dimarts, 11 de juny del 2013

Cadet

CN Olot 8 - CN Manresa 7 (2-1 ; 2-2 ; 2-3 ; 2-1)
Dissabte 01 de juny de 2013

Victòria ajustada per tancar la temporada. Els cadets olotins van derrotar per la mínima al CN Manresa amb un gol en l’últim minut del partit.
Els locals van sortir amb molta empenta transformant ràpidament un 2 a 0 que semblava encarrilar el partit, però l’empenta no va arribar més enllà. A partir d’aquell moment els olotins no van saber portar el ritme del partit i se'l van complicar tot sols.
La falta d’encert en la presa de decisions va ser una constant durant els 32 minuts de joc. Van jugar el partit amb més cor que cap i els visitants el van aprofitar per posar contra les cordes als garrotxins.
Amb aquesta victòria els olotins acaben la temporada en la quarta posició amb un balanç de 14 victòries i 6 derrotes. Un balanç molt positiu.

BOIX, Martí (2); ORTIZ, Pol (2); PUJOLAR, Marc; MARTÍ, Gerard; RUIZ, Francesc; LUQUE, Fran; CRIBERO, Adrià; VENTOLÀ, Joan (2); RODEJA, Nil (1); ABEL, Pau (1)