divendres, 11 d’abril del 2014

TERCERA NACIONAL

CN Poble Nou B 9 – CN Olot 10 (3-0 ; 3-3 ; 3-6 ; 0-1)
Dissabte 5 d'abril de 2014

Més val tard que mai! En el penúltim partit els olotins  van aconseguir la victòria que tant esperaven; després de 5 empats i 7 derrotes per un gol els olotins van guanyar  per la mínima en la visita al CN Poble Nou B.
El començament del partit no presagiava res  de bo pels olotins que seguien amb la tònica del cap de setmana anterior, jugant amb molt poca intensitat, és per això que van acabar el primer quart amb un 3 a 0 en contra.
El segon quart va començar igual i els locals van ampliar la seva avantatge  fins el 5 a 1. En aquest moment els garrotxins varen donar senyals de vida amb una petita reacció al final del segon quart posant un 6 a 3 en l’electrònic.
Quedava mig partit per endavant i el resultat no era definitiu, però fins la meitat del tercer quart els barcelonins anaven administrant i mantenint l’avantatge de 3 gols (9 a 6). Al final unaa gran reacció dels olotins va fer que aconseguissin un parcial de 0 a 3 i deixar-ho tot obert de cara als últims minuts que eren decisius  per aconseguir emportar-se els 2 punts i com a tal la primera victòria. Calia que els jugadors olotins estiguessin  concentrats i juguessin amb la màxima intensitat.
Els olotins van aconseguir posar-se per primera vegada per sobre en el marcador ràpidament  i a partir d’aquell moment varen realitzar un excel·lent treball defensiu, multiplicant-se i col·laborant molt entre tots. Fins i tot varen tenir l’opció de posar-se dos per sobre a falta de quatre minuts, però varen fallar el penal. Això podia ser un cop psicològic dur pels de la Garrotxa, però no es varen desmoralitzart i varen continuar treballant dur, defensant la mínima diferència amb molta intensitat.
Cal felicitar als jugadors, perquè aquesta s’ha fet esperar i ja es mereixien guanyar després de la temporada que han anat fent.

DESPEDIDA D'EN FERRAN PLANA QUE PENJA EL CASQUET OLOTÍ

Aquest dissabte també era important perquè era l’últim partit oficial de lliga que jugava en Ferran Plana, porter dels absoluts des dels 15 anys; amb 32 anys, després de 16 temporades  i 387 partits defensant la porteria olotina ha decidit penjar el casquet olotí.

Gràcies de tota la família waterpolística d'Olot per la teva dedicació i la teva fidelitat al nostre waterpolo i per ser un referent per tots nosaltres.