dissabte, 24 de setembre del 2011

II CAMPIONAT PROVINCIAL CADET-JUVENIL 2011

   Exel.lent campionat el que va realitzar el conjunt cadet-juvenil aquest cap de setmana passat, no tant pels resultats aconseguits, que podrien haver estat d'escandòl, sino per la conjunció i el treball que es van veure  reflectits en el joc.
   Igual que van fer l'any passat, els joves jugadors olotins van aconseguir guanyar el provincial, però amb una diferència: aquest any es va veure com es posaven en pràctica tàctiques en zona o de contraatac, fins ara inèdites en un equip de categories d'olot.
  Això demostra el bon treball que està portant a terme aquest grup de 14-15 jugadors des dels inicis de la temporada, aconseguint un punt d'unió i companyerisme molt maco i profitós.
  Pel que fa al campionat, aquest no va tenir molta història ja que ni el combinat ni el Figueres van estar rivals per a nosaltres. Això va permetre que tots els jugadors puguessin tenir els seus minuts i aprofitar-los ja que el nivell va estar molt per sobre dels rivals. El primer partit es va guanyar per un còmode 8 a 2 al combinat que fan el CN Banyoles-GEIEG i en el segon el resultat ecara va ser més ampli. Un 15 a 1 al CW Figueres.
   Felicitats pel campionat i empenta per seguir treballant ja que cal tocar de peus a terra i ser conscients que ens esperen rivals molt més forts en el campionat de catalunya.

              Resultats:     CN Olot            8    CN Banyoles-GEIEG     2
                                 CW Figueres      2   CN Banyoles-GEIEG    10
                                 CN Olot            15   CW Figueres                  1

              Primer classificat:     CN Olot
              Segon classificat:     CN Banyoles-GEIEG
              Tercer classificat.     CW Figueres

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jaaaaaan, cap gros! No surtu x culpa teva cabroo ;)