dimecres, 30 de desembre del 2009

Banyoles 'B' - C.N. OLOT - (Segon Provincial)

Banyoles 'B' 3 - 11 C.N. OLOT

Ahir es va jugar el primer partit del segon provincial Gironí: va ser un partit tot estrany, començant per l'hora de l'inici del partit, a 2/4 de deu de la nit, i acabant pels afectius; van anar-hi 10 jugadors, dos porters, 3 juvenils, i la resta si, absoluts. Va haver-hi una absència important, car Jesús Plana, no va assistir degut a tenir engines i febre.

El partit, va esdevenir una primera part, amb pocs bols, solament un, del Banyoles. Va ser una primera part on l'Olot va fallar força en atac, fent molts pals i sent molt poc afectius. La segona part, va començar amb el 2-0, a favor del Banyoles. Però l'Olot va saber reaccionar i capgirar el marcador, acabant així la part amb un 2-4. A partir d'aquí, poca cosa més a dir, apartant de que van marcar tots els juvenils.
Ara, el pròxim dia 4 de gener, l'Olot s'enfrontarà al GEiEG, a les 20.15h, a la piscina de les Tries. El GEiEG, va guanyar a l'Anglès, 20-5.