dilluns, 28 de desembre del 2009

Ho sentim per la parada

Bé, sentim molt la parada aquesta de mesos sense actualitzar, i per això farem una posada al dia dels grans del club:

Els absoluts, segueixen sense sumar cap victòria (des del Sabadell 'B'). Han tingut forces contratemps, degut a que Jordi Albella, Joan Lluís Albella, i Adrià Hinojosa, han estat molts partits baixa per lesió: dolor i punxades al hombro dret, tendinitis al canell, i esguinç a l'esquena, respectivament.
Jordi i en Joan Lluís, han jugat lesionats alguns partits, però l'Adrià, fins ara no han jugat. L'Adrià a tornat a entrenar, després de dos mesos de baixa.
Apart d'aquestes lesions, hi han hagut altres problemes, com en Marc Reixach, que va venir a jugar amb febre, degut a que no erem prous, per tenir més canvis (tot i estar poc temps dins l'aigua, va aportar molt a l'equip).
També hi ha hagut un sancionat, César Raviña, i es va perdre aquest últim partit, com en Marc Bach, que també se'l va perdre degut a un compromís familiar (coses que passen degut a ser un equip amateur).
També va fallar, en els primers partits, Pablo García, ja que estava de vacances a Nova York.
En els últims partits (6), per tenir un recanvi a la porteria, ha vingut Sergi Busquets, jugant entre una i dues parts.
Cal destacar, el jove jugador, Jan Ibern, que amb els seus 14 anys (jugador de primer any de cadet) ha esdevingut el segon boia de l'equip absolut, degut a l'absència de Joan Lluís. Ha aportat, joventut a l'equip, alguna que altre expulsió i algun que altre gol.

Cal estar agraïts, a tots aquells que tot hi tenir algun que altre problema o petita lesió, han seguit entrenant, jugant i lluitant per aconseguir la salvació. Per això aquest Nadal, han començat a entrenar, i a fer partits entreno, per a poder anar bé tècnicament i físicament, a Canàries, el proper 9 de gener de 2010, que es jugarà contra l'Echeyde.


Seguirem informant.




Gràcies i bones festes.