Catalana Preferent Masculina

CN Olot 15 – CE Picornell 13 (4-2 ; 2-4 ; 4-5 ; 5-2)
Dissabte 27/10/2012

Inici amb victòria dels absoluts masculins del CN Olot.
El primer partit de la lliga sempre és complicat; els nervis, l’ansietat, la falta de ritme de partit... tot influeix en el rendiment. I si a tot això, a més, l’hi afegim les noves incorporacions tot és més complicat. Però els olotins van poder superar tot això i es van portar un partit patint més del que tocava, com ja ens tenen acostumats.
L’inici presagiava el pitjor, en només 2 minuts els locals ja perdien 0 a 2, però ràpidament van reaccionar per fer un parcial de 6 a 0 en 6 minuts. Ara tot era tranquil·litat per  a la banqueta, però dins de l’aigua aquesta tranquil·litat es va transformar en imprecisions que van aprofitar els visitants per empatar el partit al finalitzar el segon quart.
A partir del tercer quart el partit va ser gol a gol fins que els visitants van començar l’últim quart 10 a 11 manant en el marcador. En aquell moment va sortir el coratge olotí per donar la volta al marcador i per mantenir aquest avantatge fins al final del partit.
Cal destacar molt, el bon treball ofensiu en totes les seves facetes (contraatac, atac posicional i superioritat numèrica). En canvi no va ser gens bona la tasca defensiva. Aquesta va estar molt tova, donant moltes facilitats als barcelonins i deixant-los posar-se dins el partit quan semblava sentenciat.

MARTÍN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel; ROURA, David (1); BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel (2); REIXACH, Marc (2); IBERN, Jan; PLANA, Jesús (5); PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran (1); COLOMER, Sergi (2); ABEL, Arnau (2).

JUVENIL

CN Olot 19 – CN L'Hospitalet 6 (4-1 ; 3-1 ; 6-1 ; 6-3)
Diumenge 28/10/2012

Nova victòria dels juvenils olotins de forma plàcida, aquesta vegada davant el CN l’Hospitalet.
Els olotins estan demostrant una gran contundència en atac, amb un ràpid contraatac i amb un joc posicional força efectiu.
Però per sobre  de totes les coses aquest partit ha servit per veure els detalls que no estan sortint bé i que davant de rivals més complicats poden ser decisius per emportar-se la victòria.
Els olotins van donar moltes facilitats en defensa  permetent que a més dels 6 gols encaixats,  els visitants gaudissin de mitja dotzena més de clares oportunitats . És en aquest aspecte que s’haurà de millorar de cara als propers partits per poder seguir amb la mateixa contundència que fins ara.

REYES, Marc (2); IBERN, Jan (5); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol; LUQUE, Fran; RODEJA, Nil; VENTOLÀ, Joan (2); ABEL, Arnau (5); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (5); ABEL, Pau.

CADETS

CN Olot 13 – Geieg-Banyoles 10 (2-3 ; 1-3 ; 5-3 ; 5-1)
Dissabte 27/10/2012

Segon partit i primer derbi de la temporada davant el combinat format pel Geieg i el CN Banyoles.
Els olotins van començar com el partit anterior, adormits i amb poca confiança en sí mateixos. Això va donar confiança als visitants que centrant el seu joc en un sol jugador va anar marcant la diferència i augmentant-la minut rere minut.
Quan quedaven només 12 minuts de joc, dels 32 que hi ha en un partit, els olotins van despertar. Amb el marcador 4 a 8 i només amb 12 minuts per davant els olotins van tancar un parcial de 9 a 2 i  van posar d’aquesta manera el 13 a 10 final.
Cal destacar l’actitud dels olotins per donar la volta al partit, però s’ha de treballar per no arribar a dependre només d’aquesta casta que caracteritza els jugadors d'aquesta terra de volcans.
El principal problema del jugadors cadets del CN Olot, es que no acaben de creure en els mateixos i en les qualitats que tenen per poder fer-ho millor del que ja ho fan actualment. Tenen molt  de potencial i han de començar a creure en les seves possibilitats. Faceta que el cos tècnic haurà de treballar durant la temporada.

PONS, Lluc; ORTIZ, Pol; MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (4); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (4); RODEJA, Nil (1); BOIX, Martí; ; ABEL, Pau (4).

dilluns, 29 d’octubre del 2012

ALEVINS

CN Olot 15 Geieg 0
Diumenge 28-10-2012

Immillorable començament de temporada dels més petits del club. Per primera vegada en tres anys l’equip aconsegueix tancar el marcador a favor i això és una molt bona senyal de la seva evolució.
El fet de tancar el marcador es refereix a què la normativa de la categoria obliga a no sumar tots els gols reals del partit a partir d’una diferència de quinze.
El joc però, encara té certs detalls que cal polir de cara a la segona ronda. S’ha d’estar molt més actius en atac, amb un moviment molt més general que inclogui tot l’equip en bloc i en defensa, sobretot en partits com aquest, molt més centrats en el treball posicional ja que encara no és del tot correcte.
Felicitats a l’equip pel resultat.

SEGURA, Biel; NASPLEDA, Aleix; CASADEVALL, Arnau; LUQUE, Eloi; TARRUS, Marc; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; COMA, Joan; COMA, Marc; GHICA, Iulian; VILA, Biel; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; CURRIUS, Gerard.

2a Divisió Femenina

CN Badia 16 CN Olot 8 (5-1; 1-2; 3-2; 7-3)
Dissabte, 27 d’octubre de 2012

Començar malament, acostuma a passar factura, ja que anar remuntant és una feina feixuga, sempre.
Això és el que va passar aquest cap de setmana passat amb les noies del club.
Segurament el plantejament del partit no va ser el correcte i això les va condicionar sense tenir-ne la responsabilitat directe. Malgrat això les Olotines va ser capaces de centrar-se, estabilitzar el marcador i tenir nombroses oportunitats per anar eixugant la diferència del principi del partit.
De fet si tenim en compte el nombre d’oportunitats de les que varen disposar, amb una mica més de sort, s’hagués pogut entrar a l’última part amb més possibilitats de les que realment hi havia.
Calia fer un últim esforç i marcar primer, però malauradament van ser les locals les que van marcar i a partit d’aquí les waterpolistes de l’Olot va abaixar els braços, permetent a les vallesanes eixamplar un marcador que no va reflectir l’esforç real de les nostres jugadores.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (2); VENTOLÀ, Anna; ALBELLA, Ester (3); ROMERO, Mireia; DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; AGUILERA, Beth (2); FONT, Laura; GARRIGA, Vanesa; FUENTES, Cristina (1).

divendres, 26 d’octubre del 2012

CADETS

CN Olot 8 – UE Horta 17 (2-4 ; 0-8 ; 2-4 ; 4-1)
Dissabte 20/10/2012

Els Cadets del club van debutar aquest cap de setmana passat amb resultat negatiu ja que la falta de ritme competitiu va pesar molt a l’hora d’afrontar el partit.
Els de la garrotxa van jugar un partit molt fluix contra un rival mínimament superior;  no com reflecteix el marcador final.
El desencert dels locals va estar en el replegament defensiu i això va propiciar que els barcelonins fessin el 80% dels seus gols de contraatac. El parcial del segon  és el que va determinar  el resultat final del partit, és quan els visitants van  trobar el punt més feble dels olotins i aprofitant-lo van fer un parcial de 0-8 davant la impotència dels locals.
Hauran de treballar durant la setmana per millorar la concentració durant el partit, factor clau dissabte passat i principal motiu dels errors en el replegament i en atac.

PONS, Lluc; ORTIZ, Pol; MARTÍ, Gerard, PUJOLAR, Marc; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (1); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (6); RODEJA, Nil; BOIX, Martí; ABEL, Pau (1).

JUVENIL

CN Olot 27 – CN Igualada 5 (7-0 ; 8-1 ; 5-1 ; 7-3)
Diumenge 21/10/2012

L’equip juvenil va començar el passat cap de setmana, la seva competició i  ho va fer de manera molt plàcida contra el CN Igualada, un rival clarament inferior.
Els olotins van aprofitar el partit per posar en pràctica diferents sistemes de joc en situacions reals de partit. També va servir perquè tots els jugadors poguéssin gaudir de força minuts de joc.
Els nostres  van demostrar estar molt compenetrats desenvolupant un joc d’equip bo en tots els apartats, però això  només acaba de començar i s’ha d’anar millorant partit rere partit.

REYES, Marc; IBERN, Jan (5); VELASCO, Gerard; ORTIZ, Pol (1); LUQUE, Fran (2); RODEJA, Nil; VENTOLÀ, Joan; ABEL, Arnau (6); BOIX, Martí (1); COLOMER, Sergi (6); ABEL, Pau (6).

dilluns, 22 d’octubre del 2012

CN Olot 9 CN Sallent 13 (1-2; 3-5; 3-5; 2-1)
Dissabte, 20 d’octubre de 2012

Això va fer que les del Bages dominessin l’enfrontament en tot moment, no tant pels seus mèrits, sinó gràcies a les facilitats que les olotines els donaven sobretot en defensa. Els desajustos en el moment de neutralitzar els xuts llunyans van ser al final claus en el resultat final.
També va influir molt la diferència entre superioritats numèriques de les que van gaudir cada equip. Mentre que les olotines només en varen tenir 3 a favor, les de Sallent en varen tenir 9, i un penal que van significar en total 6 gols. Una diferència massa exagerada.
Malgrat aquest fet, si les olotines haguessin aprofitat algunes de les opcions que varen tenir, sobretot en el contraatac, el marcador hagués estat més just al començament del quart període i les locals haguessin tingut alguna possibilitat.
Sembla que el panorama s’aclareix i que les properes incorporacions ens donaran la tranquil•litat suficient per pensar més en els resultats i no tant en com completar la convocatòria cada partit.
Aquest dissabte ens va visitar un d’aquells equips que si tens el dia clar el pots arribar a guanyar. Però les olotines, no varen confiar en sí mateixes tot el calia per donar un cop de puny a la taula i dir que malgrat els problemes de principi de temporada aquí estan i que tenen la qualitat suficient per lluitar per aquests partits.

SAMPERE, Adela; AGUSTÍ, Alba (2); VENTOLÀ, Anna; ALBELLA, Ester (3); DESEURA, Gemma; CARRASCO, Paula; AGUILERA, Beth (2); FONT, Laura; GARRIGA, Vanesa; FUENTES, Cristina (2).