dimecres, 19 d’octubre del 2011

2a CATALANA FEMENINA

CN L'Hospitalet 31 CN Olot 6 (6-2; 7-1; 11-2; 7-1)
Diumenge 15-10-2011

Duríssim el correctiu que es varen emportar les noies del club de la seva visita a l'hospitalet.
Tot i que ja eren conscients que l'equip del barcelonès era superior, no s'esperaven que ho fos tant. El fet és que aquest equip que té l'objectiu de l'ascens, s'ha reforçat  molt respecte a l'any passat i ha incoporat quatre jugadores de divisió d'honor.
Inevitablement això es va veure reflectit a l'aigua i el nostre equip es va veure, per primera vegada en dos anys, totalment impotent davant la superioritat que va demostrar l'equip local. No van podercontrarestar la força ofensiva de l'equip contrari en cap moment  i en atac només es van poder aprofitar comptades ocasions degut a la contínua pressió que practicaven aquestes.
En definitiva un equip molt superior en un grup més nombrós i difícil ja que, a més d'un Hospitalet intractable, també hi ha equips de gran nivell com el Santa Eulàlia o els descendits Vallirana i Autònoma. S'haurà d'analitzar tots els conjunts i fixar un objectiu factible i un altre de possible al llarg de la temporada.
L'experiència positiva que se'n pot despendre, és que com que es van veure totes les mancances del joc, el treball per millorar-les és molt clar i això simplifica el treball amb el qual s'ha de centrar l'equip femení.

VENTOLÀ, Anna (1) ; AGUSTÍ, Alba (1) ; JAIME,  Zaida (1) ; ALBELLA, Ester (1) ; NOGUÉ, Vanesa; SALVADOR,  Coral;  ARGUILEA, Lorena; CARRASCO, Paula; SANCHEZ, Marina; GARRIGA, Vanesa; AGUILERA, Beth; DESEURA, Gemma; FUENTES, Cristina (2).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Noies hem de seguir treballant per poder millorar aquests resultats!! però això s'ha de fer anant entrenar cada dia i donar-ho tot de nosaltes mateixes!!!

Ànims i a seguir lluitant totes juntes.