dimarts, 12 d’abril del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 14–12 CE MEDITERRANI B (6-3 ; 2-4 ; 5-3 ; 1-2)
Dissabte 09-04-2011

Va ser un partit diferent. Per primera vegada havia més debutants de la categoria que jugadors del primer equip. Aquesta era una de les raons per les quals aquest partit s’esperava amb molta il•lusió, i no va decebre.
L’equip olotí va jugar amb molta empenta i amb ganes de demostrar que, encara que no és  fàcil i que feia anys que no passava,  hi ha jugadors joves que tenen ganes de fer-se un lloc en el primer equip i posar les coses difícils a l’entrenador.
El començament del partit va ser molt igualat, però els olotins en els últims minuts del primer quart van poder agafar una distància considerable, que van ampliar fins a 4 al començament del segon quart. Els visitants però, no van baixar els braços i en només 90 segons van reduir la distància a la mínima per igualar el partit a 8 poc després.
Això va ser la galleda d’aigua freda que els locals van necessitar per despertar i ràpidament, en només un minut, van recuperar la distància de 3 gols. Diferència que van saber administrar fins al final del partit.
La lectura més important del partit, va ser l' aportació de tota la plantilla, en defensa i en atac, des del porter (debutant) fins al jugador número tretze, amb una gran actuació de tots.
Ara queda només un partit per tancar la lliga regular i esperar els play-off a finals de maig. Amb el resultat de dissabte passat l’equip olotí només ha deixat escapar tres punts del seu feu, demostrant la seva consistència a casa.

MELNYK, Anton; ROMERO, Albert; RAVIÑA, Cèsar (2); ALBELLA, Jordi (2); REIXACH, Marc (2); PLANA, Jesús (3); GASULLA, Miquel (1); SOY, Sergi; IBERN, Jan; ABEL, Arnau (1); AGUSTÍ, Jordi (3); COLOMER, Sergi; PUERTO, Daniel.