dijous, 30 d’abril del 2009

Resultat i crònica dels cadets (27/04)

CN OLOT 7-6 CN Manresa

Nova victòria de l’equip cadet aquesta vegada davant el CN Manresa.
El partit va estar molt igualat en tot moment, fet que ho demostra que només en els primers instants del partit algun equip va aconseguir allunyar-se de més d’un gol. Així l’Olot es va avançar 2-0 però el Manresa va aconseguir d’empatar el partit a 2 en finalitzar la primera part.
Les dues defenses varen dominar el partit en tot moment. En la del Manresa destacava sobretot el seu porter, i en la de l’Olot destacava el fort pressing que realitzaven els jugadors cosa que va servir per recuperar moltes pilotes. El dos equips basaven el seu atac en la posició de boia. La resta de jugades de perill de l’Olot varen ser de contraatac gràcies a l’esmentat pressing.
El Manresa defensava el boia tot doblant-lo i deixava que el jugador de fora es pogués acostar fins als 5 metres i xutés a porteria; aquesta tàctica va funcionar, ja que els jugadors de casa varen insistir a xutar des d’aquesta posició i el porter del Manresa el va dominar moralment i així es varen fallar moltes ocasions. No es varen buscar massa alternatives, com fer el doble boia o fer una entrada creuada per veure com reaccionava la defensa; en aquestes poques ocasions es va provocar perill tot i que no es va arribar a fer gol.
Cal destacar per una part la implicació defensiva dels dos equips que varen fer un parcial a l’última part de 0-0, i per l’altra l’actuació del nostre porter que va dur a terme força parades de mèrit (a destacar l’última parada del partit en un home de més per als visitants).
Important victòria doncs, i destacar en aquest partit, a l’igual que durant tota la temporada, l’actitud lluitadora de l’equip a cada minut, i el gran sacrifici en defensa.