dimarts, 25 de setembre del 2012

PROVINCIALS 2013

A dos quarts de nou del matí va començar el dissabte passat a la piscina de les Tries una jornada festiva de waterpolo. El CN Olot acollia els  IV Campionats Provincials de totes les categories.
La jornada s’iniciava amb la categoria aleví, això va fer que s’emplenés ràpidament la piscina (pares, germans, jugadors d’altres categories, etc.) . Feia goig veure una tribuna tan plena i amb tantes ganes de que comencés la temporada després de 4 mesos de descans.
En la categoria aleví varen participar 3 equips (el CW Figueres, un combinat entre CN Banyoles i GEi EG i l’amfitrió el CN Olot). Aquest últim després de guanyar els seus dos partits amb autoritat es va consagrar com a campió provincial, el segon lloc va quedar pel combinat, i el CW Figueres en la tercera posició.

A continuació va jugar-se el partit benjamí que enfrontava al CW Figueres i el combinat format pel CN Banyoles i GEi EG. Partit molt disputat que va fer embogir la tribuna; el més petitets de la jornada no es van rendir en cap moment i el partit es va acabar decidint al final per la mínima a favor del combinat CN Banyoles i GEi EG.
Tocava canviar  de porteries i col·locar les de 3 metres perquè juguessin els cadets i juvenils en un altre triangular entre els tres clubs esmentats amb anterioritat. Aquest fou dominat d’inici a fi pel CN Olot.

Aprofitant un dels descansos, es va jugar el provincial infantil que enfrontava a dos combinats, un format pel CW Figueres i el CN Olot i l’altre pel CN Banyoles i GEi EG, el combinat format pels del Pla de l’Estany i el Gironès va ser superior i es va emportar el primer premi.

Mentre es realitzava l’entrega de premis  d’aquestes dues categories, varen començar a arribar els jugadors absoluts per començar a escalfar. Era el plat fort de la jornada.
El campionat el disputaven quatre equips (CW Anglès, GEi EG,CN Banyoles i CN Olot) què varen enfrontar-se en semifinals i després a definir les posicions amb la final de consolació i la final pel 1r lloc.
La primera semifinal va enfrontar al GEi EG i el CW Anglès, un encontre dominat pels gironins que passaven sense massa esforç a la final. La segona semifinal va ser més disputada. Es va acabar classificant per a la final el CN Olot que amb un equip inèdit,  amb molts jugadors juvenils i cadets incorporats aquets any, va poder imposar-se al CN Banyoles.
En el partit pel tercer lloc es va imposar CN Banyoles, després de desfer-se amb autoritat del CW Anglès que es v classifica com a 4t.
La final va enfrontar per tercera vegada consecutiva al GEi EG i al CN Olot, l’inici va estar pels gironins que van agafar una avantatge de 3 gols  en el marcador al final del 1r quart, però amb una excel·lent feina defensiva els locals van fer un parcial de 4 a 0 en el segon quart  i van donant-li la volta al marcador, acabant el segon quart guanyant per la mínima.
El tercer quart ja va ser una altra història, els olotins van estar molt tous en defensa i van encaixar un contundent 1 a 7 que deixava pràcticament la final sentenciada. Al final els gironins es varen imposar per un marcador de 8 a 12 consagrant-se d’aquesta manera campions provincial per tercer any seguit.

A més d’entregar els trofeus als primers classificats es varen donar al millor porter i millor jugador del  IV Campionat Provincial Absolut, que van ser Ferran Serra(GEi EG)  com a porter  i Arnau Abel (CN Olot) com a jugador.
D’aquesta manera es va donar fi a una jornada maratoniana de waterpolo que començava a dos quarts de deu del matí amb els més peques i finalitzava a la set de la tarda amb els absoluts. La conclusió final és que va ser una excel·lent jornada festiva de waterpolo en la qual es van trobar tots els jugadors de la província.
Una molt bona manera d’iniciar una nova temporada!