dimecres, 25 d’abril del 2012

JUVENIL


CN Olot 7– CN Manresa 5 (2-1 ; 1-1 ; 2-1 ; 2-2)
Diumenge 22-04-2012 

Excel·lent partit el viscut diumenge passat a la piscina de Les Tries. L’equip olotí es trobava contra les cordes, només li servia una victòria contra els manresans que encara no havien perdut cap partit en tota la temporada.
Tot i ser una gesta molt complicada, els locals, que foren com una presa a punt de ser caçada, van treure les forces necessàries per jugar al nivell més elevat de tota la temporada, realitzant una tasca defensiva de nivell superlatiu.
Davant tenien un del millors equips de la categoria i possiblement el més complet, però això no va fer enrere als locals que des de bon començament van anar a buscar el partit, per portar en tot moment el ritme del joc i manar a l’electrònic.
Una prova de la gran tasca defensiva de tots dos equips va ser que el marcador després dels 16 minuts inicials marcava un  3 a 2, només 5 gols en dues parts. La segona meitat tampoc va defraudar, 7 gols.
Amb aquesta victòria els olotins continuant vius, però queden 2 finals més que són molt importànts per les aspiracions de l'equip, partits en els quals només valen les victòries  i que qualsevol altre resultat seria contraproduent per poder assolir les dos primeres places que donen lloc a poder jugar la promoció.

REYES, Marc; VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; VENTOLÀ, Joan; EL OUARIK, Abdel; ROURA, David; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi (3); GASULLA, Miquel (1); MELNYK, Anton; PUERTO, Daniel; ABEL, Arnau (3); EL FENNIR, Vladyslav.

3a CATALANA MASCULINA


AE Santa Eulàlia 9 – CN Olot 9
Dissabte 21-04-2012 

S’ha acabat la lliga i l’equip absolut del CN Olot l'ha tancada amb la mateixa dinàmica de tota la temporada, desenvolupant un bon joc, però sense acabar de tancar el partit; de vegades per factors interns i d'altres per factors externs en els quals no podem influir.
Aquest cap de setmana el resultat va ser d’empat a 9 en un partit molt igualat i disputat des del principi. Cal destacar l’excel·lent feina defensiva  superant una inferioritat numèrica i dos llançaments de 5m  en l’últim minut amb el marcador igualat. També es va tenir l’última opció per guanyar el partit però una decisió externa a l’equip ho va impedir.
El proper compromís del olotins comença el 19 maig amb la disputa de la Copa Catalana, els de la garrotxa buscaran desenvolupar el mateix nivell de joc demostrat al llarg de tota la temporada polint els petits errors que van decantar molts marcadors (3 empats i 7 derrotes per la mínima).

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel (1); COLOMER, Sergi; REIXACH, Marc (1); PLANA, Jesús (3); GASULLA, Miquel (1); RAVIÑA, César (1); PUERTO, Daniel; IBERN, Jan; ABEL, Arnau (2); SOY, Sergi.

INFANTIL



CN Molins de Rei 12- CN Olot 9 (0-1/3-2/2-0/2-1/1-2/4-3)
Diumenge  22-4-2012

Penúltim partit de la fase regular infantil, i en aquesta ocasió els waterpolistes olotins tornaven la visita al Molins de rei.
Partit es va assemblar molt al disputat a la primera volta, amb moltes alternatives en el marcador, i aquest, sempre ajustat amb diferències de com a màxim 2 gols amunt o avall. Cada equip va ésser capaç d’aprofitar els seus punts forts i a la vegada atacar fermament les debilitats del contrari. El partit es va decidir en un darrer quart molt anotador on els locals van ser capaços de distanciar-se dels tres gols que reflecteix el marcador final.
Tot i la derrota es va realitzar un gran partit en la majoria de facetes dels joc i sense cap mena de dubte els joves waterpolistes olotins van passar-s’ho bé a l’aigua i van gaudir del  nostre esport.
S’ha de seguir treballant pensant ja en l’aparellament de final de temporada, per aquí sí, treure un resultat a favor dels olotins.

PONS, Lluc; CRIBERO, Adrià; MARTÍ, Gerard; Pujolar, Marc; AGUILERA, Víctor; AGUILERA, Ivan; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; RUIZ, Francesc; RODEJA, Nil;  ABEL, Pau.