dimecres, 8 de juliol del 2009

El CN Olot absolut, primer campió gironí

Dissabte passat es va jugar la jornada final del Campionat Provincial Absolut a l'estany de Banyoles. Fou una jornada intensiva que va començar a les 4 de la tarda amb la disputa pel 5è lloc, entre el Banyoles B i el GEIEG. Llavors, a 2/4 de 6 es va jugar el partit per al tercer lloc entre el CW Anglès i el CW Figueres. Finalment a 3/4 de 7 es disputà la final entre els locals (CN Banyoles) i el CN Olot. L'equip olotí va començar a manar en el marcador després d’encaixar el primer gol en pocs minuts; a partir però d’aquest moment, es va anar sempre al davant en el marcador per 2 o 3 gols. Ja a mitjans del tercer quart, es va poder ampliar aquest avantatge.
Amb el resultat final de 8 a 16 els de casa es varen proclamar primers CAMPIONS PROVINCIALS.
Durant tota la tarda es va viure un molt bon ambient de waterpolo i en acabar la final es feu el lliurament dels premis i u petit piscolabis.