dimarts, 28 de maig del 2013

Juvenil

CN Montjuïc 6– CN Olot 10 (1-4; 2-3; 2-1; 1-2)
Diumenge 26 de maig de 2013

A priori, tocava un partit molt complicat pels olotins; la poca quantitat d’efectius (només 9 jugadors) i les dimensions del camp de joc (30m x 20m) eren aspectes que influïen per fer decantar-se per un plantejament molt conservador del partit, intentant agafar la màxima distància en el marcador en la primera meitat per desprès poder administrar les energies.
Dit i fet, els visitants després de 4 minuts sense encert de cara a porteria van poder obrir el marcador i a partir d’aquell moment la porteria es va fer més gran. Això conjuntament a la forta pressió defensiva van donar per resultat un parcial de 1 a 4 que era l'objectiu principal.
En el segon quart ja es començava a observar el desgast dels jugadors i només van poder ampliar en 1 la diferència, canviant de camp 3 a 7 un avantatge que els garrotxins van mantenir fins al final del partit, administrant el seu esforç amb molt de cap.
Els visitants van fer el havien de  fer tenir opcions a la promoció fins al final, però la primera derrota de tota la temporada del CN Molins de Rei (lider del grup) va arribar justament contra el CN Granollers, equip que disputava amb els olotins l’altra plaça de promoció. Amb aquesta victòria és el  CN Granollers qui accedeix a la fase de promoció i els olotins  ja no tenen cap opció de poder jugar-la.

REYES, Marc; IBERN, Jan (4); VELASCO, Gerard; LUQUE, Fran; ABEL, Arnau (3); COLOMER, Sergi (3); ABEL, Pau; ORTIZ, Pol; RODEJA, Nil.

Absolut-Cadet-Aleví

Triple enfrontament CN Olot- CN Premià

Absolut (COPA FEDERACIÓ)

CN Premià 13 – CN Olot 10 (2-3; 4-2; 3-3; 4-2)
Dissabte 25 de maig de 2013

Els olotins van sortir a jugar amb molta intensitat, prova d’això va ser que a principis del segon quart guanyaven 2 a 5 davant d'un equip de categoria superior. Però els errors defensius, que ja han aparegut en partits anteriors, van permetre que els locals en només 5 minuts capgiressin el marcador (6-5).
El tercer quart va ser molt igualat, cap dels dos equips va poder agafar distàncies suficients. Gràcies a aquest equilibri es va arribar als últims 8 minuts amb tot per decidir. Fou en aquest moment quan més van fallar els olotins, degut principalment al desgast físic. El Premià no va desaprofitar l’oportunitat per posar 3 gols amunt que ja  van mantenir fins al final del partit.
Els del Club van mostrar dues cares, una ofensiva molt dinàmica i generant molt joc i una altra defensiva amb molt poca intensitat.
Amb aquesta derrota els olotins tanquen una temporada amb un balanç molt positiu, sobretot a la lliga en la qual estan encara a l'espera si aconsegueixen l'ascens final, fet que no ocorria des de fa moltes temporades en el equip absolut.
Ara és moment per descansar i començar a pensar en la propera temporada.
Moltes felicitats a l’equip absolut per aquesta gran temporada!

MARTIN, Gilbert; ROURA, David; BAÑOS, Izan (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel (1); PLANA, Jesús (4); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (3); ABEL, Arnau (1); REIXACH. Marc.
Cadet

CN Olot 6- CN Premià 9 (2-2; 2-2; 0-2; 2-3)
Dissabte 25 de maig de2013

Va guanyar l’equip que va posar més intensitat i va demostrar que volia emportar-se els tres punts.
D'aquesta manera els del Maresme van guanyar un partit que no estava en els seus plans, però del qual en van ser justos guanyadors.
Els olotins no van mostrar en cap moment del partit l’actitud i el nivell del joc que han arribat a desenvolupar en alguns moments de la temporada.
Molts errors individuals i també com equip van fer que la segona meitat sigues dominada completament pels visitants.
Només queda un partit per acabar la lliga i amb aquesta derrota els garrotxins quedaran classificats en la quarta posició independentment del que facin dissabte que ve contra el CN Manresa. El que sí han de fer els olotins en l’últim partit és intentar desenvolupar un bon nivell de joc per acabar a l'alçada de la temporada que han fet, que no hi ha  cap dubte que es pot considerar molt bona.

BOIX, Martí (1); ORTIZ, Pol (1); PUJOLAR, Marc; MARTÍ, Gerard; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran (2); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (1); RODEJA, Nil; ABEL, Pau (1)


Aleví

CN Olot 5- CN Premià 6 (0-0;1-1;0-0;1-1;1-4;2-0)
Diumenge 26 de maig de 2013

Llàstima.
Els més petits del waterpolo no van poder aconseguir la victòria aquest dissabte en el que era l’últim partit de la temporada.
El partit va ser un calc del de la setmana passada; igualtat al llarg de bona part del partit amb avantatges mínims d’un gol amunt o avall, una fatídica cinquena part on els Maresmencs van pressionar molt tenint sort de cara a porteria i una sisena part on els Olotins va treure el seu esperit i van començar una remuntada que aquesta vegada no van poder assolir; els va faltar temps.
Al final els olotins han quedat classificats en una posició mitjana en un grup en el qual només el CE Mataró ha demostrat ser lleugerament superior als altres.
Cal felicitar als alevins pel seu treball al llarg de la temporada que ha permès estar lluitant amb equips de categories, alguns dels quals tenen els seus representants absoluts a Divisió d’Honor o a Primera Nacional.
Ara comença la temporada d’estiu per poder gaudir d’activitats lúdiques trencant la monotonia dels entrenaments diaris.

SEGURA, Biel; RUIZ DE CAÑAS, Àlvaro; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; COMA, Marc; COMA, Joan; GHICA, Iulian; VILA, Biel; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; TARRÚS, Marc.

dimarts, 21 de maig del 2013

Copa Federació

CN Olot 9 – CN Mataró B 14 (1-3 ; 2-4 ; 3-3 ; 3-4)
Dissabte 18 de maig de 2013

Una vegada acabada la temporada de Catalana Preferent com a tercers classificats i esperant un possible ascens en funció de les compensacions, es va començar una nova competició, la Copa Federació a l’estil d’una Copa del Rei, en la qual es barregen equips de categories diferents i l’objectiu és anar superant rondes. En el grup del CN Olot també hi són inclosos el Mataró B i el Premià el primer campió del grup català de tercera i el segon virtual nou equip de segona després d’aconseguir l’ascens fa poques setmanes.
En general els olotins van fer un bon partit si tenim en compte l’entitat del rival, un CN Mataró B molt jove i de molta qualitat.
Els olotins es van veure superats pels del maresme de principi a fi; els visitants van fer un joc molt correcte amb poques errades i amb un gran efectivitat de cara a porteria. També va ser correcte el partit del CNO, però sense l’efectivitat dels visitants. Per justificar això estan el números: els olotins van xutar 32 vegades (22 dins dels 3 pals i només van fer 9 gols) i els mataronins van xutar 21 vegades (15 dins dels 3 pals i van fer 14 gols).
En el apartat de superioritat numèrica també es pot observar aquesta falta d’efectivitat, els visitants van tenir un 100% d’encert ( 5 de 5) i els locals un 23% (3 de 13).
Amb tots aquest números es veu la gran diferència entre els dos equips. Malgrat el bon partit dels locals, la gran feina defensiva dels visitants i l’efectivitat ofensiva van decantar el partit cap els del maresme deixant clar que en aquest cas l’experiència no és un grau ja que parlem d’un equip juvenil que porta temps jugant entre els millors de la seva edat i aquesta temporada ho van demostrar guanyant el campionat de 3a divisió perdent només 2 partits de 22.

MARTIN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel; ROURA, David; BAÑOS, Izan (1); IBERN, Jan (1); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (4); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (1); ABEL, Arnau (2).



Aleví

CN Premià 9 - CN Olot 10 (1-3 ; 1-0 ; 0-2 ; 3-2; 4-0; 0-3)
Diumenge 19 de maig de 2013

Victòria in extremis, en un partit d’aquells que deixant de banda l’anàlisi tècnic de partit en si, fan afició per l’emoció del mateix.
Els olotins van començar molt diferent del dia anterior i concentrats van agafar la iniciativa en el partit des de bon inici i al llarg dels quatres primers períodes que s’acabaven amb una diferència de dos gols pels olotins.
La cinquena part però, va ser nefasta, el Premià va pressionar amb tot el que tenia i va aconseguir posar nerviosos els nostres que es varen precipitar en nombroses ocasions sense ser necessari i evidentment els locals ho varen aprofitar per capgirar el marcador.
Es va començar l’última part amb un desavantatge de dos gols i tota la dinàmica en contra, però ja des de bon inici es va veure un canvi en els del CN Olot. Anaven a pel partit, però faltava la sort de cara a porteria que no va arribar fins a falta d’un minut pel final: a 1:09 varen marcar el 9 a 8, a 0:32 el 9 a 9 i després de robar ràpidament una pilota a 0:20 el definitiu 9 a 10, remuntant un partit que primer semblava controlat, després impossible i que finalment es va decantar cap al nostre costat.

CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; LUQUE, Eloi; SEGURA, Biel; MARTÍ, Isaac; COMA, Joan; COMA, Marc; GHICA, Iulian; NASPLEDA, Aleix; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi.



Juvenil-Cadet-Aleví


Triple enfrontament CN Olot - CN Poble Nou

 
JUVENIL

CN Olot 12 - CN Poble Nou 6 (5-1 ; 0-2 ; 2-1 ; 5-2)
Diumenge 19 de maig de 2013

4 minuts inicials i 4 minuts finals van ser suficients per guanyar el partit.
Els olotins només van fer bon al principi i al final del partit, fent en aquests 8 minuts 10 dels 12 gols.
Els locals després del parcial inicial es van relaxar donant moltes oportunitats a un rival que ja tenia contra les cordes. D’aquesta manera els visitants es van anar apropant en el marcador i agafant confiança.
Els garrotxins en cap moment van veure en perill el resultat, però el joc desenvolupat no fou bo fins arribar als últims minuts on es van veure detalls de qualitat que van fer distanciar-se una altra vegada en el marcador fins al 12 a 6 final.
Queden 2 partits complicats visitant el proper diumenge al CN Montjuïc i rebent el 2 de juny al CN Martorell.

REYES, Marc; IBERN, Jan (1); VELASCO, Gerard; LUQUE, Fran (1); VENTOLÀ, Joan; ABEL, Arnau (5); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (5); ABEL, Pau; ORTIZ, Pol; RODEJA, Nil.



CADET

CN Poble Nou 4 - CN Olot 8 (1-0 ; 0-2 ; 2-4 ; 1-2)
Dissabte 18 de maig de 2013

Tot i que el marcador a final de la primera part reflectia un resultat desfavorable , el domini del joc ja era dels olotins, l’única cosa que calia era encertar de cara a porteria. La majoria de les opcions més clares les va tenir l’Olot, però uns cops els pals i d’altres el porter esguerraven el global del treball.
En canvi en defensa es va estar molt centrat en el treball que s’havia de fer i això es va aconseguir, com ho demostra els pocs gols encaixats al llarg del partit. No és fàcil acabar el partit amb només quatre gols en contra, normalment quan tens el partit dominat les defenses es relaxen i n’encaixes més, però aquest no va ser el cas.
Amb aquesta victòria els olotins s’asseguren la quarta plaça del grup i durant les pròximes setmanes rebran a Premià i Manresa. Per classificar-se per als play-offs hauran de guanyar els seus duels i esperar una relliscada d’Horta i Martorell.

BOIX, Martí; ORTIZ, Pol; PUJOLAR, Marc; MARTÍ, Gerard; RUIZ, Francesc (1); LUQUE, Fran; CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (4); RODEJA, Nil (1); ABEL, Pau (2)


ALEVÍ

CN Poble Nou 8- CN Olot 10 (1-1 ; 3-1 ; 2-3 ; 0-3; 2-2; 0-0)
Dissabte 18 de maig de 2013

Va costar més del que a priori semblava tenint en compte el partit d’anada on les coses van resultar més fàcils.
L’actitud dels joves jugadors olotins era molt distesa i això es va notar a l’aigua, sobretot a les dues primeres parts. Van trigar dues parts llargues a reaccionar i a entendre que tot i que el Poble Nou era un equip inferior tenia les seves armes i les estava aprofitant.
A partir de mitjans de la tercera part l’actitud va canviar i el resultat també, amb un parcial d’ 1 a 6 es va capgirar el marcador i es va assegurar la victòria.

RUIZ de CAÑAS, Àlvaro; CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; LUQUE, Eloi; SEGURA, Biel; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; COMA, Joan; COMA, Marc; GHICA, Iulian; NASPLEDA, Aleix; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi.


dijous, 16 de maig del 2013

Catalana Preferent Masculina

CN Olot 13 – CN Poble Nou B 9 (1-2; 2-1;4-2; 6-4)
Dissabte 11 de maig de 2013

Els absoluts havien de guanyar per fer realitat un doble objectiu: mantenir el tercer lloc en la classificació d’aquest grup d’ascens cosa que dóna possibilitats d’aconseguir-lo , i després de molts anys mantenir la imbatibilitat a casa per quarta vegada a la història del club ( també es va aconseguir les temporades 1989-1990, 1990-1991 i 1997-1998).
Dit i fet, es va jugar un bon partit i es va tancar la lliga amb un balanç final de 13 victòries, 5 empats i 4 derrotes ( a casa 8 victòries, 3 empats i cap derrota).
El de dissabte ens va enfrontar al CN Poble Nou B, l’equip contra el qual en aquest play-off es va fer el pitjor partit de la temporada, per tant tot eren incentius per poder aconseguir la victòria.
Els locals tenien molt clar quin era el joc que havien de fer si volien emportar-se els 3 punts i sabien que no es podien relaxar en cap moment. Al final del segon quart les coses estaven en taules, empat a 3, pocs gols i això ja anava bé als locals.
A partir d’aquí la cosa va ser ben diferent, 16 gols en els últims dos quarts, i amb un Olot que li sortia tot el que feia, mentre que al Poble Nou les coses no els sortien fet que va provocar que s’anessin del partit amb males formes. Aquest va ser el guió fins al final dels 32’.
Felicitar al CN Poble Nou per l’ascens i als jugadors del CN Olot per la molt bona temporada feta.
Una vegada acabada la lliga comença el proper dissabte la Copa Federació on els olotins jugaren contra el CN Mataró B (campió de 3a) i el CN Premià (guanyador de la fase d’ascens i nou equip de 2a Nacional per la temporada 2013-2014). Dos partits per donar minuts a tots els jugadors i provar coses noves.

MARTIN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (3); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel; IBERN, Jan (1); REIXACH, Marc (2); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (4); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (2); ABEL, Arnau (1).


Juvenil

CN Molins de Rei 14 - CN Olot 13 ( 2-3; 2-4; 7-5; 3-1)
Diumenge 12 de maig de 2013

Visitar la piscina del primer classificat després de la dolorosa derrota contra el CN Granollers feia que tot fos més complicat. Però els garrotxins van treure la seva casta i aquesta vegada no va ser amb cor (com succeeix normalment) sinó que va ser amb el cap. Els olotins van desplegar un gran nivell de joc posant les coses molt difícils als locals.
Al començament del tercer quart els nostres es van posar 4 a 8,  només faltava rematar el part, però el cansament, el fet d'estar a punt de derrotar a l’únic equip invicte de la lliga i els errors en la finalització, van donar aire als locals que van saber reaccionar i posar-se una altra vegada dins del partit començant els últims 8 minuts  perdent només per la mínima.
Els últims 8 minuts van ser d’infart gol a gol i només es va poder decidir el partit en els últims 30 segons.
Sobretot destacar la iniciativa de molts jugadors que comencen a destapar-se i això per l’equip és molt bo, ja que parlem d’un esport col•lectiu on cada jugador és vital pel resultat final,  i sobretot perquè és bo per cada jugador individualment ja que ells mateixos comencen a veure les coses que poden fer si s'ho proposen com a jugadors i com a persones.

IBERN, Jan; VELASCO, Gerard; LUQUE, Fran (1); VENTOLÀ, Joan (3); ABEL, Arnau (5); BOIX, Martí; COLOMER, Sergi (2); ABEL, Pau (1); ORTIZ, Pol; RODEJA, Nil (1).



Cadet

CN Montjuïc 10 – CN Olot 9 (1-2; 2-1; 4-3; 3-3)
Dissabte 11 de maig de 2013

Després de la contundent derrota de fa 15 dies els olotins havien i volien reivindicar que només havia estat un accident i tocava fer-ho contra el primer classificat, a casa d’ells i en una piscina de 30m x 20m.
Tot plegat era molt complicat, però els jugadors van estar a l’alçada del partit. Cap dels dos equips es va poder distanciar en el marcador i fins l’últim minut no es va decidir el partit. Va guanyar l’equip que va cometre menys errors ja que en un partit tan igualat els errors per simples que semblin es paguen cars.
Els olotins varen presentar algunes modificacions en la manera de jugar  i es van adaptar ràpidament a les dimensions del camp sabent que decidir per trobar solucions als plantejaments  de rival.
Ara queden 3 partits per jugar en els quals els garrotxins han de demostrar que el joc del dissabte passat no va ser casualitat.
PONS, Lluc; RUIZ, Francesc; PUJOLAR, Marc; MARTÍ, Gerard; LUQUE, Fran (2); CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (3); RODEJA, Nil; BOIX, Martí (1); ABEL, Pau (2); ORTIZ, Pol (1).


Aleví

CN Olot 7 CN Mataró 12 (0-3;1-0 2-2;1-2;2-4;1-1)
Diumenge 12 de maig de 2013

Aquest cap de setmana passat va visitar-nos l’equip més fort del grup, com ho demostra que compta tots els seus partits per victòries.
L’objectiu era ser competitius davant d’un dels millors clubs de Catalunya, i es va aconseguir a mitges.
D’entrada, els visitants van començar molt fort i van marcar diferències des de la posició de boia amb un jugador de molta qualitat que cada cop que rebia la pilota ho aprofitava per treure’n o un gol o una exclusió.
Poc a poc però, els olotins van anar ajustant la defensa i en atac es varen aprofitar les bones oportunitats de les quals es disposava fins aconseguir eixugar la diferència i apropar-se a només un gol.
Però els dels maresme no es van deixar sorprendre i van tornar a prendre la iniciativa demostrant que són un equip més contundent físicament que els olotins als quals els hi falta practicar aquest aspecte del joc per neutralitzar a equips d’aquestes característiques.
Encara queden tres partits per finalitzar la temporada i cal estar concentrats per treure’n una bona experiència.

SEGURA, Biel; RUIZ DE CAÑAS, Àlvaro; LUQUE, Eloi; AGUILERA, Ivan; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; COMA, Marc; COMA, Joan; GHICA, Iulian; RUBIO, Jordi; CONGOST, Jordi; CURRIUS, Gerard; CASADEVALL, Arnau; TARRÚS, Marc.

dimarts, 7 de maig del 2013

5È TORNEIG AESE DE WATERPOLO DE L’HOSPITALET INFANTIL.

Aquest dimecres dia 1 de Maig es va realitzar un torneig de waterpolo de categoria infantil que va organitzar l’AE Santa Eulàlia.
L’equip infantil de waterpolo de l’Olot hi va participar amb els integrants del grup infantil-aleví del club, o sigui els nascuts els anys 1999, 2000 i 2001.
Cal destacar que va ser una diada intensa de waterpolo, amb un gran ambient tan dins com a fora de la piscina. Gràcies a iniciatives com aquesta tots els jugadors van poder gaudir de minuts i seguir aprenent cada dia una mica més del nostre esport.
Els olotins van tenir la oportunitat de demostrar el seu nivell enfrontant-se als 6 equips que van participar en el torneig.

Els resultats del olotins van ser els següents:

Olot-Premià 1-1
Sant Feliu-Olot 9-3
Sallent-Olot 5-3
Olot-Vallirana 3-6
Manresa-olot 8-5
Olot-Aese 5-4

La classificació final del torneig va quedar de la següent manera:

1er Sant Feliu
2on Manresa
3er Vallirana
4art Sallent
5è Premià
6è Olot
7è Santa Eulàlia

Van jugar per l’olot:

Pons, Lluc; Cribero, Adrià; Marti, Gerard; Congost, Jordi; Razvan, Iulian; Tarrús, Marc; Aguilera, Ivan; Coma, Joan; Coma, Marc; Ruiz, Francesc; Rubio, Jordi; Casadevall, Arnau;  Segura, Biel.



Preferent Catalana Masculina

CN Picornell 5 – CN Olot 16 (0-3 ; 1-5 ; 2-4 ; 2-4)
Dissabte 04 de maig de 2013

Molta diferència entre tots dos equips, principalment a nivell físic.
L’Olot va dominar de principi a fi el partit amb un ritme de joc molt alt. El plantejament era treure contraatacs i pressionar a tot el camp per poder agafar als barcelonins sense organitzar-se en defensa i per evitar que poguessin treure llançaments des de posicions de perill. Dit i fet, els olotins van definir principalment de contraatac ajudats per la falta de pressió dels locals que permetien que la pilota circulés amb facilitat.
D’aquesta manera ,poc a poc, els garrotxins es van anar distanciant fins arribar a un clar 10 a 1 moment en que van baixar una mica la intensitat del joc aprofitant per posar en pràctica sistemes de joc pensant ja en l’últim partit de la lliga.
En defensa els jugadors de la garrotxa es van mostrar molt sòlids, van donar molt poques opcions als locals.
Només queda un partit per acabar la lliga, contra el CN Poble Nou, ja amb tot decidit ,però amb últim objectiu que és el d’acabar la lliga invictes a casa.

MARTIN, Gilbert; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan; LOBATO, Abel (1); IBERN, Jan (2); REIXACH, Marc (2); PUERTO, Daniel; PLANA, Jesús (5); PLANA, Ferran (1); COLOMER, Sergi; ABEL, Arnau (4).