dilluns, 6 de juny del 2011

3a CATALANA MASCULINA

GEiEG 11–10 CN OLOT (0-1 ; 2-1 ; 7-2 ; 2-6)
Divendres 03-06-2011

 
  Últim partit del playoff i nova derrota de l’equip olotí. Aquest va aconseguir posar-li les coses molt difícil als locals durant els primers 16 minuts ja que només van poder marcar en el segon quart dos gols No obstant la tònica va canviar i en el tercer quart no es va veure ni una ombra de l’equip del començament donant totes les facilitats possibles als gironins.
   A més, l’atac del olotins va ser completament inofensiu en tot el partit fins que amb la superioritat numèrica de quatre minuts que van gaudir van aconseguir maquillar el marcador clarament negatiu a finals del tercer quart.
   Va ser un partit molt diferent al jugat la setmana passada a Olot, on el joc del olotins va ser molt superior i més dinàmic al desenvolupat aquest divendres.
   Ara només queda el Campionat Provincial per tancar oficialment la temporada. Aquest campionat es portarà a terme a l’Estany de Banyoles el proper dissabte 11 de juny.

MELNYK, Anton; GUTIERREZ, Àngel; RAVIÑA, Cèsar (1); ALBELLA, Jordi (1); ROMERO, Albert; REIXACH, Marc; PLANA, Jesús (3); GASULLA, Miquel (1); BACH, Marc (3); ABEL, Arnau (1); AGUSTÍ, Jordi; COLOMER, Sergi; PLANA, Ferran.