dimarts, 18 de novembre del 2008

Cròniques Cadet i Absolut (15 i 16/11)

Fotos del partit CN Olot - UE Horta (Cadets)






Desprès d'haver penjat aquestes imatges del partit que es va jugar de cadets el diumenge davant l'Horta (que són els que van realitzar aquestes fotos) posaré la crònica del partit:

Cadet: CN Olot, 13 - UE Horta, 11

Vàrem jugar tot el partit defensant a pressing i, igual que en el partit anterior, el boia rival no va fer gens de mal. L’equip contrari també va defensar a pressing: el nostres boies ho tenien molt difícil amb el seu defensa boia que era força bo; es varen haver de provar diferents recursos per poder fer mal des d’aquesta posició.

Durant les dues últimes parts, els jugadors de l’equip contrari varen passar a ajudar des de l’esquerra: amb aquesta defensa els nostres jugadors varen perdre un parell de pilotes per una mala elecció en els llançaments; després, però, d’una explicació tècnica es va resoldre el problema.
Es va jugar bé l’home de més i es varen fer gols des de totes les posicions (de fora, del pal i de l’extrem de l’esquerra). Pel que fa als gols rebuts, la major part d’ells foren conseqüència d’errades nostres en defensa més que no pas a encerts dels rivals. Les tres errades bàsiques foren: baixa natació d’alguns membres de l’equip, defensa vertical i no fer canvis en defensa.
Malgrat alguna jugada en particular i algun llançament, el porter va tenir una molt bona actuació: ha millorat el seu poder de concentració, tot i que encara cal continuar treballant aquesta faceta.
Respecte a l’últim partit, es va millorar en dos aspectes: no fer falta a 5 m. i no fer expulsions en transició.


Absolut: Olot 9 - Universitat Autònoma 12

Com ja s’esperava, el partit de dissabte passat va ser molt dur i no es va definir fins els darrers 8 minuts.

L’Olot va plantejar una defensa en zona per fer front els universitaris que tenen un dels millors boies de la categoria; no ens podíem però oblidar el joc exterior, ja que ens podien fer molt de mal des de l’arc. Cal dir que tot va sortir bé, llevat d’algunes errades, les quals no varen ser desaprofitades per un equip amb l’experiència dels jugadors de Bellaterra.

Malgrat que l’Olot va controlar molt bé el boia durant tot el partit, el primer quart es va deixar xutar el jugador amb més eficiència de l’equip contrari: això va donar aire als visitants en els 8 primers minuts de joc.

Durant el partit, el marcador es va anar alternant amb avantatge per la mínima pels visitants: cap dels dos equips no va poder anar-se’n en el marcador, però els de casa, en cap moment, no es varen poder posar a davant.

A l’últim quart, el cansament acumulat per alguns dels nostres jugadors, va fer minvar l’efectivitat: els passes i els llançaments no foren suficients per doblegar un rival tan dur. Així doncs, els universitaris es varen posar a 4 gols, que a l’últim segon de joc els locals varen reduir a 3.

L’Olot va jugar bé i organitzat; però per jugar en una lliga tan igualada, s’ha d’estar al 100%: amb un 70% no n’hi ha prou. És el handicap que tenim actualment.

És veritat que el nivell de joc que està desenvolupant l’equip és més alt del que tothom esperava a principis de temporada. L’objectiu inicial era no perdre cap partit per més de 10 gols. Ara cal, però, replantejar-lo, ja que després de 5 partits, l’Olot ha demostrat que pot planificar els partits amb la finalitat de guanyar-los. Perquè això es faci realitat, cal començar a entrenar més seriosament i ser conscients de la dificultat d’aquest objectiu, però amb la confiança que si s’entrena com cal, se solucionaran aquestes petites errades (que són les que passen factura al final del partit) i els resultats començaran a ser favorables als de casa.

Tenim 15 dies per preparar un partit d’extrema dificultat, però pot ser el començament d’una nova mentalitat de l’equip.

CN Olot: MARTIN, Gilbert; FERRES, Daniel; REIXACH, Gerard (3); FONT, Gerard; BROSA, Eric; REIXACH, Marc (2); RUBIO, Marc; PLANA, Jesús (4); SOY, Sergi; PLANA, Ferran; BACH, Marc; ALBELLA, Oriol.

Resultat: 9-12 (3-3 ; 1-3 ; 3-2 ; 2-4)

Gràcies.