dilluns, 18 de novembre del 2013

TORNEIG PER LA MARATÓ DE TV3

La idea de participar en aquest esdeveniment solidari sorgeix ara fa uns anys, però fins ara mai hem pres la iniciativa per portar-ho endavant.

La causa a la qual es dóna suport no és el motiu principal per participar-hi; ho és el fet de participar en sí mateix i col·laborar tal i com ho fan altres entitats i associacions de diferents àmbits, entre les que hi ha les esportives.

És una jornada sencera de waterpolo, matí i tarda, en la que els participants contribueixen a la causa, tots els diners recaptats seran destinats a la Marató.

Pel matí es realitzarà un torneig aleví i infantil, que a part dels esportistes també arrossega la família, organitzant un petit torneig de diversos equips. Aquests serien els d’Olot i equips de la província que també hi vulgui participar (Figueres, Girona, Anglès i/o Banyoles).

Per la tarda es farà un altre amb equips creats aleatòriament entre tots els waterpolistes actius i inactius que hi volguessin aportar el seu suport.

És una jornada festiva en la que tots els participants presents i no presents gaudirem del waterpolo per recaptar diners per la Marató de TV3, aquesta edició dedicada a les malalties neurodegeneratives.