLOMER, Sergi (2); GASULLA, Miquel (3); ABEL, Arnau (4).


2a CATALANA FEMENINA

CN Catalunya 4 CN Olot 13 (2-5, 0-4, 2-3, 0-1)

Dissabte, 11-02-2012

Partit de tràmit de les olotines contra les últimes classificades, un equip jove i inexpert que malgrat els seus resultats negatius estan fent una molt bona feina que en un futur pròxim els permetrà competir de tu a tu contra equips com el nostre.
Un parcial de 2 a 2 a mitjans de la primera part, demostra la dificultat del les noies del CN Olot per imposar un ritme de joc favorable contra equips inferiors, cosa que aquest any ja s’ha vist, i patit, en els partits contra el Sallent.
De totes maneres aquest passat cap de setmana es va poder aconseguir una victòria còmoda que va permetre donar minuts importants a totes les jugadores, sobretot a les més joves, i així permetre a aquestes que anar agafant responsabilitats i experiència per afrontar pròxims enfrontaments.
Aquesta victòria permet a les olotines pujar una plaça en la classificació i entreveure més clarament quin és l’objectiu d’aquí a final de temporada. Dissabte vinent l’equip rep a les universitàries, un equip clarament superior amb les quals s’haurà de lluitar per extreure’n quelcom positiu.

VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (2); JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester (2); NOGUÉ, Vanesa ; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma (1):CARRASCO, Paula; MASSEGUR, Bàrbara (4); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth (1); SANCHEZ, Marina (2).

INFANTIL

CN Olot 10- CN Molins de Rei 13 (3-3/2-3/1-1/3-1/1-2/0-3)
Diumenge 12-02-2012

Partit molt atractiu i dels que fan afició el disputat pels infantils de l’Olot aquest cap de setmana passat a la piscina de les tries.
Un matx amb moltes alternatives en el marcadors o només es varen veure diferències d'1 o 2 gols amunt o avall pels dos equips fins al final. Cada equip va ser capaç d’imposar el seu estil de joc en moments diferents. Els visitants treien profit d’un gran boia que va aconseguir expulsions amb facilitat als jugadors més importants  pels locals. Malgrat això els olotins van continuar imposant el seu joc d’atac amb el doble boia i aprofitant l'única oportunitat que es va tenir de superioritat numèrica.
El partit es va decidir en un últim quart on els locals van arribar  molt justos de força i això va ser aprofitat pels visitants  per distanciar-se de 3 gols i deixar el marcador en el definitiu 10 a 13 a favor.
La lectura positiva del partit és que els olotins van escurcant cada vegada més la distància que es preveia amb els equips amb els quals s'enfronten  en aquesta fase, el que implica que si es segueix treballant d’aquesta manera tard o d’hora arribarà el primer resultat positiu.


PONS, Lluc; CRIBERO, A; MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; AGUILERA, Víctor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; RUIZ; Francesc; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; ABEL, Pau.

ALEVÍ

CN Olot 4 UE Horta 7 (0-2, 0-0, 1-2, 1-0, 1-2, 1-1)

Diumenge, 12-02-2012

El fet de no jugar cap partit oficial des de fa pràcticament dos mesos es va notar, sobretot al principi del partit on els olotins van encaixar un 0 a 3 de parcial fins que no van poder marcar el primer gol, diferència que al final va ser decisiva.
De fet la sensació fou que hagués estat un partit assequible, si més no per lluitar-lo fins a l’última part,  ja que d’oportunitats se’n varen tenir una bona colla, però l’efectivitat no va ser la desitjada.
Defensivament l’equip va estar molt bé, només falta polir petits detalls que permetran estar segurs al darrera i encarar l’atac amb més èmfasi per millorar els registres anotadors.
Cal destacar que cada vegada l’equip està més conjuntat i això permet donar minuts a tots els jugadors que participen, no només per obligació reglamentària sinó també perquè el bon treball dels jugadors cada setmana ho permet.
La setmana que ve el pròxim rival és el CN Sant Feliu, equip que l’any passat es va mostrar molt més fort que les olotins.

AGUILERA, Ivan; TARRÚS, Marc; MARTÍ, Gerard; SEGURA, Biel; CASADEVALL, Arnau; GHICA, Iulian Razvan; RUIZ DE CAÑAS, Alvaro; COMA, Joan; CRIBERO, Adrià; ROMERO, Braian; RUIZ, Francesc; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; MARTÍ, Isaac.




dimarts, 7 de febrer del 2012

2a CATALANA FEMENINA

CN Olot 13 CN Badia 10 (2-2; 2-2; 4-3; 5-3)
Dissabte 04-02-2012


Ja tocava !
I tocava guanyar d’aquesta manera, contra l’equip amb el qual es té més rivalitat i demostrant que hi ha geni de sobres per afrontar partits com aquest.
I és que no hi ha res a retreure de l’actitud de les olotines en aquest partit. En tot moment van estar concentrades a la recerca de l’objectiu principal que no era res més que lluitar al màxim de les possibilitats de cadascuna, no donar el partit com a acabat fins al xiulet final i intentar sortir satisfetes del treball a l’aigua.
Pel que fa al partit en sí, les dues primeres parts van ser complicades ja que el Badia aprofitava molt bé les petites errades que cometien les olotines. Poc a poc però, aquestes van anar agafant el timó del partit i van començar a marcar unes distàncies més que còmodes per poder gaudir del partit en el seu tram final.
Destacar que les jugadores més jovenetes i per tant més inexpertes es van traient la por del damunt i comencen a participar més del joc col·lectiu tant en atac com en defensa.


SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (3); JAIME, Zaida ; ALBELLA, Ester (5); ROMERO, Mireia;  DESEURA, Gemma; CARRASCO Paula; MASSEGUR, Bàrbara (3); GARRIGA, Vanesa; AGUILERA Elisabeth; FONT, Laura; FUENTES, Cristina (2).

3a CATALANA MASCULINA

CN Rubí B 7 – CN Olot  7 (1-2 ; 2-4 ; 2-0 ; 2-1)
Dissabte 04-02-2012 

L’Olot absolut va deixar escapar un punt aquest dissabte en la piscina del CN Rubí.
Els olotins van fer una molt bona primera part, arribant a la mitja part amb una avantatge de 3 gols (3 a 6). Es va fer un bon treball en les jugades de superioritat numèrica i reajustant constantment la defensa per evitar els llançaments dels seus dos jugadors més forts. Però el partit es va fer llarg i els olotins van caure físicament, fet que va propiciar alguns errors defensius i sobretot erros en la presa de decisió en atac.
Malgrat tot, es va arribar als últims minuts del partit amb una avantatge de 5 a 7 a l’electrònic. Va ser en aquest moment on feia falta l’oxigen per poder decidir, quan els visitants van notar més la falta d’energies, desaprofitant dues jugades de superioritat numèrica que fins al moment havien sigut la clau del bon joc olotí. Al mateix temps els visitants van aprofitar perquè els seus dos màxims artillers de l’equip A i B del Rubí marquessin un gol cadascú per poder posar les taules en el marcador.
Els olotins van deixar escapar una oportunitat d’or per poder puntuar i sortir de la penúltima posició de la lliga.
El proper dissabte toca visitar la piscina del CN Montjuïc a dos quarts de vuit de la tarda.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (2); IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (2); PLANA, Jesús (2); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau (1); RAVIÑA, César; PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton; SOY, Sergi.


JUVENIL

CN Olot  11– CN Sant Feliu 6 (2-1;2-2;4-0;3-3)
Diumenge 05-02-2012 

Excel·lent partit del juvenils olotins. 
Per part de l’entrenador només va fer falta les indicacions tàctiques del principi ja que els jugadors esperaven des de feia temps aquest partit per demostrar-se a sí mateixos que el d'anada el van perdre per errors propis, i això va propiciar que el joc es desenvolupés pel millor camí possible.
Els olotins van sortir amb moltes ganes i molta intensitat, fet que va jugar en contra en l’apartat ofensiu sobretot en els primers minuts, ja que no trobaven opcions clares per definir. Però una vegada passat els primers 8 minuts de joc el guió va ser un altre; el joc va començar a ser molt més fluid en totes les seves facetes. 
Al revés que en la majoria dels partits, els olotins van marcar la diferència en el tercer quart, fent un parcial de 4 a 0 i posant el 8 a 3 a favo, distància que es va mantenir fins al resultat final d' 11 a 6.
Només cal felicitar als juvenils olotins que van fer un partit molt seriós en tots els aspectes, partit que els ha de servir per veure que quan es treballa amb un objectiu clar i amb el qual hi creu tot l’equip es juga amb avantatge i a un nivell més alt com equip que la suma de les individualitats.
Felicitats pel partit fet, però sobretot per la feina feta durant la setmana. El partit només va ser una conseqüència de l’esforç que tot l’equip fa de dilluns a divendres, cada setmana.
Diumenge vinent cal aixecar-se d’hora per jugar a les 10.30 del matí a Rubí, per assegurar matemàticament el primer objectiu de la temporada, quedar entre els 4 primers.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc (1); CARRILLO, Abel (1); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (2); PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi (5); GASULLA, Miquel; ABEL, Arnau (2).



dijous, 2 de febrer del 2012

3a CATALANA MASCULINA

CN Granollers 14 – CN Olot 7 (5-3 ; 6-0 ; 2-2 ; 1-2)
Dissabte 28-01-2012 

Aquest cap de setmana va començar  la segona volta i no ho va fer gaire bé per als olotins ja que van rebre una derrota contundent.
El començament del partit va ser un indicador de  la gran quantitat de gols que hi hauria, però semblava que no seria molta la diferencia entre tot dos equips, ja que en només en 4 minuts el  resultat era de 3 a 3. Malgrat això el colapse del olotins van ser deseperant ja que van trigar 14 minuts en tornar a marcar. En aquest temps els locals van aprofitar els errors dels visitants en el replegament defensiu i el seu nou jugador va destacar-se com a braç executor marcan tels 5 primers gols per un total de 9 gols.
Tot i que la diferència en el marcador fou gran, els olotins van demostrar una cosa que en els últims dos partits no van demostrar: actitud. 
En partits igualats als olotins els costa treure aquesta força i actitud que és una de les caracteristiques que tenen. aquest dissabte sí que va succeir. Bona senyal.
Ara venen tres partits més fora de casa, molt importants, dels quals s'ha de treure quelcom important.

GUTIERREZ, Àngel;  ALBELLA, Jordi (1);  IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (1); GASULLA, Miquel (4); ABEL, Arnau; RAVIÑA, César; PUERTO, Daniel; MELNYK, Anton.

2a CATALANA FEMENINA

CN Sallent 10 CN Olot 4 (2-2; 1-1; 3-0; 4-1)
Dissabte 28-01-2012 

El partit d’aquest dissabte era un d’aquells que es podia guanyar si s’aconseguia estar concentrats en cada una de les jugades, tant en defensa com en atac.
Durant les dues primeres parts es va veure aquesta tònica, però les olotines van estar molt desafortunades de cara a porteria i això lligat amb un parell de decisions equivocades de la parella arbitral no va permetre que poguessin separar-se en el marcador.
Aquest va ser un handicap que es va arrossegar la resta del partit ja que les del CN Olot van començar a notar el cansament i com a conseqüència la pèrdua de concentració sobretot en defensa, cosa que va donar a les del Bages una avantatge de tres gols potser excessiu tenint en compte que les olotines van crear més ocasions de gol.
En definitiva no ens podem sentir satisfets del rendiment de l’equip en aquest partit i cal una reacció de cara al pròxim, sobretot si parlem des del punt de vista de la preparació física.


VENTOLÀ, Anna; AGUSTÍ, Alba (1); JAIME, Zaida (1); ALBELLA, Ester (1); SAMPERE, Adela; ARGUILEA, Lorena; DESEURA, Gemma; NOGUÉ Vanesa; ROMERO, Mireia; MASSEGUR, Bàrbara (1); GARRIGA, Vanesa; FONT, Laura; FUENTES, Cristina.

JUVENIL

CN Poble Nou  6– CN Olot 14 (3-2;1-5;0-5;2-2)
Diumenge 29-01-2012 


Triomf important per continuar aspirant al principal objectiu de la temporada que està a l’abast de la mà.
Els olotins van començar el partit força espessos, degut principalment al mal escalfament i l’excés de confiança. Aquest dos factors van deixar que els locals portessin el ritme del partit els primers 8 minuts. Malgrat aquest handicap en els 3 quarts següents tot va ser molt diferent, els olotins van despertar i mitjançant una bona pressió van aconseguir forçar la pèrdua d'una gran quantitat de pilotes que combinat amb una ràpida sortida al contraatac van donar com resultat un parcial de 3 a 12 a favor.
Ara toquen 3 partits de vital importància per les aspiracions dels olotins, Sant Feliu, Rubí i Manresa, respectivament, cal estar concentrats i motivats per lluitar amb el màxim de garanties.

MELNYK, Anton.; REYES, Marc (1); EL FENNIR, Vladyslav; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel (2); COLOMER, Sergi (4); GASULLA, Miquel (5); ABEL, Arnau (1).

INFANTIL

CN Olot 3 CN Terrassa 18 (1-5;0-2;0-4;1-4;1-1;0-2)
Diumenge 22-01-2012

L’Olot infantil li va tocar afrontar en aquesta segona jornada de competició, el partit contra el conjunt més poderós de la categoria.
Durant el desenvolupament del joc, ja des de l’inici, els jugadors visitants van demostrar dins de l’aigua el waterpolo que porten a dins, i amb rapidesa van aconseguir grans avantatges en el marcador. Tot i la gran diferència  final s’han d’extreure conclusions positives d’aquest enfrontament, ja que els jugadors de casa van tenir varies ocasions clares d’augmentar el seu compte anotador; també remarcar que el més positiu del partit, va estar la línia de joc que es va dur a terme, ja que era precisament la que s’havia parlat abans del partit.

És difícil veure els aspectes positius després d’una derrota amb tanta diferència, però aquests existeixen i s’han de valorar.
Animar a tothom a seguir treballant perquè els partits ens demostren que la millora hi és.

PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; AGUILERA, Víctor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; ABEL, Pau.