dimarts, 21 d’abril del 2009

Resultat i crònica dels cadets (18/04)

CN Granollers 4 - 5 CN OLOT

Treballada victòria del nostre equip cadet a la piscina del CN Granollers.
La primera part fou per a l’equip local per un 1-0 amb un gol de contraatac. L’Olot va jugar bé en defensa, i en atac, el perill va passar principalment per la boia.
A la segona i tercera part els de casa varen continuar amb una molt bona defensa i fent mal des de la posició de boia.
Al començament de l’últim quart, el CN Granollers va empatar el partit; però l’Olot va respondre ràpidament amb un gol: el marcador es posava a 3 a 4 i el Granollers va disposar de la possibilitat d’empatar amb un penal a favor, que va aturar el nostre porter.
Encara però quedava partit: a falta de dos minuts els locals varen empatar, i finalment a l’últim minut l’Olot aconseguí el gol de la victòria.
Com en tots els partits d’aquesta temporada, cal destacar l’actitud de l’equip que mai no llença la tovallola i que lluita fins al final. També cal destacar el sacrifici defensiu (rebre 4 gols en un partit vol dir fer una molt bona defensa) i també la bona actuació del porter.