dimecres, 29 de juny del 2011

Intercomarcal OPEN cadet 2011



  El passat cap de setmana 6 esportistes del Club Natació Olot van formar part de la Selecció Gironina Cadet que va competir en un Campionat Interregional organitzat per la Federació Catalana de Natació.
   En el torneig competien a més de la Selecció Gironina, una selecció del Baix Llobregat, una altra del Maresme, una del Vallès Oriental i dos equips d’Estats Units d’Amèrica.
  L’equip gironí va tenir una més que bona actuació guanyant 2 partits, empatant un i perdent un altre. Amb aquests resultats els gironins van quedar en segona posició del grup per gol average amb el Maresmei amb això es van guanyar el dret a jugar per la medalla de bronze amb el Baix Llobregat.
   El partir pel tercer lloc va estar disputat fins al final, però va acabar ganyant el Baix Llobregat per un 11 a 10 i deixant als gironins en un quart lloc molt meritòri.
  L’experiència va ser molt enriquidora tant pels jugadors com pels entrenadors ja que el fet de compartir equip amb jugadors d’altres conjunts,  jugar amb els millors jugadors de Catalunya d'aquesta categoria i poder enfrontar-se amb equips d’altres països, converteix aquests tornejos en fets extraordinaris pels joves jugadors olotins. Esperem que es pugui tornar a repetir la propera temporada.



Resultats:

Dissabte 25/06/2011 Matí

Girona 2 – Greenwinch A 2

Girona 6 – Maresme 4



Dissabte 25/06/2011 Tarda

Girona 8 – Greenwinch A 6

Girona 4 – Maresme 8



Classificació Grup

                    Punts---Gols Favor---Gols Contra

Maresme         5             24                 20

Girona             5             20                 20

Greenwich A                18                 22


Diumenge 26/06/2011 Matí

Baix Llobregat 11 – Girona 10



Classificació Final

1. Vallès Oriental

2. Maresme

3. Baix Llobregat

4. Girona

5. Greenwich A

6. Greenwich B

1 comentari:

Anònim ha dit...

vas fer la foto despres de k m'hagues menjat uns kuants donuts... no hi ha dret! ;)


Miquel