dijous, 30 d’abril del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (26/04)

Foto: El màxim golejador de l'equip absolut, en Xus Plana, materialitzant un penal.



C.N OLOT 7-12 CN L'Hospitalet


L’últim partit del CN Olot en la categoria d’argent del waterpolo espanyol es va saldar amb una derrota. Però ens em de quedar amb els primers tres quarts del partit on els nostres jugadors varen plantar cara al segon classificat, l’Hospitalet.

Els locals van desplegar un molt bon joc en defensa i tot i tenir opcions de marcar en atac, en aquest apartat no varen estar fins: es van produir moltes pèrdues de pilotes per errors de passades en jugades de superioritat numèrica i això va complicar molt la possibilitat d’allunyar-nos en el marcador en un partit que anava gol a gol.

L’últim quart va començar en taules, però després d’un error en atac dels Olotins, el visitants varen aprofitar per posar-se davant amb una contra molt ben definida: aquest gol va deixar tocats els locals, que varen començar a notar el cansament. En aquest punt, el CN l’Hospitalet va aprofitar dies ocasions de superioritat numèrica per sentenciar el partit i assegurar-se la promoció d’ascens.

L’Olot tanca d’aquesta manera una temporada molt dura com es preveia al començament, però que a nivell de resultats ha anat molt millor del que s’

esperava en un principi. Tot i així, ens deixa un mal regust de boca, perquè molts d’aquests partits que s’han perdut en els minuts finals, es podrien haver quedat a la Garrotxa.

Ara ja s’ha de començar a treballar de cares a la temporada vinent fent una autocrítica i mirant quins són els punts que s’han de millorar o canviar per poder fer front a la Segona Divisió que també està en un nivell molt més alt que anys enrere, amb històrics com el CN Montjuïc i vells coneguts com el CN Premia, CN Moscardó entre altres.



Gràcies.