dimarts, 20 de gener del 2009

Resultat i crònica dels alevins

Geieg 9 - 5 Olot

Els alevins després d'haver fet una bona fase de grups van perdre el primer partit de la lliga del 17 al 27. El Geieg que només va alinear 10 jugadors va guanyar el partit en l'últim quart endosant-li un 4 a 0 de parcial, fins a la tercera part el resultat era de 5-5. L'Olot va jugar molt incòmode al llarg de tot el partit i no va saber com superar el bon porter del conjunt grupista. Però la clau del partit no va ser aquí, el conjunt gironí té un jugador molt superior els de l'edat, bon nedador, amb molt bon físic i amb bona tècnica. L'entrenador gironí conscient del potencial d'aquest jugador i amb afany de victòria (va acabar expulsat per reiterades protestes), tot i ser categories de formació, va plantejar un últim quart basant-se unica i exclusivament en aquest jove jugador, fet que li va sortir bé ja que es va acabar emportant la victòria.