dissabte, 24 de setembre del 2011

II CAMPIONAT PROVINCIAL ALEVÍ 2011

   Aquest cap de setmana passat a Olot es va disputar els campionats provincials tant de la categoria aleví com la conjunta cadet-juvenil.
   Pel que fa als alevins, cal destacar la segona posició del nostre equip, que tot i que hauria pogut ser una primera posició, demostra que el treball que encara cal fer és molt gran.
   El primer partit contra el combinat que fan el CN Banyoles i el GEIEG va ser molt emocionant i només el fet de perdre pilotes relativament controlades ens va sentenciar al final del partit. Com sempre la defensa va convertir-se en el millor fonament de l'equip i el resultat (4 a 5) ho demostrà de forma fefaent. Cal felicitar als jugadors perquè ja estan molt aprop d' anivellar-se amb aquest combinat, un dels objectius de l'equip.
  En el segon partit, la tendresa del CW Figueres va permetre que es puguessin tirar a la piscina tots els jugadors convocats per part olotina, entre els quals hi havia 5 noves incorporacions i així van poder tenir el primer contacte amb el nostre esport.
   Molt contents doncs d'aquest inici de temporada, però amb moltes coses a millorar que amb constància i ganes de ben segur que s'assoliran.

                   Resultats:    CN Olot         4   CN Banyoles-GEIEG     5
                                     CW Figueres   1  CN Banyoles-GEIEG     8
                                      CN Olot          3   CW Figueres                0

                  Primer classificat:        CN Banyoles-GEIEG
                  Segon classificat:         CN Olot
                  Tercer classificat:        CW Figueres