dimarts, 31 de maig del 2011

3a CATALANA MASCULINA

CN OLOT 10–11 GEiEG (2-2 ; 4-1 ; 2-4 ; 3-5)
Divendres 27-05-2011

Primer partit del playoff amb el GEiEG per definir la 3a posició del Campionat de Lliga.
   Va ser un partit molt igualat, on els olotins, que no estan en la seva millor forma ja que feia un mes que no jugaven, van presentar un equip molt jove.
   El partit va tenir dos parts molt diferents. Un primer temps en el qual els olotins van marcar el  ritme del partit  i el l'estil de joc que s'està buscant i  un segon temps en el que els visitants van jugar com van voler, aprofitant la manca de concentració dels olotins.
   Després d’anar per davant en el marcador fins a finals del tercer quart, administrant molt correctament una avantatge de tres gols, els olotins van llançar tot el treball fet fins al moment en només 90 segons i van permetre als visitants reduir la distància a la mínima i fins i tot donar-los esperances de cara als últims 8 minuts.
   L’últim quart va començar amb la mateixa tònica i els gironins van aprofitar-ho per posar-se un per sobre. A partir d’aquell moment el marcador va anar alternant avantatges mínims entre els dos equips.
   A falta d’un minut els locals van disposar d'un home de més per posar-se 11 a 10, però van fallar i en la rèplica els visitants van marcar de penal fet que capgirava el marcador definitivament. Quedaven 30 segons per igualar el partit i es va intentar amb una última jugada, però no va poder ser.
   De totes maneres ara queda el partit de tornada a Girona  aquest proper divendres i encara no està tot dit, pot passar qualsevol cosa i l'objectiu seria capgirar l'eliminatòria acceptant que ara per ara el GEIEG és lleugerament superior.

MELNYK, Anton; GUTIERREZ, Àngel (1); RAVIÑA, Cèsar (1); ALBELLA, Jordi (1); ROMERO, Albert; REIXACH, Marc (2); PLANA, Jesús (5); GASULLA, Miquel (1); BACH, Marc; ABEL, Arnau; IBERN, Jan; COLOMER, Sergi; PUERTO, Daniel.