dimecres, 1 d’abril del 2009

Resultat i crònica dels absoluts (28/03)

UE Horta 19 - 9 CN OLOT

Els olotins es van desplaçar a unes de les piscines més complicades d’Espanya, per jugar contra un dels equips que està lluiten en la part alta de la taula. Els garrotxins van fer un bon partit durant els dos primers quarts, defensant en zona i col·laborant entre ells. En atac els visitants també tenien moltes opcions i en general eren aprofitades. Però el tercer quart va ser tot ho contrari, el CN Olot va sortir molt desconcentrat, donant-les les facilitats que fins al moment els locals no trabaven, d’aquesta manera van començar a fer gols de contraatacs i de desequilibris defensius. Aquests fets encara van perjudicar més a l’equip que no es trobava i els errors anaven cada vegada a més, això va continuar fins a acabar la part i aquests 8 minuts van ser fatídics pels olotins que van acabar amb un parcial de 8 a 1.
La darrera part va ser com les dos primeres, amb un joc més organitzat i amb els locals més tranquils amb l'avantatge que portaven.
Després d’aquesta derrota el descens ja és matemàtic i ja hem de pensar en la propera temporada, pel moment quedant tres partits en els que s’ha d’intentar fer tot el possible por sumar algun punt més.