dimecres, 18 de maig del 2011

INFANTIL

CN OLOT 8–11 CN MONTJUÏC (1-1/1-2/2-2/1-2/2-1/1-3)
Diumenge 015-05-2011

   Darrer partit de la temporada waterpolística per els infantils de l’Olot.
   Partit dels que fan afició, jugat al límit de les possibilitats dels dos conjunts, encadenant encerts i errades, però sobretot jugat amb una gran actitud per intentar fer les coses el millor possibles.
   El partit es va desenvolupar amb una gran igualtat en tot moment, el que va propiciar que l’emoció anés creixent a mesura que el partit avançava. Les diferències en el marcador van ser mínimes a favor d’uns i dels altres i l'ampiltud del marcador al final s’ha d’atribuir a un últim quart on els visitants van aprofitar el seu joc amb el boia, i també va aprfitar-se del cansament físic del conjunt local carregat amb exclusions temporals.
   Tot i que no es va poder aconseguir la victòria, es va donar una gran imatge de sacrifici i implicació davant del nostre públic, i aquest és el camí a seguir per continuar progressant com a esportistes i a la vegada com a persones.

AGUILERA, Victor; LUQUE, Fran; GRANADOS, David; ABEL, Pau; RODEJA, Nil; BOIX, Martí; AVELLANEDA, Àlex; AVELLANEDA, Daniel; FLORES, Maikel; VENTOLÀ, Joan; ORTIZ, Pol.