dimecres, 25 de juny del 2014

Activitats de Juny

En els últims dos caps de setmana l’equip cadet de la secció de waterpolo del CN Olot, completat amb alguns jugadors infantils,  va participar, primer d’una estada d'un equip francès el dissabte 14 i el diumenge 15 de juny i després en un Torneig a Premià el dissabte 21 i diumenge 22 de juny.

L’equip francès, el Dauphins de Setè, va venir a preparar les finals del campionat del seu país i va realitzar 3 partits entre Olot i Figueres. Va ser una excel·lent oportunitat per poder compartir experiències amb un equip amb el qual mai competim i veure diferents maneres d’entrenar i jugar. Va ser enriquidor pels jugadors perquè els partits d’aquestes característiques (internacionals) sempre són motivants.

A Premià es va prendre part també d'un  torneig amb presència internacional (San Diego Shores – d’Estats Units d’Amèrica). Els olotins van jugar la semifinal contra el CN Rubí, 7è classificat de Catalunya, aconseguint un bon resultat tot i perdre per 12 a 8 realitzant un excel·lent partit contra un molt bon equip. L’altre semifinal la va guanyar l’equip nord-americà a l’amfitrió, el CN Premià.
El diumenge els olotins s’enfrontaven pel tercer lloc contra el CN Premià, equip que durant la temporada li va guanyar 15 a 6 als olotins a Premià  i va empatar en Olot. Però aquest va ser molt diferent; era com una final i els olotins van demostrar el treball fet durant tota la temporada guanyant als amfitrions per un contundent 6 a 12. Molt bona manera de tancar la temporada.

Ara el proper dissabte 28 de juny li toca als alevins ials infantils actuar en un torneig a Banyoles.