dilluns, 16 de desembre del 2013

CADET

CN Poble Nou 8 – CN Olot 12 (1-4; 2-3; 0-3; 4-2)
Dissabte 14 de desembre de 2013

Els olotins van sumar la seva primera victòria davant el CN Poble Nou.
El garrotxins en tot moment van dominar el partit i van tenir opcions a anar-se'n d’una diferència més gran sinó fos per la falta d’encert en la finalització.
Els locals varen tenir molt poques opcions durant els minuts en que els garrotxins varen estar al 100% d’intensitat. Prova d’això va ser que aquests només van poder fer dos únics llançaments en el primer quart. Ja en el segon, els visitants varen baixar la intensitat, fet que va propiciar una mínima reacció local, però un fet lamentable, una agressió per fora de l’aigua i posteriorment fora de la piscina d’un jugador local contra un de l’Olot, va deixar sense cap opció al CN Poble Nou que va haver d'afrontar el partit amb un jugador menys durant 4 minuts. 
Al final d’aquests 4 minuts els olotins havien aconseguit una avantatge de 5 gols que van saber administrar fins a finalitzar el partit. això va permetre que tots els jugadors disposessin de força minuts de joc.

PONS, Lluc; SEGURA, Biel; RUIZ, Francesc; CRIBERO, Adrià; SOAZ, Èric; ABEL, Pau (3); PUJOLAR, Marc (1); LUQUE, Fran (5); RODEJA, NIL (2); BOIX, Martí (1); MARTÍ, Gerard.