dilluns, 25 de novembre del 2013

TERCERA NACIONAL

CN OLOT 5 – CN BADIA 7 (2-3; 1-0; 0-3; 2-1)
Dissabte 16 de novembre de 2013

Els olotins van desaprofitar moltes opcions ofensives i van deixar escapar la primera victòria.
El gran treball defensiu no va ser suficient per guanyar el partit i una molt dolenta tercera part, ofensivament parlant en la qual  van encaixar un parcial de 0 a 3 va condemnar  a l'equip olotí.
Després d'encaixar  ràpidament dos gols i situar el marcador dos per sota, degut a errades defensives el nostroes van poder ajustar algunes coses en la defensa i en els següents 14 minuts només van rebre un gol. Acabant d’aquesta manera el segon quart amb un empat a 3.
Però la falta d’encert en atac i la gran quantitat d’errades davant de la porteria contrària van fer que els visitants aprofitessin les poques oportunitats que varen tenir per distanciar-se en el marcador.
A l’últim quart als olotins només els quedava sortir a per totes i marcar en algunes de les oportunitats que disposessin. Dit i fet, els de la garrotxa varen tenir força oportunitats i varen poder anotar-ne dues per posar-se a falta de 3 minuts i mig a un sol gol.
Però les gran aturades del porter en els últims minuts no van ser prou per guanyar. Amb algunes decisions arbitrals discutibles en els últims minuts els locals es van veure perjudicats i els visitants, un molt bon equip, van aprofitar l’oportunitat per posar el 5 a 7 final.
L’equip continua lluitant els partits i disposant d' una gran quantitat d’oportunitats per marcar, però els errors en la finalització impedeixen que arribi la primera victòria.
Dissabte que ve els garrotxins visiten la piscina del CN l’Hospitalet.

PLANA, Ferran; VENTOLÀ, Joan; GUTIERREZ, Àngel (1); ROURA, David; ABEL, Arnau (3); IBERN, Jan (1); REIXACH, Marc; PUERTO, Daniel; COLOMER, Sergi; ORTIZ, Pol; EL OUARIK, Abdel; EL FENNIR, Vladyslav; PONS, Lluc.