dijous, 24 d’octubre del 2013

Tercera divisió

CN Mataró B 10 – CN Olot 8 (5-1 ; 1-2 ; 3-2 ; 1-3)
Dissabte 19 d'octubre de2013

Inici amb derrota dels absoluts masculins del CN Olot, tot i que és  una derrota que deixa un bon sabor de boca.
El primer partit de  lliga sempre és complicat; els nervis, l’ansietat, la falta de ritme de partit... tot influeix en el rendiment. I si a tot això, a més,  hi afegim tota una sèrie de circumstàncies que sempre condicionen en el joc; com la inexperiència de les noves incorporacions, les baixes, la nova categoria...  jugar contra el campió de la categoria de la temporada passada  i treure aquest resultat no és dolent.
L’inici presagiava el pitjor. En només 2 minuts els olotins ja perdien 2 a 0 i el ritme que imposaven els locals preveia una derrota molt àmplia. De fet van sentenciar el primer quart amb un 5 a 1 fruit d’un gran treball de contraatac i del bon joc en superioritat numèrica.
Però poc a poc els visitants van anar ajustant el seu joc en el replegament defensiu i es van anar situant a la piscina, una piscina de petites dimensions que dificultava molt el joc d’atac olotí. D’aquesta manera els olotins van poder reduir distàncies fins al 6 a 4, però el relaxament i falta de ritme de partit van permetre que els mataronins amb només 2 minuts tornessin a anar-se’n en el marcador fins al 9 a 4.
En aquest moment tot ja era molt més complicat, els garrotxins afrontaven l’últim quart amb un marcador desfavorable de 9 a 5, però la casta dels jugadors del CN Olot juntament amb l’aprofitament dels errors locals van deixar un marcador final de 10 a 8.
HI ha molt treball encara per fer, moltes coses per corregir en atac i en el replegament principalment, però la imatge donada va ser molt bona i va deixar al cos tècnic satisfet sobretot amb la tasca defensiva, on els garrotxins van estar a un bon nivell.
Ha seguir treballant durant la setmana i acabar de donar-li forma a la plantilla per rebre el proper dissabte a les 16.00 hores al CN Rubí B.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan; EL OUARIK, Abdel; IBERN, Jan (1); EL FENIR, Vladyslav; REIXACH, Marc (1); PUERTO, Daniel; ORTIZ, Pol; COLOMER, Sergi (5).