dimarts, 20 de gener del 2009

Resultat i crònica dels absoluts

C.N. Olot 11 - 18 C.N. Catalunya

El cap de setmana passat, l’Olot rebia el CN Catalunya, un equip històric del waterpolo espanyol. El locals en cap moment no van poder lluitar pel partit, i els tres punts se’n varen anar cap a Gràcia.
A diferència de la resta de la temporada, els de casa no varen demostrar cap esperit de lluita ni de sacrifici, dos factors que li havien donat un molt bon nivell de joc en els últims partits.
En atac es va jugar a un nivell acceptable; tot i que hi hagueren problemes per definir les jugades de superioritat numèrica, es va fer mal des de la boia (era una assignatura pendent).
L’Olot però, va perdre el partit en defensa: massa tova, sense cap agressivitat i deixant que els visitants juguessin a plaer. Això no es pot permetre en un equip com el nostre, que ha de basar el seu joc en el sacrifici i en el treball d’equip.
Queden només tretze partits, i podem dir que cada cap de setmana que passa la permanència a la categoria es troba més lluny. És el moment d’entrenar i fer l’esforç que calgui per poder lluitar fins al final de la temporada.

CN Olot:
MARTIN, Gilbert; FERRES, Daniel (1); REIXACH, Gerard; FONT, Gerard; FONT, Eduard (1); REIXACH, Marc (2); RUBIO, Marc (2); PLANA, Jesús (3); SOY, Sergi; PLANA, Ferran (2).
Resultat: 11-18 (2-4 ; 1-4 ; 2-5 ; 6-5)




Gràcies.