dissabte, 30 de maig del 2009

Inici del provincial Gironí

Foto: Els absoluts a Canàries.

Bé, avui a les 6 de la tarda, els absoluts del C.N. Olot, es desplaçaran a Figueres, per començar el provincial que començarà avui mateix a les 19.00h.

Avui, 30 de maig, és jugaran quatre parts de 10 minuts en el qual el temps anirà corregüent. D'aquestes quatre, dues es jugaran contre el CW Figueres, i les altres dues; contra el CN Banyoles "B". Si el primer partit es guanya, el pròxim el jugarem amb un petit descans, del qual el jugarien el CN Banyoles "B" i el CW Figueres. Els absoluts, jugarien el primer partit a les 19.00h contra el Figueres.

Si els absoluts guanyessin els seus dos partits, quedarien primers del seu grupet del triangular, i s'enfrontarien contra els segons de l'altre grupet del triangular, que està format pel CW Anglès, el CN Banyoles i el GEiEG. Aquest partit, es faria el 6 de juny, a Olot (sempre i quan els absoluts guanyessin i quedessin primers del grup).
En cas que en perdessin un, jugarien a casa dels primers de l'altre grup, però si els absoluts els perdessin tots dos, quedarien fora, que esperem que no passi.

Després, els absoluts jugarien la final del provincial, en el cas de guanyar tots els partits, al llac de Banyoles, el pròxim 13 de juny contra els vencedors dels partits del 6 de juny.

Esperem que el 13 de juny els absoluts juguin i guanyin el provincial!


Però, avui, els absoluts van a jugar aquests dos partits amb baixes importants com les d'en Marc Bach, en Marc Reixach, en Ferran Plana, en Gerard i l'Eduard Font...



Gràcies.