dimarts, 25 de setembre del 2012

TROBADA WATERPOLISTES


Aquest cap de setmana  passat es va portar a terme una nova trobada de waterpolistes a les instal·lacions del club.
S’hi varen donar cita jugadors i jugadores de totes les generacions: dels 70, dels 80, dels 90, dels 2000...   









L’ambient va ser festiu i molt cordial entre els participants, tots ells amb un mateix objectiu, jugar a waterpolo una estona per recordar vells temps i matar el cuc per uns dies, a més d’aprofitar el retrobament amb molts dels seus companys i companyes per posar-se al dia de la vida dels que una vegada van compartir  el mateix espai per fer un mateix esport.

Es va fer un triangular entre dos equips d’exjugadors i un format pels jugadors més joves que són els que actualment han agafat el relleu per defensar els colors groc-blau-blanc del club i que van fer d’espàrring pels més veterans.


Tot i el temps que ha passat i el lògic rovellament de les habilitats de cadascú, es van poder veure jugades molt boniques i espectaculars; d’altres... van resultar una mica  desastroses. Però  aquestes són precisament les més esperades perquè són les que ens fan riure i ens fa gaudir de la trobada  recordant-nos que de fet d’això és del que es tractava.
Un cop cansats del partit,  molts dels participants varen fer un dinar de germanor familiar per finalitzar la jornada i es varen comprometre amb veu baixa per una nova trobada d’aquí a un temps, senyal que de ganes no en falten.