dimarts, 1 de juliol del 2014

1r Torneig de l'estany

Dissabte de waterpolo i sol a l’estany de Banyoles.
Alguns jugadors de l’equip aleví i infantil de waterpolo del CN Olot van participar el dissabte passat en el 1r Torneig de l’Estany que organitzava el CN Banyoles.
Els olotins tenien l’hora programada de l’inici de la seva participació a les a les 10.50 del matí i la van alargar fins l’últim partit del torneig a les 18.50 de la tarda.
Va ser un dia per gaudir tots junts; els pares van formar una nombrosa delegació  per acompañar i donar suport als joves jugadors , a més el sol va fer acte de presencia durant tot el dia i va animar més encara aquesta trobada.
Els olotins varen quedar campions en la categoria infantil guanyant tots els seus partits i els alevins varen quedar quarts.
En la categoria infantil van participar a més dels olotins; l’Anglès, un combinat del GEiEG i Banyoles i un combinat aleví format pel GEiEG, el Banyoles i l’Olot.
En la categoria aleví van participar el Mataró, el GEiEG, un combinat del GEiEG i Banyoles i l’Olot.
L’equip infantil va estar format per: Arnau Casadevall, Èric Soaz, Ivan Aguilera, Aniol Ruscada, Iulian Ghica, Jordi Rubio, Joan Coma i Marc Alabau.
L’equip aleví va estar format per: Guillem Rial, Sergi Babiano, Gerard Currius, Aleix Naspleda, Eloi Luque, Daniel Fernandez, Ferran Planella i Marc Alabau.

Després d’aquesta llarga temporada els jugadors més joves de la secció continuaran entrenant durant el mes de juliol s’intentar fer una feina de captació molt important per poder  formar els equips de la propera temporada.