dilluns, 28 d’octubre del 2013

TERCERA DIVISIÓ

CN Olot 8 – CN Rubí B 13 (3-3 ; 1-4 ; 2-2 ; 2-4)
Dissabte 26 d'octubre de 2013

Primer partit a casa dels absoluts amb derrota davant el CN Rubí B amb un resultat final no reflecteix la igualtat que va haver-hi durant tot el partit.
Després d’un primer quart molt equilibrat que va acabar amb un 3 a 3, els visitants van agafar una diferència de dos gols que van saber mantenir durant tot el partit i que van ampliar en una última embranzida a l’últim quart.
La gran diferència entre els dos equips va estar en la contundència dels 1 contra 1; els garrotxins no varen poder parar en cap moment la lluita home a home i en  certs moments van ser massa tous i  van donar moltes facilitats als visitants per poder marcar, fet que no ocorria igual a l’altra porteria ja que els locals havien de treballar molt per poder marcar.
Malgrat tot els locals van gaudir de moltes opcions per poder retallar la diferència a un gol i posar una mica la por al cos dels visitants, però no varen poder fer moltes vegades per culpa de l’error en la passada final.
L’altre clau del partit va estar en les jugades d’inferioritat numèrica: els visitants van poder fer gol en 4 de les 6 ocasions que van tenir.
D’aquesta derrota se’n pot fer dues lectures; la primera a curt termini ens diu que cal corregir errors puntuals si volen millorar el nostre joc; i la segona a llarg termini ens deixa clar que ja després del primer partit les sensacions eren bones i  que el desenvolupament d’aquest ho ha confirmat. Els garrotxins van generar molt joc en atac i si poden acabar de polir alguns aspectes en la presa de decisió final i en la intensitat defensiva, podran realitzar una bona temporada.
Ja se sap el que toca, TREBALL i més TREBALL.

El proper partit es jugarà a Granollers contra un dels principals candidats a guanyar la lliga. Desplaçament que es preveu difícil.

MELNYK, Anton; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel; ROURA, David; BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (3); IBERN, Jan (1); EL FENIR, Vladyslav; REIXACH, Marc; PUERTO, Daniel; PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (4).

CADET

CN Olot 7 – UE Horta 13 (0-4 ; 3-5 ; 2-3 ; 2-1)

Debut amb derrota dels cadets olotins en un partit marcat per la gran quantitat d’errors en defensa i la falta d’encert ofensiu.
Després de 4 minuts inicials d’autèntic desgavell que van permetre als visitants fer un parcial de 0-4 tancant el marcador amb aquest resultat, els olotins es van centrar i van començar a defensar millor, però ja anaven a remolc.
Controlada la defensa,  els de la garrotxa van generar diverses opcions per poder definir, però l’error en la decisió en el moment de definir va ser clau en el resultat final.
Però fou en l’apartat defensiu on els  locals van estar molt espessos i aquesta va ser la clau del partit, ja que van deixar jugar a plaer als barcelonins fet que els permetia escollir les millors opcions per marcar.

Aquest és el punt de partida de la temporada i fa veure en quins aspectes s’ha de millorar per fer una temporada, com  a mínim igual a la passada. L’únic secret es treballar i esforçar-se sent conscients dels errors per corregir-los.

SEGURA, Biel; CASADEVALL, Arnau; ABEL, Pau (2); MARTÍ, Gerard; PUJOLAR, Marc; COMA, Marc; LUQUE, Fran (2); RUIZ, Francesc; CRIBERO, Adrià; RODEJA, Nil (2); BOIX, Martí (1).

ALEVÍ

CE Mediterrani 15 – CN Olot 0 (5-0 ; 5-0 ; 4-0 ; - ; - ; -)
Diumenge 27 d'octubre de 2013

Debut en tota regla dels més petits del club. Per a  la meitat de l’equip aleví era el seu primer partit i per l’altra meitat el primer partit d’on els eren actors principals i no espectadors secundaris. Per tant la dificultat era doble.
Les sensacions van ser molt bones malgrat la derrota contra un equip que quedarà dels 6 primers de Catalunya. Els garrotxins no es van donar en cap moment per derrotats i varen jugar fins l’últim minut disposant en els últims dos quarts de varies ocasions per poder marcar.
Les sensacions dels jugadors al final del partit varen ser el que més content va deixar al cos tècnic. En resum: DIFÍCIL PERÒ DIVERTIT. Amb aquestes paraules varen qualificar el partit la major part de l’equip.
Aquest partit ha servit per veure des de quin punt de sortida comencem i detectar  les mancances de l’equip que segur que amb el gran entusiasme que demostren els jugadors  per millorar faran més fàcil al cos tècnic posar tot el seu esperit  per donar als jugadors el que estan exigint que no és una altra cosa que aprendre a fer les coses.

FELICITATS PEL DEBUT I A TREBALLAR CADA DIA PER CRÉIXER!

CURRIUS, Gerard; GASCÓ, Francesc; MARTÍ, Isaac; NASPLEDA, Aleix; FERNANDEZ, Daniel; PLANELLA, Ferran; RUIZ, Alvaro; LUQUE, Eloi; VILA, Biel; CALDELAS, Aleksander; ALABAU, Marc; BABIANO, Sergi.

dijous, 24 d’octubre del 2013

Infantils

CW Figueres 0– CN Olot 15 (0-3; 0-1; 0-5; 0-6; 0-0; 0-0)
Diumenge 20 d'octubre de 2013

Els waterpolistes infantils del Club Natació Olot van obrir la temporada visitant la piscina del Club Waterpolo Figueres.
El partit va ser molt desigual, com es pot comprovar en el marcador final, principalment perquè el conjunt de figueres és un equip nou amb tot el que això comporta; en canvi els olotins són un equip que ja fa alguns anys que están jugant junts.
El desenvolupament del partit es podria resumir en un sol punt: el bon treball defensiu dels visitants permetia recuperar la pilota i sortir ràpidament a l’atac per arribar a la porteria rival habitualment amb avantatge d’efectius.
Tots els jugadors olotins van poder participar del partit i aportar el seu granet de sorra en aquesta victòria.

SEGURA Biel; CRIBERO, Adrià; MARTÍ, Gerard; TARRÚS, Marc; CASADEVALL, Arnau; COMA, Marc; AGUILERA, Ivan; COMA, Joan; RUBIO, Jordi; GHICA, Iulian Razvan; RUIZ, Francesc; SOAZ, Eric;  RUSCADA, Aniol.

Tercera divisió

CN Mataró B 10 – CN Olot 8 (5-1 ; 1-2 ; 3-2 ; 1-3)
Dissabte 19 d'octubre de2013

Inici amb derrota dels absoluts masculins del CN Olot, tot i que és  una derrota que deixa un bon sabor de boca.
El primer partit de  lliga sempre és complicat; els nervis, l’ansietat, la falta de ritme de partit... tot influeix en el rendiment. I si a tot això, a més,  hi afegim tota una sèrie de circumstàncies que sempre condicionen en el joc; com la inexperiència de les noves incorporacions, les baixes, la nova categoria...  jugar contra el campió de la categoria de la temporada passada  i treure aquest resultat no és dolent.
L’inici presagiava el pitjor. En només 2 minuts els olotins ja perdien 2 a 0 i el ritme que imposaven els locals preveia una derrota molt àmplia. De fet van sentenciar el primer quart amb un 5 a 1 fruit d’un gran treball de contraatac i del bon joc en superioritat numèrica.
Però poc a poc els visitants van anar ajustant el seu joc en el replegament defensiu i es van anar situant a la piscina, una piscina de petites dimensions que dificultava molt el joc d’atac olotí. D’aquesta manera els olotins van poder reduir distàncies fins al 6 a 4, però el relaxament i falta de ritme de partit van permetre que els mataronins amb només 2 minuts tornessin a anar-se’n en el marcador fins al 9 a 4.
En aquest moment tot ja era molt més complicat, els garrotxins afrontaven l’últim quart amb un marcador desfavorable de 9 a 5, però la casta dels jugadors del CN Olot juntament amb l’aprofitament dels errors locals van deixar un marcador final de 10 a 8.
HI ha molt treball encara per fer, moltes coses per corregir en atac i en el replegament principalment, però la imatge donada va ser molt bona i va deixar al cos tècnic satisfet sobretot amb la tasca defensiva, on els garrotxins van estar a un bon nivell.
Ha seguir treballant durant la setmana i acabar de donar-li forma a la plantilla per rebre el proper dissabte a les 16.00 hores al CN Rubí B.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan; EL OUARIK, Abdel; IBERN, Jan (1); EL FENIR, Vladyslav; REIXACH, Marc (1); PUERTO, Daniel; ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (5).