dilluns, 23 de maig del 2011

ALEVÍ

CN Olot 1 CN Sant Feliu 16 (0-4, 0-2, 0-2, 0-3, 0-2, 1-3) Dissabte 21-5-2011

   Final de temporada del jove equip olotí amb un partit molt complicat contra el Sant Feliu, equip que va aprofitar per portar el seu conjunt més madur, format sobretot per nens i nenes de l’any més gran (1999).
   Tot i un començament fluix, de seguida es va poder equilibrar el desavantatge de joc i força que comporta la diferència d’edat general dins dels paràmetres normals.
   La diferència més gran però, va ser la capacitat nedadora dels santfeliuencs, molt més ràpids que els locals, fet que els va permetre anar sempre de cara a porteria a base de contraatacs i així marcar la diferència en el marcador.
   En definitiva tot i la derrota podem considerar aquesta temporada un any molt bo, sobretot si es mira des del punt de vista de la participació de l’equip i de la seva conjunció final, tenint en compte la diferència d’experiència dels jugadors que el formen.
   Això ens permetrà crear un grup amb el qual d’aquí a uns anys (pocs) es podrà pensar en fites més concretes.
   Felicitats a tots els components de l’equip per la valentia que han demostrat durant tot l’any i moltes ganes per seguir endavant (equip tècnic).

AGUILERA, Ivan; CONGOST, Jordi; MARTÍ Gerard; GHICA Iulian; PUJOLAR Marc; CASADEVALL Arnau; RUBIO Jordi; PONS Joan; CRIBERO Adrià; ROMERO Braian; RUIZ Francesc; COMA Marc; COMA Joan.