dimecres, 24 de novembre del 2010

3a CATALANA MASCULINA

CN PICORNELL 5 - 6 CN OLOT (1-3 ; 0-0 ; 2-2 ; 2-1)
Dissabte 20-11-2010 a les 16.00 hores

Tocava visitar la piscina del campió de les dues últimes temporades, el CN Picornell, un equip amb jugadors molt experimentats i de un bon nivell, però els garrotxins devien defensar i mantenir La ciondició d’invictes per arribar forts al derbi amb el GEiEG.
El partit va estar marcat principalment per les grans dimensions de la piscina. L’Olot va sortir amb molta intensitat distanciant-se amb un 3 a 0 en només 3 minuts de joc. El joc olotí era efectiu tant en atac com en defensa, però en el segon quart la gran quantitat d’errades de cara a la porteria contrària que podia haver sentenciat el partit a falta de dos quarts, va fer que els locals agafessin aire per mantenir la distància i apropar-se en el tercer quart a un gol.Els de la garrotxa sabien que l’equip al qual s’enfrontaven, no era sencill i que qualsevol error significaria perdre el partit i van apurar per distanciar-se de 3 gols a falta de sis minuts per després intentar mantenir la distància, però això va ser molt complicat, una altra vegada la falta d’efectivitat i els errors en les presses de decisió van esperonar al Picornell per empatar el partit que els visitants van defensar amb totes les seves forces, fins a l’últim segons, ja que els locals van disposar d’una jugada de superioritat numèrica a falta de 30 segons per acabar-se el partit, però un error de passada va fer que l’Olot s’emportés els 2 punts i arribar així al derbi invicte, igual que el GEiEG.
Gran partit el que s’espera el proper dissabte a les 19.00 hores a les Tries entre els dos líders de la categoria.

PLANA, Ferran; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar (1); ALBELLA, Jordi; ROMERO, Albert; MARTÍN, Gilbert; REIXACH, Marc (2); AGUSTÍ, Jordi; PLANA, Jesús (3); SOY, Sergi; GASULLA, Miquel; BACH, Marc; CARRILLO, Abel.