dimarts, 14 de gener del 2014

TERCERA NACIONAL

AE Santa Eulàlia 7 – CN Olot 7 (0-0; 3-2; 3-2; 1-3)
Dissabte 11 de gener de 2014

Un empat important l’aconseguit dissabte passat en la visita dels olotins a Santa Eulàlia i un punt de mèrit.
Els olotins van suar per poder aconseguir-lo  i van arribar a disposar de l’última pilota per marcar i emportar-se la victòria.
Tot l’equip va treballar molt bé en defensa i demostrant actitud en aquesta faceta; en canvi l’atac va ser molt diferent i en aquest apartat els olotins no varen estar encertats.
El primer quart va acabar amb un 0 a 0 gràcies a  la gran actuació defensiva dels olotins  que va ser clau. Ja en el segon quart 3 errors d’ 1 contra 1 van permetre als visitants marcar i sort que en atac els olotins, tot i continuar una mica espessos, varen trobar porteria en dues ocasions.
Al començament de la segona meitat encara estava tot per decidir-se, però un parcial de 3 a 0 a favor dels locals en tres contraatacs posaven una distància de 4 gols i les coses molt complicades pels visitants. Malgrat tot els olotins no es varen donar per vençuts i varen reaccionar per fer front els últims vuit minuts amb un resultat de 6 a 4. Encara hi havia esperances, però no es podien equivocar i això és el que varen fer. A falta de 3 minuts per jugar-se els de la garrotxa posaven el 6 a 6 en el marcador;  poc va durar perquè a la jugada següent els locals marcaren el 7 a 6 que era el seu primer gol de les  5 jugades de superioritat numèrica de les quals havien disposat i per més inri a la jugada següent disposaren d’un 1 contra el porter guanyat per l’olotí. A la  següent jugada els olotins no van fallar i van tornar a empatar (7 a 7).
Amb només 90 segons per acabar el partit tot estava com al començament. Un últim esforç  defensiu  en l’última jugada va donar-li a CN Olot l’opció d’emportar-se els dos punts, però no va poder ser.
Va ser un molt bon partit on tots els jugadors olotins varen aportar coses positives; possiblement el millor partit com a equip de veritat en el apartat defensiu.
El proper compromís a Olot es complicat contra el CN Poble Nou B.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David (1); BAÑOS, Izan; ABEL, Arnau (1); IBERN, Jan; PUERTO, Daniel; REIXACH, Marc; ORTIZ, Pol (1); COLOMER, Sergi (3).