divendres, 30 d’octubre del 2009

Resultat de l'infantil (24/10)

Manresa 17 - 12 C.N. OLOT

L’Olot afrontava el partit amb tres baixes importants davant el CN Manresa, els olotins molt més joves van sobreposar-se a les adversitats i van fer un partit molt complet. Concentrats en defensa i organitzats amb atac van aconseguir posar contra les cordes els del Bages i arribar al final del tercer quart amb empat a 9. En l’últim quart es va decantar la balança caps als locals, l’amplitud de banqueta manresana va poder amb els olotins, aquests van arribar molt cansats al decisiu període. Cal destacar que l’Olot va jugar amb tres jugadors de segon any, quatre de primer i quatre alevins que van demostrar el seu atreviment i les seves ganes al llarg del matx.
Manresa i Olot es disputen l’accés al grup del 1-10 (10 millors equips de tota Catalunya), ja que fins ara han demostrat ser els dos millors conjunts en aquesta fase de grups.
El partit de tornada es preveu apassionant amb uns olotins al complet i amb una motivació al límit.