dimarts, 12 de novembre del 2013

TERCENA NACIONAL

CN Granolllers 15 – CN Olot 10 (4-1; 4-3; 2-4; 5-2)
Dissabte 9 de novembre de 2013

Els olotins continuen fent partits bons i millor del que s’esperava en aquest inici de temporada, però la casella de punts continua a zero.
Aquest dissabte les opcions de puntuar eren molt poques;  el desplaçament era a una piscina complicada per poder treure punts i davant d’un dels principals candidats a pujar de categoria.
Els olotins van cometre errors de concentració en defensa donant moltes facilitats a l’equip contrari per marcar gol, fet que de moment és una constant en els partits disputats.
En atac com també ve succeint en els tres partits disputats fins ara, els garrotxins generen joc i opcions per poder marcar, però la finalització no acaba de ser la millor i es desaprofiten moltes d’aquestes opcions.
Aquest dissabte un exemple clar varen ser les jugades de superioritat numèrica (de les quals en van haver-hi de reals però també fruit de la imaginació de la parella arbitral…) on només es van aprofitar 2 d’11, un percentatge baixíssim si es vol guanyar un partit.
Malgrat la diferència de la primera meitat (8 a 4) a favor dels locals, els olotins a meitat del tercer quart es varen posar només un gol per sota, i foren els de Granollers que van patir per acabar aquest quart per davant.
Al començament de l’últim quart els visitants van disposar d’una jugada de superioritat numèrica per posar-se només a un gol, però desprès de desaprofitar aquesta oportunitat l’equip va començar a precipitar-se i els locals van aprofitar-ho per augmentar la diferència fins al resultat final de 15 a 10.
Els olotins haurien de puntuar  en el proper partit a casa contra el CN Badia per no despenjar-se en la classificació.

MELNYK, Anton; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; BAÑOS, Izan (1); ABEL, Arnau (2); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel (2); PLANA, Ferran; COLOMER, Sergi (4); ORTIZ, Pol.