divendres, 18 d’abril del 2014

TERCERA NACIONAL

CN Olot 10 – GEiEG 12 (3-4; 4-3; 3-4; 0-1)
Dissabte 12 d'abril de 2014

Últim partit de la lliga i un derbi. Pels dos equips només valia la victòria, poc importava la trajectòria que havien tingut durant la temporada. Aquesta era una final i qui guanyava mantenia categoria i qui perdia no.
El partit no va defraudar als aficionats dels dos equips que van emplenar la piscina del CN Olot com feia anys que no succeïa; van viure un partit molt emocionant, tant pel que havia en joc com per la igualtat del mateix.
Tot el partit va anar gol a gol. El GEiEG va centrar el seu joc en el boia i els olotins van intentar combinar entre el joc interior i els llançaments exteriors.
Les claus del partit van estar en que la defensa olotina no va saber anular al boia visitant que va provocar 5 penals amb un 100% d’efectivitat. La premisa de la defensa era la de tenir el màxim de col·laboració possible per ajudar aixíal seu porter cadet que cobria la baixa important del porter titular.
La segona clau va ser la falta d’efectivitat en els homes de més; els olotins van disposar de 16 jugades de superioritat numèrica i només en van poder aprofitar 7.
Malgrat aquests dos punts febles que van tenir els garrotxins van desplegar un joc molt digne que el va fer estar fins quasi l’últim minut en partit.
Al començament de l’últim quart els locals van atacar amb insistència la porteria visitants, però en aquell moment va aparèixer el porter gironí fent parades de mèrit que va significar la victòria dels visitants.

Aquest partit va servir per tancar una època del waterpolo olotí, ja que van penjar el gorro els dos últims jugadors que quedaven a l’equip d'aquell que va estar tant de temps a primera nacional, l'Àngel Gutierrez i en Marc Reixach. Als dos moltes gràcies per tots aquests anys!

PONS, Lluc; VENTOLÀ, Joan (1); BAÑOS, Izan; ROURA, David (2); GUTIERREZ, Àngel; ABEL, Arnau (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc (2); ORTIZ, Pol (1); COLOMER, Sergi (2); EL OUARIK, Abdel (1).