diumenge, 22 de març del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (21/03)

CN OLOT 9 - 12 CN Metropole


El CN Olot va jugar un bon partit, tant en defensa com en atac.
En defensa, l’equip va estar molt encertat al moment de fer zona o de pressionar; i a diferència del dissabte anterior, va tenir una molt bona actitud malgrat les circumstàncies adverses (disposàvem només de 10 jugadors).
En atac també es va jugar amb un bon criteri al moment de ficar les pilotes a la boia o de buscar el llançament exterior. L’únic inconvenient de l’equip va estar que en alguns moments decisius es varen precipitar al buscar la definició, fet que feia que aquesta no sigues la decisió més encertada.
Els de casa es varen veure perjudicats per la diferència de criteris entre els dos col·legiats, i fins i tot per criteris diferents d’un mateix col·legiat ens moments diferents del partit; aquests fets varen perjudicar els olotins, que van encaixar 4 gols de superioritat numèrica i 4 de penal.
A hores d’ara el descens a segona divisió espanyola és gairebé confirmat; ens queda només lluitar en els quatre partits que resten per tal d’intentar sumar algun punt més.


CN Olot:
MARTÍN, Gilbert; FERRES, Daniel; REIXACH, Gerard (2); FONT, Gerard (1); REIXACH, Marc (2); PLANA, Jesús (3); SOY, Sergi; PLANA, Ferran (1); BACH, Marc; ALBELLA, Oriol.

Resultat: 9-12 (3-3 ; 3-4 ; 0-2 ; 3-5)


Gràcies.