dijous, 14 de maig del 2009

Resultat i crònica dels Cadets (9/05)

CN Sallent 6-26 CN OLOT



Còmoda victòria de l’equip cadet davant d’un dèbil Sallent. Els nostres jugadors varen ser molt superiors tant des del punt de vista físic com tècnico-tàctic. Es va notar molt el baix nombre de jugadors del Sallent (7) i la seva inexperiència (cal dir que aquest equip es va apuntar a la lliga una vegada acabada la primera volta).
El partit va tenir dues fases clarament diferenciades:

  • 1ra: Durant la primera part (1-2) els jugadors de l’Olot varen començar el partit com si ja l’haguessin guanyat abans de tirar-se a l’aigua (poca intensitat defensiva, pressing molt fluix i molta parsimònia en atac) cosa que va aprofitar el Sallent per avançar-se en el marcador (1-0) amb un gol de falta directa des de 5 metres, en el qual el defensa no va posar el braç i la pilota va entrar pel mig de la porteria. A partir d’aquest moment els de casa varen prémer l’accelerador, varen pressionar més bé i varen sortir a la contra, cosa que va aprofitar Vladis per anotar dos gols arribant sol a porteria després d’un contraatac.

  • 2na: Durant els tres darrers períodes, l’Olot va continuar fent un bon pressing defensiu, cosa que va provocar que es robessin força pilotes al mig del camp i es va sortir molt bé a la contra: mitjançant aquesta jugada es varen aconseguir la majoria dels gols, tot i que es va anotar de totes maneres (gols de boia, d’home de més, algun xut i molts gols de contraatac). El Sallent només va poder marcar de falta directa des de 5 metres; l’altre gol va ser d’home de més.



  • Gràcies.