diumenge, 3 de maig del 2009

Miquel Gasulla, Arnau Abel i Toto Agustí al CAR

Foto: A la piscina del car, fent entrenaments pel pont de l'1 de maig.


Pel pont de l'1 de maig (divendres, dissabte i diumene), hi va haver una concentració de 40 waterpolistes de lany 96 al CAR de Sant Cugat, dins el programa de promoció del waterpolo i detecció de talents de la Federació Catalana. En aquesta concentració hi van assistir tres olotins, per un costat els dos jugadors: Arnau Abel i Miquel Gasulla, i per altre banda, l'actual entrenador dels cadets del C.N. Olot, Jordi Agustí, "Toto".

Els jugadors de casa, tenen un molt bon nivell tècnic - tàctic individual, com els millors. Pinta un gran futur per ells si continuen treballant de valent, com fins ara. Lògicament, el dos s'han portat de maravilla, com ja estem acostumats.

Cal destacar la feina de col·laboració d'en Toto, va estar excel·lent en tot moment, i per tot lo que s'hagues de fer: ajudar a portar el grup, dirigir el mateix la sessió d'entrenament, portar un petit equip dins la competició, corregir tàcticament als 40 waterpolistes concentrats... Va esser-hi per tot.

Els entrenaments: al matí, eren de tècnica individual, i a la tarda, eren de competició pura, on els nostres esportistes van demostrar tenir un bon nivell, també de joc.



Gràcies.